69150
-
Hat jah...akkoriban akar 10 evig is divi volt egy jatek....nem voltnagy valasztek...
Jah megemlekeztek a "toltos" puskara meg a tapadokorongos Colt vadnyugati pisztolyra?! uhhhhh ment a Winetou a tiviben..utana meg voltunk orulve..irany a park...nyilakat csinaltunk...meg a bringasok voltak a covbojok..... :DDDDD
ISTENEM DE JO VOLT GYEREKNEK LENNI :DDDD -
Ja-ja az volt ám a szép gyerekkor!!
De elég viccesen hangzik, hogy ugyan azokon a játékokon nőttünk fel, pedig van azért egy pár év közöttünk!! Ma már ami félévnél idősebb az szar!! -
Olyanom volt viszont ;))) Asszem 2 is...milyen muanyag fekete assszem(az elsot elloptak a bringatarolobol, es kaptam egy ujat...)...meg Yugobol kaptam ;)) Az uber volt emlekszem! azzal ha ugyesen hajtottad lehet repeszteni rendesen!
Jah eszembejutott hogy miert nem kaptam soha Moszkvicsot!!! Mert muterom szerint a femlemezzel megvahattam volna magam ha felborulok vele :DDD (hehe hanyszor felborultunk..soha nem vagtam meg magam...bar a terdem, konyokom neha pofazmanyomrol is lement a plezur...de NEM vagytam meg magam! :DDDDD....de ezeket nem lattak...direkt ugy csinaltuk, es ott ahol nem vagyunk a "latomezoben" :DDDD.....ahh gyerekkor...:P) -
Mi is ugyanígy csináltuk egy idő után. Ugyanúgy már leért a segge de még bírta a strapát rendesen -
A haveromnak meg pedálos gokartja volt, én meg olyat akartam mindig ;) -
Ohhh...felenk amerre laktam gyerekoromban volt par domb..hat kepzelhetitek..hajtani mar nem volt divik..huztuk bringabal meg dombrol le..oszt hadszoljon... :DDD
Volt amelyiknek mar a segge leert a foldre..elobb a lokharitot, majd a fel hatuljat hagytuk el...
De istenem...milyen jokat jatszottunk vele!!!!! (Mocskos rossz kolkok voltunk
)
-
Pontosan nem emléxem már hogy mit csináltam vele, de az tuti hogy a hütőrácsát a lámpákkal együtt levertem:)) -
én sem kaptam meg soha,mindig a szomszédét nyúztuk itt a lakotelepen csak ugy zörgött főleg a pár haver is hozzánk csapodótt. Asszem akkoriban olyan 4-6 ezer körül volt. -
én nekem iskerült valahogy kitörnöm a kerekét!
-
-
Én is kivégeztem anno:))) -
Ezt már látam egyszer, ez téleg rablás!! -
naná...még a fateré volt!:DDD
asszem dudája is volt...jáááj mekkora volt azzal nyomulni a telken!:DDD -
hajaj..en is...soha nem kaptam meg! viszont unokatesoimnak (tesverek) 2is volt...
aztan par ev mulva egy orultebb pillanatban ugy leamortizaltuk, hogy "szethulott"...(bosszu edes bosszu
)
-
Hogyne, nekem volt is olyan, szép sötétzöld színű...
Talán még képem is van róla! -
pfffffffffffffffffffffffffffffff -
na mind1 itt a T-32-es
nem akarom még1x belinkelgetni!:D -
Nah ez tenyleg vicc!
(Ez meg csak reginek se mondhato..sot kozelmultbelinek se! Ez vadi uj keszlet!...es kb 7-8Ft barmelyik makettboltban....ezt az eladot tenyleg lehelet loni, mertez pofatlan!) -
Ha már egy kicsit nosztalgiázunk akkor emlékszik valaki arra a pedálos moszkvicsra aminek még a lámpái is világítottak? Én meg voltam zavarodva egy olyanért.
-
M4 Sherman Early
("The base kit is the 1/48 Tamiya Sherman with Hauler Photoetch details")
-
Tiger I (Late)
-
Faterom hozta valamilyik németországból, a 80-as években...
Ezüst színű volt, asszem fekete ablakokkal és az is zsinórós távirányítós volt!
Apukám majdnem idegbajt kapott amikor szét akartam szedni megnézni hogy működik:)) elég drága volt.. -
T-28
-
Szerintem ha egy makett szépen van összerakva, az 10K-nál kezdődik de az még olcsó!! Szerintem nem drága egy 1/24-es autóért 15-20K -
Az is remlik :P -
Na ja végülis kinek a pap kinek a papné. Én biztos nem adnék érte ennyit mégha egyetlen darab. Igen nyílt az eleje, hátulja,ajtaja -
Nekem ilyen autóm nem volt, de M3-as BMW-volt ilyen távirányítós:P -
Miert?! Nagyon sok makett van ami eleve 20-30 ezerbe kerul...osszerakatlanul...
(Bar teny hogy inkabb magam rakom ossze, de ez a kep alapjan rendben van, es szerintem a ritkasagabol adodoan megerhet enyit) -
Ha jol emlekszem nyilt a motorhatteje meg az ajta...kesz orgazmus volt ez akkoriban :D -
Igen de azért 30 rókát elkérni egy kicsit dúrva szerintem -
Ja én is:) Emlékszem még anyám hozta moszkvából az autót,nem bírtam letenni annyit nyúztam -
Mondjuk mutass dobozban Csepzont!!! (Ha gyart is valaki, akkor kb enyibe kerul osszerakatléanul) Szerintem ez egyedi....
-
Ja nálam is :) -
az alsóra biztos,volt hasonló autóm!!:DDD -
Volt mind2-m! Az autoval de sokat jatszottam...uhh :)) -
Húú, jönnek vissza az emlékek:)) -
Ezekre ki emlékszik? :D
-
thx -
Vizesen!! -
Van a "gyűjtemény\modellek" és a játék videszoftver között