69150
-
persze....több rétegben festem fel... -
A c-west skylinet jövő hónapban meg tudjuk ütni? -
Fekete műanyagot akarsz vajszínűre???
Nem tudom. Szerintem gyáriban nincs ilyen. De kevertetni biztosan lehet.
-
vass17 #23818 hmmmmmm.........................ezeket melyik cég csinálja?
lehet Mo-n ilyen igényesebb modelleket beszerezni?? -
hy.....ez lesz az új "projectem"
kép
nem tudsz valami olyan szprés festéket aminek a színe ilyen vajszínű!?
a makett az egyel korábbi verzió lesz...ez ...ma megyek érte -
Hi,
Jó képek
-
reggelt
-
Ezek még annyira újak hogy azt sem tudni hogy mikor lesz. Így az árát sem tudni. Valószínűleg ezek olyan nov-dec küröl lesznek kaphatóak -
Hali az AE86-os (trueno sprinter?) motorral mennyiért van -
Egykét újdonság az év hátralévő felére:
< TAMIYA >
1/24 Peugeot 307 Monte Carlo
1/24 Ferrari F40GT 1992 Italian GT Champion
< AOSHIMA >
1/24 AE86 with and without engine
1/24 FC3S early and late
< FUJIMI >
1/24 (műgyanta) Maserati MC12 Coupe and Spider
1/24 Nissan Cube EX and SX
1/24 Lancer Evolution IX GSR and GT
1/24 Murcielago Roadster
1/24 Ferrari F430
1/24 Dino 206 Competition (festett kaszni)
-
Örülök, hogy bejött neked honnan vetted? -
Van nekem is a garászban egy elég bika kompresszorom, de szorópisztolyom még nincs hozzá. Majd beszerzek azt is :) -
Hihetetlen mennyire jo az uj Iwata szoropisztolyom! Ezidaig csak "noname" Airbrush retuspisztolyokhoz volt szerencsem...Hat ledobbentem ahogy most hasznalatba vettem!! (Su-7 barna alapszinet fujtam fel vele)
Alom modon porlaszt, a kompresszorom oly sokszor emlegetett kis (2.25 bar) nyomasan is kivaloan dolgozik, meg nagyon vekony csikokat is tudok vele fujni, annak ellenere, hogy "csupan" 0.30-as duznivel van ellatva!! Ugyanezt se a 0.25-os se a 0.30-as airbrush pisztolyomrol nem tudom elmondani! (pedig a felepitesuk hasonlo elvu, es kivitelezesu! De termeszetesen elter..Latszik hogy ezt az Iwata Eclipse sorozatot komoly tapasztalatok utan terveztek! Tehat nagyvaloszinuseggel a pontosabb /gondolom mikron meretu/ megmunkalas lehet a titok nyitja!)
Fantasztikusan jo volt vele dolgozni! Most mar ertem miert magasztaltak ezt a markat anyira tobbb szaklapban/magazinban (neten)!
Tenyleg a szoropisztolyok Mercedes-e!
-
nm :) -
Egyébként köszi mindenki a segítséget, hogy elindítottatok 2. vh-s makettező pályafutásomon :) -
Jaja. GW-s cuccok kb. 10%át lehetett itthon megkapni. Mára javutl valamit a helyzet, de még mindig sokkal több a választék kint. Csak a Magyar posta szereti, tőrni zúzni a dolgokat, meg ugye maga a postaköltség se kevés, egy fém figurákkal teli doboz esetén. -
Remélem nekem is sikerül összehoznom egy ilyet: (ugyanilyen Revell tigrist rendeltem)
-
Hat amit itthon ismegvehetek az nem fogom kulfoldrol termeszetesen, csak ha olcsobb.
De tudod mennyi mindent nem lehet kapni itthon?!!! Szerintem jo a full valasztek 30%-at kaphatod meg itthon!! -
Jokis kupac cucc :)) -
Nekem szerenécsre már van ilyenem jó pár éve, rendeltem is régebben nagyon sokat UK-ból Gamesworkshoptól.
De a legtöbb dolog drágábban jön ki sajna, mintha itthon venné az ember, viszont ugye sokkal nagyobb a választék kint. -
Inkább csak linkelem. Remélem olvasható, mert sima fax-szal szkenneltem.
első oldal
második oldal
Szóljatok, ha valamit elbasztam, és mást kellett volna rendelmnem helyette :) -
Nekem meg jovoheten meglesz az uj dombornyomott Visa Classic kartyam, es mar nezegetem hogy mi kell kulfoldrol ;)) -
Mindjárt adom a listát, hogy miket vettem. Csak szkennelni kell. -
Már rájöttem én is :) Rendeltem két fajta feketét, mert ahogy emlékszem feketéből fogyott el leghamarabb. -
Na megrendeltem mindent! :)
17120 GLS-sel együtt. Jó sok pénz :/ De ha belegondolok, hogy a Warhammeres korszakomban ez kutya szarra sem votl elég :)
Most meg vettem mindent, festéket, két makettet, ecseteket, ragasztó, hígító, ecsetlemosó, minden kutyaszart :) Izgi nagyon! :D
-
Gloss=fenyes
flat= nah ? nah mi? hat matt
-
Mi a különbség a Gloss és a Flat black között? Gloss kicsit fényesebb a flat meg matt? -
Már kikerestem a historyból :) -
Tegnap elfelejtettem elmenteni azt az oldalt, aho la modellmaster festékpaletta volt, nem tudná valaki megadni újra? -
Modelmaster festékek közt is elvagyok vészve teljesen. Millió1 féle típus... :( Azt se tudom melyik, mire való. -
Akkor már csak a festékek maradtak.
De figom sincs, hogy milyen színűek kellenének.
Rendelek egy t-34/85-öt meg egy 1944-es Tigrist. -
nem fog..ez nem vakolat :D -
na mindegy akkor hagyom, de remélem nem fog lemállni a festék a makettemről :) -
De ha mindenaron akarsz alapozni vegyel Gunze alapozo spray-t! konnyen hasznalhato, es kivalo minosegu. -
Egyelore felejtos szeritnem neked. -
Pl én főleg tankokat szeretnék majd festeni. -
De mi függvénye, hogy érdemes-e használni, vagy sem? Miben lesz más? -
Feladattol. Autokasztnihoz ajanlott pl. De harcjarmnel van aki alapoz, van aki nem, van aki repulonel is alapoz, van aki nem.
Nahmost ha kezdo valaki, esmeg ecsettel "pacsmagol", akkor meg kar az idot pocsekolni ra. -
Ok, lehet megkövezni :D
Akkor mitől függ? -
Mi az hogy "nem kell"?!?!? Ez feladat fuggo! nem "kell" vagy "nem-kell" kerdese.