69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Kosz jo kepek ezek! #22875-es kerdesek?!
  • Heavy knight
    Ryan: Fabulis fórumon is írogatsz???
  • JamesRyan
    na még 1x
    "szorri"

• geri15
    ez nagyonsok kép, inkább linkként kellene beszúrni
  • JamesRyan

ezeknél közelebbi sajna nem tudtam csinálni
  • Heavy knight
    Bocs!
    Hogy lehet képet beszúrni???Hülye kérdés, de akkor sem tudom!
  • Heavy knight
  • Heavy knight
    Hi everybody!
    Mélyen együttérzek!Én is utálom ezt a korszakot!Bár egy jól elkészített makett, szép festéssel mutatós lehet!
  • I.C.ram
    Utáltam ezt a korszakát az amcsi autógyártásnak, mikor a virágzó 60-as 70-es évek elejeéből szépen lassan átment a 80-as évekbe. Legocsmányabb amcsi autók ekkor születtek :) Bár a makettek tényleg szépek, de lehet, hogy csak fényezés, meg a motortér maitt mondom ezt, mert valamiértm égsem az igazi, de nem tudom, hogy miért.
  • Seaweed
    Most outos buli van..de nyugi..lesz meg dogivel az is :)))
  • Seaweed
    Bar nem tudom hogy ezek makettek e..(gyartok kozott sok van), olyan "tokeletes" nemelyik hogy szvsz "gyari" jopar...mindensetre szepek nagyon! ...es amugyuis most potolom az autos elmaradasom ;)))

• Csoder
    Harckocsi diorámákat is !!4
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed
    KAPASZKODNI SOK JON MEG!
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed
    Ezek a subaruk egyre rondabbak lesznek (szvsz)...
    Ez a verzio (92-99) meg tetszett..aztan jott a fanatikusok altal is kritizialt "kereklampas"...amit vegulis azert elfogadtak..aztan kompenzaltak..aztan most mar ott tartunk full elvetik..es jonnek az ujabb modellek amik leginkabb egy Mitsu EVO-kra hasonlitanak...a reginek meg volt egyenisege.....
    De ezek, meg az ujak szerintem japan tomegtermekke valtak...

Ennek a verzionak meg volt stilusa!

• Elmör

Ez pedig már a makett!!!
  • Elmör

First drift!
  • Elmör

Ilyet sem látok sűrűn maketban.
  • Seaweed
    Akkor a festek csak es kizarolag akkora helyre megy be ami a pisztolyban van?! (nem keves az?! azaz surun kell potolni a festeket hasznalat kozben?!?!?)
    (Nem csinalnal rola kepet?! kezdi birizgalni a csoromet! (es a neten se talatam semmi infot errol a 1101-es tipusrol! 2002-esrol talaltam!(pl robbantot abra, tobnezeti foto..))

Ha netan meg csinalnal kepet pl cspj hoza parat szetszedve is, had lassam belulrol is (belso felepitese erdekel..pl duznimegoldas)
  • Seaweed
    Gyarilag gondolom szepen megkerik az arat! (hazi "home made" megoldast sokat letni a neten.
  • JamesRyan
    festéktartály érdekes módon nem volt hozzá, pedig a dobozban lévő szivacs is ki van alakítva,de ha jól tudom azoknál a tartályos típusoknál nem lehetett levenni a tartályt.a legérdekesebb, hogy egy cimborám is akkor vette amikor én és ugyanott és azon sem volt.kb 3 éves.karbantartva természetesen minden használat után tisztítás,stb.a gyűrűket különösebben nem tisztítottam.

• Elmör

Nagyon ötletes!
  • Elmör

Na, vajon többek között kinek is raktam be a Tomcatet, igen Dj skyline barátunknak!!!
  • Elmör

Monster Madness verseny!
  • Elmör

RC vadállat!!
  • Elmör

Autók terén nem sok újdonságot találtam, de egy ilyet építenék.
  • Elmör

Nem rossz!
  • Elmör

Nekem tetszik a Tamiya F-16-osa.
  • Elmör
    Én sem költekezek mostanában, mert így is újabb lázadás tört ki ma ellenem, meg a makettek ellen, hogy miért nincsenek ezek dobozban, meg hogy kéne a hely meg ilyesmi, úgyhogy már örülnék, ha el tudnék költözni itthonról, de az még messze van, nagyon messze, addig mindig le kell vernem a lázadásokat..
  • Elmör
    Jó pisztolyka
  • Seaweed
    Jonak tunik! Festektartaly?! 10K ezert rendben van ha jo allapotban van (belul..pl tomitogyuruk. rendesen volt e karbantartva? milyen idos? stb)
  • JamesRyan
    mennyiért érdkelne?
    az M163 as kine mennyiért "köllene?"
    baromira nem vagyok az árakkal tisztában manapság.
    kagerről kép: