69150
-
Igen ez is igaz -
Én is sokmindent felajánlottam avolt sulimnak, de a legót meg a mecsót megtartottam! Asszem hétvégen belevetem magam a legó állományomba 
-
Csak probalja meg valaki! LEUGAATOM! 
-
Sajnos nekem egy telepulesek kozotti koltozesnel nagyon sok mindet fel kellett aldoznom...konyezek mai napig ha eszembejut az a nap

-
2 nap után úgyis megdöglene... -
Csoder #22736 Én is ^^ -
de ott en mar nem tudok megint nekiszaladni ennek...max ha bevagjatok ezt a thread-et oda inditasnak! -
nem akkor már rég kitöröltem volna az eddigi traccs partit!:DDD:PPP
csak nem akarom,hogy ránkszóljanak,hogy offolunk...volt már más topikra példa... -
Nekem is van rengeteg, azokat megtartom majd a gyerekemnek is... -
nyisd -
hajaj! gyujtottem..meg a "mecsókat" is :D -
Az még kapcsolódik is a makettezéshez:)) -
Mivan hatalom van a kezedben oszt maris ENSZ bekAfentartonak kepzeled magad?! 

-

-
Pl én még a legokról is tudnék mesélni :d -
Én valamikor 94-95 körül kaptam a montit, akkoriban kezdett bejönni...
-
Jovan mar 

-
Oks, asszem migyá nyitok eg nosztalgi topicot, basszus még orákig tudnék sztorizgatni:)))) -
hat jah..voltak..csak nagyondragan! emlekszem ugy 91-92 magassagaban vettem az elso bringam amire en magam gyujtottem a penzem! uvegvisszavaltasbol meg zsebpenzbol!...akkoriban volt ugy 10-12 ezer pezo az a Csepel versenybringa (MTB meg nem volt akkoriban)....azzal is mekkora mayer voltam 12-14 evesen!!! ;))) -
szintúgy -
Okés
Naszóval visszatérve a "targatetőre" előszőr 600-as papírral majd 1000-el csiszoljam át? -
Én is szétbringáztam, az agyam, akkoriban mást nem lehetet csinálni, volt M1, M2 aztán szevasz, semmi rajzfilm csatorna!! -
..erdekes kulonben! hiaba volt 10 eves korom ota szamitogepem (C64-et kaptam), en megse az elott nottem fel! hanem az utcan...nyaron pl kb 16-18 orat a lakotelepen toltunk az utcan!...voltak is nagy veresek erte otthon:DDD...de jolereztuk magunk! ha valaki vett butorokat vagy valamit az osszes kartondobozt osszegyujtotutunk es bunkert epitettnunk.. ejj ez a sok emlek... :DDD -
na mostmár on pliz!:)
thx -
Fater mesélte, hogy volt nek is versenybringája tizenakárhány éves korábn, évekeig spórolt rá, pedig ő már nem mai gyerek, '57-es :) -
jaja emlekszem! akkoriban mi voltunk a kornyek biciglis huliganjai :DDD mindenhova bringaval jartam..meg a 10 meterre levo szomszed lepcsohazba is :DDDD
akoriban szerettem meg a bringazast..a mai napig tart ;) (bar ma mar nem olyan idiota allat modon mint akkoiban :DDDDDD) -
Meg volt egy időben az is divat a bringáról levetted a sárvédőket. Emlékszem a bringa tárolóba kezdtem el leszedni őket,jött fater és kérdezte,hogy miért veszem le őket én meg erre annyit mondtam,hogy ez a menő most -
BMX-em nem volt, sokáig húzta a Tacskó aztán jött az MTB!!!
Én kertvárosban nőttem fel, mi a szoszéddal voltunk a mayerek, úgy bringáztunk mint az állatok:)) -
En akkoriban kaptam Yugobol egy versenybringat!....mekkroa myaer voltam a szivacsos kormanyommal meg a 12 sebesseges valtommal! (akkoriban magyaroszagon nem is nagyon lehett kapni, max tengelyvaltos Campinget ;))... -
Nekem azokhoz mar nem volt szerencsem...akkor mar kioregedtem mikor ezek bejottek...de emlekszem ra ;) Minden kicspocs a lakotelepen azzal rohangalt es o akart lenni a Joe :DDDD -
aaah ezt nem irom be mege1x-...de a tacskorol elmelkedtem en is...
igen a Camping a BMX meg volt valami orosz zold bringa is... mar nevere nem emlekszem..de az is meno volt :))) -
Akkor volt nagyszám a G.I. Joe amikor ovis meg általános sulis voltam! Volt is egy csomó katonám meg járművek meg minden szar hozzá, aztán odadtam a volt sulimnak pár éve, a kicsik biztos több hasznát veszik mint én :)) -
Nekem is tacskóm votl az első bringám. Asszem fater vette nekem valami 4500 ft-ért. Nagyon menő voltam a lakotelepen. Aztán amikor bejött a kemping akkor meg olyan kellett mert a haver tudott állni a csomin. Utána meg fster hozott bécsből csillag küllös bmx-et a szomszéd srác meg azt a fajta bringát kapta aminek a vázon középen volt a váltója és rugózott is. Mi voltunk a máyerek a lapotelepen a 2 bringával. Istenem de jó így vissza emlékezni főleg hogy azonos korosztály vagyunk. -
Hat az felenk meg anyi se volt (videk)...becsrol meg ma rendszervaltas utan almodhattunk...
Elotte meg Yugobol hoztuk a "joletet"....nekem mazlim volt, sok rokon van/volt kint...szal evi szinten a nyolcvanas evekben kb 3-5x jartam kint yugoban....ott ovlt am a nagy kanaan!...
Emlekek...emlekek...
-
Emlékszem az első új biciklimre, Tacskó a Csepeltől
rózsaszín gumikkal, meg a szines "küllöbigyókkal". A szomszéd srácnak is olyan volt csak más színben mindig mentünk bringázni, meg rosszalkodni!!
-
Jonnek az emlekek rendesen..hirtelen megrohamoztak a kispocs korombol az emlekek
-
Na ja. Meg azért akkoriban nem nagyon volt játék választék max ha kimentetek bécsbe ami olyan volt mint a kánaán. A mai gyerek azt sem tudja mi az hogy pedálozni mert már szinte minden elektromos. Én annak idején ami a #22665 van azzal egy jó darabig elvoltam mivel nem nagyon volt választék a boltokban ha volt is akkor meg horror áron.
-
Olyan narancssárga ótóm nekem is vót valamikó.. -
Emlekszem ;))) Egyzser valami haborus film volt teveben...aztan vasarnap delutan valakinek az ilyen gokartjat atalakitottuk sok kartonpapirral tanka..es azzal randanilozttunk a lakotelepen :DDD -
Az, piros fémvázas, múagyag kormány még rajttábla, meg ilyen tökjó műanyag sportülés:))) de szép is volt az... mi mindig toltuk egymást, úgy ment minta az állat!!