69150
-
izé....reVell
[ég] -
Mi van bro' ? :D -
Szvsz a Rewell nem szar....Bár kocsit nem építettem,viszont harckocsit,repülőt,hajót igen.
Kb. Italeri minőség,akinek az szar,az beveheti a végét + adok neki egy KP makettet....
Erős közepes minőség,pont. -
Melyik oldalon vannak a terepjárók? -
-
Hát az az :S -
VÁLD BOJZ,NEVŐR ÍZIÍÍ,VÁLD BOJZ NEVÖR CSÓZ DISZ VÉJ.... !!!!!!!!44%6 -
Heller az egy
-
estét,bye!
-
csa jo8 -
Elmör #24051 Na lépek!
Mindenkinek jó éjszakát!
-
Elmör #24050 Nekem dettó ugyanez volt szinte a Revellel. És néha a használati utasítás is eléggé gagyi. De ez volt már másik makettnél is, ja a Heller Mitsu-nál. Ott az egyik oldal nem is a Mitsut hanem a Subarut ábrázolta. 
-
AMT Viper nekem is megvan...az tényleg egy moslék...azzal mennyit szenvedtem te jó ég... -
Elmör #24048 Akkor szerencsés vagy!
Nekem a Viper épphogy meglett, sokat kellett utánajárni és amikor elkezdtem nézegetni a darabokat, akkor láttam meg, hogy a hátsó keréknél (asszem bal kerék) ahova rögzíteni kellett (nevezhetjük futóműnek is) na az a rúd vagy mi el volt ferdülve és így csúnyán áll a kerék. Aztán a mocitetőt nem lehet lecsukni, talán túl nagy a motor vagy mi. És arányaiban sem jó valahogy. Az biztos, hogy vannak jó darabjai,de ez sajna nem az volt. Barátomnak AMT-től volt meg ugyanez a kék Viper fehér csíkokkal na az meg a kukában végezte, több autót nem is csinált.
-
nekem a maketteim fele Revell és nem voltak idegesítő,nagy hibák... -
Elmör #24046 Van Revell autód? -
Elmör #24045 Igaz, még csak 1 Revell autóm volt (Viper) de autókban nem a legjobbak, Gero sem szereti pl. és ő azért már csinált pár verdát. Bár lehet, hogy ez a készlet jól sikerült, azért kérdeztem, hogy találkozott e már valaki evvel. -
mi van a Revellel? Jó cuccokat csinál az -
Elmör #24043 Többet nem találtam, akkor ezek szerint ez a kettő van a belenézős oldalon.
Csodálkoztam, most hogy végignéztem az összes verdát, hogy mennyi terepjáró van. Pedig annak szerintem nincs nagy divatja, mindenki inkább a street meg rally meg pályaautók után kutat. -
Elmör #24042
Kár, hogy Revell, tudtok ennek valamit a minőségéről meg stb? -
A Tiedre :D -

-
Elmör #24039 A Fujimi még Wagon R-t is csinál!!!! 

-

-
Elmör #24037 Egészségedre!!! 

-
Elmör #24036
Petyusnak! -
Jofajta szuretlen buzasor citromkarikaval...szurrcs!
Egeszsegetekre!
-
Csak 1-et -
Elmör #24033 

-
spam -
Elmör #24031 Láttad a Golfokat azon a belenézős oldalon? -
Elmör #24030 Különben jó kis készlet, csak a motor nem a megszokott Tamiyás, a figura meg hát hogyis írjam, szerintem nem is hétköznapi ember, nem is szerelő, tehát, rossz a megtervezés, meg nem is hasonlít rám, akkor minek bele. 

-
Elmör #24029 Nye-nye, inkább elküldjem neked??
Szerintem nem kéne, mert már most elb*sztam.
-
Elmör #24028 Tetszettek! 

-

-
Elmör #24026 De a figurát ki fogom hagyni belőle. 

-
Elmör #24025 Az audit már csinálom! 

-
Elmör #24024 Nem teljesen Tamiya buzi, van ott más gyártótol is, csak nézzétek meg jobban.
Eléggé makettosra vette a formát.

Porsche története: Vett egyet, mert nagyon megtetszett neki, csakhogy hősünk amint kinyitotta a dobozt rögtön észrevette, hogy hiányzik az üvegalkatrész, nem nem azt vette észre, hogy nem a Porsche van benne, hanem hogy üveg nincs, ezért gondolta, mivel apja nem volt üveges hát vesz mégegyet és jól agyonveri a pénztárost, holott nem ő tehet róla, de akkor már neki se legyen jó napja. A másodikban volt üveg, de nem volt kerék, hát azt a hét meg a nyolcát, akkor kell még 2-őt vennem, hogy legalább 3-at össze tudjak rakni, persze abból csak kettő Porsche, mert ugye az elsőben Merdzsa volt!

-
lehet
(nyugottan alapozhatsz valamilyen porozus matt vilagos szinnel! en pl Modell Master matt feher es ghost gray-el szoktam! tokeletesen megfelel a celnak, meg ecsettel is lehhellet vekonyan fel lehet vinni! (persze megfelelo higitas utan!)) -
jó az!:D