69150
-
Szept végére el kell hgoy készüljek a Yamahával meg a Bentleyvel. + Új kasznit csinálok a Suprához is
-
Elmör #23860 Gero, akkor nekem a matricák mellé légyszi még tegyél egy garnitúra Racing hart vagy akármilyen csilivili felniszettet!!!
Köszönöm mester!

-
én is :)
-
Sajna sokat melózok,most is épp szabin vagyok így ráérek netezni,makettezni -
Elmör #23857 Asszem Seaweed dícsérte, de ha mégsem így lenne akkor kövezzetek meg! 
-
vehetnél egy RX-8-at vagy egy HKS S15 Silviat vagy egy Top Secret Skylinet :)
-
Elmör #23855 Döntsd nem Dönts sorry, az inkább úgy szól jól, hogy dönts egy nagy pohár sört magadba! 
-
olyan vagy mint Petőfi. eltűnsz a ködben hónapokra
-
Mikor én is belevágtam akkor nekem is 20000 ft bánta. -
Én még senkit nem hallottam dícsérni a Fabulist. Csak szidni. Volt hogy több mint egy évig nem tudtak beszerzni valamit ami fent volt az oldalukon. Aztán csak egyszer jött atelefon hogy megvan a cucc. a haverom azt sem tudta miről beszélnek
-
Elmör #23851 Dönts el, hogy belevágsz-é vagy sem, mert csak akkor érdemes megvenni, ha tényleg komolyan gondolod, az otók kb5000-től a csillagos égig a ragasztó festékek, meg szerszámok így kezdésnél max 15000 Ft, de 10000 biztosan. -
Rég rendeltem már tőled
-
Ha első autót akarsz akkor mindenféleképp Tamiyát javaslok mert attól csak megjön a kedved a makettezéshez. Ha elsőre valami olcsó szart veszel attól csak elmegy
-
Múltkor (1 hete) én is megszívtam a fabulisnál. Ugye adott volt egy termék assze Academy BMW ami akviósan volt 2.000 ft. Namármost én leadtam a rendelésemet rá majd két nap múlva felhívtak,hogy sajna nincs már belőle egy darab se már egy hete. KÉrdeztem én,hogy akkor miért nem veszik le az oldalról,erre a válasz annyi volt,hogy elfelejtették :D -
Elmör #23847 A többiek dícsérték, de persze TE vagy a legjobb!!! 

-

Én csak próbálok segíeni az embereknek hogy minél több féle jó makettokat csináljanak s egy kicsit felfelé íveljen az autómakettezés
-
Elmör #23845 Vagy éppen tőled talán tud venni. -

Beszélsz it bolondokat. A Fabulis az egyik legszarabb hely. Hónapokat kell várni egy-egy cuccra
-
Geronimo boltja a legjobb
-
Elmör #23842 Ja külön ragasztani meg festeni meg matricázni, jó kis buli! -
Aoshima, Fujiminek nincs forgalmazója
Tamiya - MegaModell
Revell - sokhelyen lehet kapni de rossz minőség
-
igen -
Elmör #23839 Akkor szerintem nem kell rendelned, Pesten sok bolt van.
Ha viszont rendelni akarsz akkor itt
talán a legjobb. -
vass17 #23838 és ezeket külön kell festeni, meg stb???? -
Úgy érted meg akarod benni jövő hónapban?
Most akarom bevinni bótba bizóba. Ha biztosan kell akkor nem viszem be
-
vass17 #23836 Szolnok, de Pest is könnyen elérhető! -
Elmör #23835 Hova valósi vagy? -
vass17 #23834 rendelni kell vagy lehet találni valami forgalmazót is? -
Elmör #23833 Nem csak 1/24 van, van 1/18 is, meg 1/43 meg ritkábban még más méretarány is, de az 1/24 a leggyakoribb. -
vass17 #23832 ezekbe csak 1/24-est lehet kapni?
-
Elmör #23831 Millen kocsikát szeretnél megcsinálni? -
Elmör #23830 A Viper Revell makett. Aoshimát nem ismerem, de Geró biztosan vagy Kbx.
Tamiya igaz, hogy drága, de abban eddig még egyszer sem csalódtam, pedig vettem régebbi makettet is.
-
Elmör #23829 Szerintem inkább Tamiyát vegyél vagy Fujimit, Hellert semmiképp.
Italeri Revell AMT az nálam mindig egyet jelent a rizikóval, hogy most éppen jó lesz vagy sem. A Dodge Viperem hátsó futóműve gyárilag meg volt hajlítva, nem mertem visszahajlítani, hátha letörik, szóval kb ilyen dolgok vannak.
Hasegawa is szuper,csak nem nagyon kapható. -
vass17 #23828 akkor melyik cég csinál jó minőségű összerakhatót? -
Elmör #23827 Sőt van olyan is, amelyket ragasztani festeni kell, de a kasztni az már le van festve (na ezt ki fogom próbálni) -
Elmör #23826 Van mindkét féle, de általában a Revell autók nem mindig olyan jó minőségűek mint a repcsik. -
Elmör #23825 A legfelső kép csak nem egy kiégett verda? 

-
vass17 #23824 még soha nem vettem Revell autómakettet, meg tudnátok mondani, hogy az is olyan mint a repülő, hogy mindent ragasztani kell, vagy csak össze kell illeszteni az alkatrészeket! -
Elmör #23823 Jó kis lista, festékek, ecset mindig kell, ez olyan, mint a kocsihoz a benzin, de azt a revell kést én drágállom, mert szerintem 100Ft-os boltban kapható kis tolós szike és valamivel olcsóbb, de mindegy, csak ha esetleg majd veszel másikat is akkor jó tipp. Nekem általában van 3 db, mert vagy eltörik, vagy hirtelen festékes lesz vagy eltűnik (ugye a család ilyen lopkodós
) vagy ami még rosszabb, hogy elfogy, mert letörök belőle mindig ha már nem éles.
Szép összeg lett, wááá!!!
-
Na ezek dúrváák! Főleg a motoros téma.