69150
-
THX! 

-
Találtam másfajta dirktszűrőt:
-
Megnézem neked a Körúton, én is ott vettem, ha van írok aztán eldöntöd hogy kell-e... max 1K lehet -
("jobb kesobb mint soha")
-
na erről se hallottam még!:)
thx! -
F-106 Delta Dart -
fantom' mellett milyen gép van?
amúgy
-
Nem rossz! De en nem szeretem az ilyne nagyon koszos-saras szurke/fekete temakat! szerintem nem szep. Nekem legalabbis nem jo ranezni..es az nalam sokat szamit. -
-
-
Csoder #23251 Hűha, szép a növényzet -
1024*680 -
Multkor kerdeztem hogy van e neki, azt mondta nincs. Nem mondta hogy tud szerezni, ergo nem tud.
Ha senki nem tud 5letet adni akkor kenytelen leszek en rendelni kulfoldrol. -
-
-
Na az pont jó ilyenre!! -
Áhh találtam itthon egy Italeri 1:35-ös Leopoard 1A-t. Lehet neki esek :) -
Szerintem Gerot faggasd ez ügyben, ő van tisztában azzal melyik a legjobb.
Nekem Tamiya van az nagyon jó, de most már abból is több fajta van de gőzöm sincs melyik mikor jó! -
Emberek!
Szuksegem lesz polir pasztara! Honnan vegyek, milyet(Tamiya only?) stb! -
Nekem tetszik afestes, meg ha fiktiv is. -
Az oroszoknal gyakorlatilag az elso ebben a temaban "klaszikus"-kent emlitheto gep a Su-30 (es modifikacioi) volt! Mint ami ketuleses lettere teljes erteku harci gep ,sot egyes modifikacioi direkte epit a 2 fonyi szemelyzetre! (Persze van meg par, de ugye a Su-24, a Su-32/34 mind eleve ketulesenek kezszult, a feladat miatt(latszik is! a ket fonyi szemelyzet egymas melett foglal helyet ezeken a tipusokon!)) -
Ok köszi!
pont ilyen migem van, Academy 1/48 a matricáról megismerem! De szerintem szar ez a festés! -
Csoder #23239 Sztem Fabulisról nyugodtan rendelj, csak sajn kicsit drága a futár (GLS) -
Van a Mig-29UB melyben nincs lokator, csak Kols (lezeres), es nem tud csak korlatozott feladatokat ellatni! (Pont a lokator hianya miatt)
-
Honnan érdemes, akkor beszerezni a cuccokat? -
Csoder #23236 Igen, de pontos, szal ha valami érkezik, vagy elfogy, azt azonal regisztálják az e-boll adatbázisába.. mikor én vettem a flakot, néhány óra múlva már csak az Eőrendelhető szócskát lehetet olvasni .. -
Aha így már vili, és a Mig 29-nek a kétülésese? -
Ez csak reszben igaz. A sehol a kulcszso! Ugyanis nem! 
Az orosz gepeknel egeszen a kilencevenes evekig kulon gyartottak kikepzo valtozatokat melyek nem, vagy csak toredekeben voltak birtokaban a harci valtozatok kepessegeinek! (Persze volt olyan aminek nem volt ketuleses kikepzo valtozata..pl Mig-19(Kinai "licensz" valtozatnak volt ketuleses kivitele de az eredeti orosznak nem...)) Tehat innen a "harci valtozat" megnevezes! (..es ez a Su-7BKL joocskan benne van ebben a korszakban ;))) -
Úgy, hogy azok a vadászgépek, amikből van 2 üléses is, azoknak a 2üléses válltozata csak kiképzésre van, éles harcra nem alkalmazzák sehol...
-
Nincsen az Eduardnak az Italeri Willys Jeephez javító szetje!:(( -
tenksz ezt nem is tudtam! -
Ami mellett ott van a "BUY" sarga ikon, az van raktaron! -
Nem tudom hogy gondoltad...azt mond meg te. -
Fabulissal e-boltjával az a baj,hogy minden csak előrendelhető!
Nagyon kevés az olyan cucc,hogy azonnal vihető...Érdemes inkább felhívni őket,hogy van e az amit keresel!:) -
Valaki ért itt a Fabulis eboljtához? Nézegetem az árakat az e-boltban, és kivannak oda írva, hogy bruttó ár 3500 HUF, aztán megnézem a képét a makettnek, oda meg az van kiírva, hogy bruttó 5000 forint.. Hogy van ez akkor? -
Csoder #23226 Jaja, ahogy Sky is említette gyakorolj más selejt maketteiden. anno én is egy csomó trükköt egy agyonb@rmolt jagdtigeren próbáltam ki :)) -
ha festés a gond akkor gyakorolj valami selejtes maketteden...:)
aztán ha úgy érzed,hogy viszonylag megy,akkor lehet "élesben" festeni!:) -
Összeépítéssel nincs gondom soha, akármilyen durvával megbírkózom, inkább a festés a fájó pont :) Ilyen szempontból jobb a nagyobb, mert könnyebb festeni. -
Én úgy gondoltam hogy azok nem légicsatáznak!? -
Ez pont ugyanolyan hogy gyak a Mig-15 ketulese verzioja, azza a Mig-15UTI ota minden ketuleses "UTI"-nak hivnak, megha a jelolese mas is! (pl UB, U stb..)