Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nah itt egy gyenge próbálkozás... ha tetszik megcsinálom jobban... :P
(szerintem olyan felirat kene mint a PM-ben van...ilyen ontokeretbe kiiratva hogy Makettezes, es max 1-2 makett kep moge...)
Csináltam egy bannert, mert láttam a többi topicnál is. Gondoltam jó lenne ide is egy. Nézzétek meg aztán meg eldöntjük, hogy kell-e vagy sem.
Minden DIREKT úgy van rajta ahogy.
akkor inkabb egesznap dezertalt automania topic ide.. :]

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Még mindig le vannak árazva??????
Akkor rohanok:DDDDDDDDDD
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ilyen muscle cart csak AMT gyártmányba fogsz itthon találni szerintem. Én is most vettem a tescoba 2 db mert le volt árazva 4450 -rõl 2250-re. Az egyik az egy 78-as Trans AM a másik meg egy 58-as Edsel
Azért ez már durva jó én nem makettezek így nem tartom jogosnak, hogy beleszólok a fórum menetébe, de én az utolsó 50-60 hozzászólást úgy töröltem volna mint a sicc!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egy ideje nézegetem már ezt a topikot és egyre jobban gondolkodom azon, hogy belefogok én is a makettezésbe.
Csak egy gondom van: 60-as 70-es évekbeli amerikai muscle car-okat szeretnék. Ez elég nagy problem mert nálunk még nem igazán láttam sehol sem, ahol lehetne kapni.
Bezzeg nyaralás alatt Velencében láttam a boltban egy Chevrolet Corvette C3 Stingrayt... Csak az ára nem tetszett: 99 euro
Ha tudtok segíteni hogy hogyan lehetne ilyen gépekhez hozzájutni, az nagyon jó lenne.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Miket feltételezel te Skyline-ról?

Örüjjé' ha az utolsót elolvassa :P
de sebaj...nekem ez is bejon..aztan majd jon Skyline es jol anyazik egy kort hogy megint tob szaz postot kell atolvasnia :D