69150
-
Nem tom..videki vagyok (Kecskemét)
De akkor neked van boven valasztasi lehetoseged hallod! En mar regen a nyakamba kaptam volna a varost ha pesti lennek...ha masert nem tuti nem! -
Budapesti vagyok. Kolosy tér van hozzám a legközelebb, feltéve, ha létezik még az a makett bolt, ami ott volt. Létezik még? -
Hat holnap menj el boltba venni :))) (Ha pesti vagy van sok alternativa..ha videki...akkor helyileg passz..marad a beszelt netes boltok) -
Úgy neki esnék már egy tigrisnek, de se festékem, se ragasztóm, se ecsetem, se semmim :( Ezeket először bekéne szereznem :( -
Ki is lőtték mindet a ruszkik :P -
Hmm ezt nemtudtam...
hat nem csodalom...a toldi meg a tobbi magyar csoda utan szerintem mint a csigalassu messiasra ugy neztek a Tigris-re a magyar bakak :DDD -
in hungarian pls. htx -
seemi olyan. komolyan gondoltam. -
Tessék :) http://www.panzerace.net/ -
utálom a 2.vh-s harckocsikat de most ez a csóka meg a tigrise érdekel! még! még! :) -
Olyan feljegyzések is voltak, hogy a magyar legénység sok esetben verte a német tapasztalt legénységet, mert annyira megedődtek a sokkal gyengébb magyar harckocsikon :) -
A magyar állam vásárolta meg őket! Mi voltunk az egyetlen ország, aki vásárolt tigrist a németektől. -
"adtak el"... fenet! atadtak magyar kezre...inkabb :D -
Ja ezt a képet találom csak. és igen a tigris is magyar. Látszik, rajta, hogy korai tigris, és gondolom csak korait adtak el exportra. -
http://www.fprado.com/armorsite/tigers-02.htm
-
Hát szerintem azért pár 88-as lőszer is tud keményet robbani. Szerintem simán letépheti a tetejét, egy belső robbanás. -
Csoder #23645 A harckocsizók tuti magyarok. Azt nem tom hogy a tájger is az-e
-
Nekem elég lesz képen is :) De sehol nem találok képeket a magyar tigrisről, amin felségjelzés is lenne. -
En levego fold nem iranyitott raketara tippelnek! az akkori fegyverek kozul en csak ebbol latom azt hogy kepes erre... -
gondolom felrobbantak a lőszerek a tigrisben. -
Itt van az a lövegtorony :)
-
Az azért meleg, hogy egy Tigrist igy szétlőnek!! -
Úgy tudom, máig vita van azon, hogy mi lőtte ki a Tigrisét (Sör, Firefly, Esetleg levegő-föld rakéta etc.), de a fénykép (a tájger a tornyát ledobta a robbanás!) eléggé mély benyomást tesz az emberre :) -
Nekem még 3D-s video klipp is van róla
-
Nincs valakinek véletlen képe a magyar tigrisekről? minél több szögből, ha lehet :) -
Akkor sajtóhibás a könyv... -
Csoder #23635 Woll -
Balra Wittmann, mellette lövésze Baltahsar Wall vagy Woll -
Az-az!
Még fel tudtanm rakni:)
-
Csoder #23632
ez ? :) -
Van még egy kép, a győzelmi csíkos lövegcsövű tigrisről amit mondtam, csak lemerült a gépem:( -
Hmm kb ugyanaz van leirva..de a filmben nem volt lanctalpat ert talalatro lszo..uzakifogyast emlegettek...mind1 vegulis.. al enyeg hogy rendesen lepusztitotta a nepet ott akkor... -
Csoder #23629 THX -
Itt van kép -
Csoder #23627 

-
Kapsz fényképet!
Migyá -
Voltak neki vakmero tettei..pl ilyen volt az ardenneki ellentamadasnal az "utlso lehettnel"..hogy senki se vallakozott az elorenyomulo jeknik megfekezesere..erre o ratamadt az uton kozeledo konvolyra amiben rengeteg tank es pancelozott harcjarmu volt. Lement a mezore es oldalrol kb 50 meterrol meglepeteszeruen menetbol (ami nagy szam es 100%-ban a lovegkezelojet dicseri!!!!) kilotte majdnem az egesz elorenyomulo alakulatot az uton (nem szamitottak elleneallasra igy libasorban haladtak)....azutan elfogyott a loszere..visszavonult a telepulesre ott belallt egy helyre ahol epp elfogyott az uzaja is (ugy e akkoriban ebbol volt a legkevesebb)...ezutan othatgytak a tigrist es gyalog menekultek vissza az alakulatukhoz..ezutan kapta meg asszem az x-edik kituntetest..de ezt mar csak posztomusz tudak a nyaka akasztani..mert kozben kifingattak .... -
Csoder #23624 Látom, ahogy szándékozod beszkennelni/gépelni az anyagot -
Csoder #23623 Igen, de azért tudott az a Wittman! -
Csukd be a szemed és kezd el szugerálni!! Érzed már, hogy áramlik az információ!?