69150
-
bjútifull! 
Dzsolli Rádzserz'...
-
thx!régebben megtaláltam ezt az oldalt,csak nem volt türelmem leszedni azt a 3,5GB Tomcat videót!:DDD
leadtam a drótot havernak,hogy zúzza le nekem,neki úgyis szuper-nete van a melóhelyén...alig várom,hogy kezembenyomja a DVD-t!:D -
Ez komoly!
[a logora érti] :DDDDD
-
-
NGPETI #23456 a kerekek a "megszokott" Heller kerekek... :o(
a Tamiya kerék kicsinek tűnne alatta a nagy sárvédőívek miatt,sajnos
gokart:nagyon olcsó lesz a gokartozás!!!
minden résztvevőnek 1500 Ft egy 8 perces menet,aki pedig segít (pl makettel,versenyautóval,hastánccal,stb) azoknak csak 1000 Ft egy menet!!! -
Kolosy téren megvan még az a makettbolt? -
Ha Wargames, akkor gamesworkshop :) Kár, hogy nincs 2. vh-s GW játék, mondjuk mint a Mordheim. -
Majdnem mind az (#23446 ) -
Bár kicsit torzak a figurák, de mókásak :) -
Itt vannak nagyon jó figurák diorámákhoz, ha valakit érdekel. Olyasmi mint a games-workshop, csak van 2. vh-s jáékuk is.
http://www.wargamesfoundry.com/collections/WW2/index.asp -
Szép a Jagdtpanther (bár stug sokkal szebb), viszotn a festése nem szép, szerintem. -
Az alsó valami hexes strat játék? -
Ruhája viszont nagyon szép. -
Csoder #23447 Wargame infok
Ezentúl a fabulison is vannak lejátszott csaták leírásai. -
Tessék innen szedtem minden képet, tudom hogy ez "játék" tank, de attól még nem tom hogy mekkora. Mé annó öcsémmel mi is alakítottunk saját szabályokat és játszottunk hasonlót. Jó hosszú volt. És az indiánok jól kifingtak az lézerstukkeres figuráktól :D -
Az "ez mekkora lehet"-hez: Azok nem is igazán "makettek", hanem léteznek olyan "terepasztalok", ahol bizonyos szabályok szerint újrajátszanak egy-egy történelmi csatát. Pl. alulról a harmadik kép ilyen részletet ábrázol. Talpazaton van a PaK is, hogy lehessen mozgatni. :) Sajnos bővebb infóm nincs róluk, de ha érdekel valakit, előkeríthetek egy oldalat, ahol a tordai csatát játszotta le pár jenki(?). -
A feje az vmi bozalom
[IMG]http://www.wargamesdirectory.com/images/gallery/knights.jpg [/IMG]
LOL
Ez meg szép
-
Ez mekkora lehet?
-
Csoder #23442 Ilyen jagdpanther volt az első makettem, úgy vettem már készen :)) -
Csoder #23441 Kitagadlak, az igenis szép xD -
Hüjjaj, mit találtam, egész véletlenül.
Panzerbeobachtungswagen Panther V. G - 1:72, Dragon Csinos kis csemegének néz ki. :) -
Ehh, ZOH.
Ha harcjármű, itt kezdődik a szépség:
-
Panzer 4 a msáik kedvencem még :) Panthert utálom, tigris jöhet :) -
:D thx -
Én ezeket csak zúzni szeretem, főleg Combat Mission-ben.
KáVét CMBB-ben, Bishopot CMAK-ban. Vagy amelyikben épp szembejön. :D
LSL: Dehogy! Tökkkkéletesen jó ez a logó! :D -
Egyik kedvencem :) -
ne mondd már, ez csúnya
-
Iken a lokóban isz (de már van másik arra az esetre ha zúl sokan beszólnak :D)
Nekem sem a kivitelezéssel van bajom...
Seaweed: engem nem zavarna :D -
Bishopot nagyon szeretem, meg a KV-2-t is :) KV-2 is hasonló megoldás :) -
johat nem lehet mindig a sztarolt messzer meg tigris... -
Csoder #23430 ezaztán a lokó :DDD -
Ajjaj... már a logóban is? :D
Egyébként az a Bishop tényleg taknyul néz ki. :) Már profilra, nem az elkészítésével van kifogásom. :) -
Fúj de csúnya járgány mind2
-
Mar masodik oraja nezegetem a linkelt Tomcates videokat!
Ha ettol nem csomorlik meg Skyline majd, akkor o tenyleg imadja a Tomcateket :DDD -

-
Autosok igen. En nem igazan, igy az autotamit epitek kis szemcsemeretu festekkel (alt matt porfestekek) alapoztam le (feher Modell Master)
De Gunze alapozoja nagyon jo allitlag (Gunzenak van tomitoje is (Surfacer) tobfele), Tamiya-t is dicsertek autosok ....mar ha jol emlekszem..
-
-
Alapozót nem használtok? -
en most Humbrol(cseppmentes) meg Modell Master (folyekony) ragasztot, neha zseles pillanatragasztot hasznalok (ezt nagyon ritkan) -
ecset, van aki spray-t is, szoropisztoly
markak:
Humbrol - elmegy
Revell - elmegy
Modell Master - jo
Tamiya - jo
Gunze - jo
Valejo - ha olvasod a topicot lathatod erre nem regen bukkantunk ra itthon..de ez kivalo festek..kizarolag szoropisztolyokhoz, mert nagyon pici a pigment/szemcse merete.
Autosok tudnak segiteni hogy milyen autofestekeke hasznalnak meg fenyezesre.
Ez a tema sokszor ki volt beszelve mar itt, neten is tobb helyen (magyar oldaon is pl Makettinfo.hu)..