Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Glpetyus
Mit néznél meg?

Glpetyus
Tekintve,hogy kb. 2 nap alatt kommentesz be 1x,én sem tartom jogosnak hogy beleszólj

Glpetyus

Jó hajnalt kívánok!

Seaweed
nah valami ilyenre gondoltam ;)
DJ Skyline
ok köszönöm szépen elõre is!!!!

ranGer2
jolvan megcsinálom de csak holnap...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

modellmaker
Csak ne legyen ilyen nagy.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Ahha csináld meg f@aszára! Kurva jó lesz!! Nekme ez is naon tetszik.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
lehet igen!!!
csak valakit keress aki betudja tenni a topikba...:DD

ranGer2
akkor csináljam meg normálisan?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
ez jó ez tetszik...!

ranGer2

nah itt egy gyenge próbálkozás... ha tetszik megcsinálom jobban... :P

ranGer2
deeee. :)

DJ Skyline
nem...:PPPPPPPPPPPPPP

ranGer2
megcsinálhatom? :P

Seaweed
hat eleg erdekesen nez ki :D
(szerintem olyan felirat kene mint a PM-ben van...ilyen ontokeretbe kiiratva hogy Makettezes, es max 1-2 makett kep moge...)
modellmaker
Helló mindenkinek!

Csináltam egy bannert, mert láttam a többi topicnál is. Gondoltam jó lenne ide is egy. Nézzétek meg aztán meg eldöntjük, hogy kell-e vagy sem.

Minden DIREKT úgy van rajta ahogy.

DJ Skyline
szépek...

Seaweed
up
Seaweed
ahoj
nah akkor a napi kremes adag..

nemvalodi!! 32-es... ;))

PrasCo
Yoo reggelt nefftef if. :)
DJ Skyline
hát ja....

reggelt all!

Seaweed
ejha ez a mai termes nem volt semmi...
akkor inkabb egesznap dezertalt automania topic ide.. :]
modellmaker

DJ Skyline
ja és a 70'-es galant az 1/32-es...:D a másik 1/24...

DJ Skyline
csak 70'-es Galant GTO,meg Mitsubishi Galant VR-4 van...de ilyet nem találtam...

modellmaker

DJ Skyline
szerintem se...

kbx
Szerintem nem!!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

modellmaker
Ilyet (Mitsubishi Galant) gyárt valaki makettbe?

Seaweed
srry
kbx
Vagy ha Budapesti vagy akkor a körúton Király utcánál a szálloda mellett van a HO-KI modellbolt, ott rengeteg amerikai autó van!

DJ Skyline
és vettél valamit?:D

kbx
Hi!
Még mindig le vannak árazva??????
Akkor rohanok:DDDDDDDDDD

Fefe
Különben tényleg visszaköltözött a fabulis a szentendrei útra,ma voltam náluk onnan tudom :))))

Fefe
HI

Ilyen muscle cart csak AMT gyártmányba fogsz itthon találni szerintem. Én is most vettem a tescoba 2 db mert le volt árazva 4450 -rõl 2250-re. Az egyik az egy 78-as Trans AM a másik meg egy 58-as Edsel

DJ Skyline
na mentem suleszba...csövi...

DJ Skyline
ez mind szép és jó csak hát #12569...van olyan hogy autó mánia vagy micsoda topik...mér nem ott???teljesen igaza van randomnak amit mondott...nem haragszom csak máskor kerüljük el az ilyen hossszabb kibontakozásokat...

DJ Skyline
llolooll

DJ Skyline
na ezt majd megnézem én is!:DD

Random_
Látom átalakultatok autós topicnak srácok.
Azért ez már durva jó én nem makettezek így nem tartom jogosnak, hogy beleszólok a fórum menetébe, de én az utolsó 50-60 hozzászólást úgy töröltem volna mint a sicc!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Stranger
Szisztok!

Egy ideje nézegetem már ezt a topikot és egyre jobban gondolkodom azon, hogy belefogok én is a makettezésbe.
Csak egy gondom van: 60-as 70-es évekbeli amerikai muscle car-okat szeretnék. Ez elég nagy problem mert nálunk még nem igazán láttam sehol sem, ahol lehetne kapni.
Bezzeg nyaralás alatt Velencében láttam a boltban egy Chevrolet Corvette C3 Stingrayt... Csak az ára nem tetszett: 99 euro

Ha tudtok segíteni hogy hogyan lehetne ilyen gépekhez hozzájutni, az nagyon jó lenne.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Seaweed
jo8 en is lepek...
Seaweed
hmmmmmmmmmmmm-..............oooooh jeah...............

ez de tetszik...

Glpetyus
Na, JÓ8 EVRIBÁDI :)

Asszem vasárnap megint melózok,majd akkor jövök

Seaweed
:DDD
Glpetyus
"hogy megint tob szaz postot kell atolvasnia "

Miket feltételezel te Skyline-ról?
Örüjjé' ha az utolsót elolvassa :P

Seaweed
hat jah..jol elkalandoztunk az eredeti tematol :D
de sebaj...nekem ez is bejon..aztan majd jon Skyline es jol anyazik egy kort hogy megint tob szaz postot kell atolvasnia :D
Glpetyus
Annyit offolok,hogy 1x majd jól kibannolnak :DD