69150
-
vass17 #24101 ja és még egy fontos: ragasztani kell mindent? -
vass17 #24100 lenne még pár kérdésem: (lehet hogy hülyén hangzanak, de érdekelne):
-pl egy Tamiya makettnek forog a kereke és tud kanyarodni is?
-ezek milyen nehezek(olyan könnyű műanyagból vannak, vagy vmi másból)?
-
Nincs Humbrol megfelelője! egyiknek sem... -
Ja bocsi, én xf-et néztem:))
mingyá utána nézek -
biztos?
mert a tamiya X-26 az Clear Orange az X-27 meg Clear Red...
-
Heppieket, MM! -
köszi!!!!!!!! -
ÁÁÁÁ még nincs ott, az még "in progress" makett:)) -
X-26 = Humbrol 30 -Dark Green
X-27 = Humbrol 91 -Black Green
X-31, X-32 ha jól emléxem a Titanium Gold - és Silver, ezeknek nincs megfelelőjük! -
Boldog szülinapot MM -
thx majd megrpóbálom! -
Tudni tudok csak nem biztos hogy olcsóbban.
Írd meg mi kellene és megnézem
-
Szerintem X-31,32-nek nincs megfelelője mert azok elég új színek. De arany és metálszürkéből kikeverhető mindkettő.
-
Revell vagy nem Revell?
A régi revell autók nem túl jók. Nagyjából kétféle Revell van: USA ("kockadobozos" és Európai "laposdoboz") Az amerikai Revell minőségre ugyanaz mint az AMT. Nagyon sokféle autó van belőle. Részletessége jó de a megépíthetőség nehézkes. Sok munkával jót lehet belőle építeni. Mostanában kiadtak egy pár európai tuning autót ami szörnyű. Az Európai Revell ezzel szemben kevésbé kidolgozott (pl F-1 autók) ill. mástól átvett, és még a választék is kicsi. Harcjárműben és repülőben viszont szerintem az élvonalban vannak. Főleg 1/72-ben. -
nem tudja valaki,hogy a Tamiya
X-26
X-27
X-31
X-32
-nak/nek mi a Humbrol megfelelője? Van egy régebbi Humbrol átváltó füzetem,de abban nincsenek benne ezek a színek... -
Boldog szülinapot modellmaker!
-
-
Hepi Börzdéj modellmaker! -
Elmör #24083 A vitrinedben nem láttam ezt a Ferkát vagy ottvan?

-
Elmör #24082 Ezeket meg honnan szerezted? Millen film ez jó Isten, nem is láttam még ilyenenket filmben,de akkor ezek szerint vannak. Sci-fit eléggé kevés helyen találhatsz. De szerintem rákeresel google-ben és kijön valami. -
Elmör #24081 Annyira azért nem húztam le a Revellt, de nem a legjobb szerintem, tehát pl első makettnak AUTÓBAN nem ajánlom, nem vagyok finnyás, mert sokféle makettom volt eddig is, meg lesz is, örülök ha kapok. Ez a Corvette vagy Viper készen jól néz ki, de ki tudja mennyi munka van vele, pl csiszolgatni nem szeretek, azt is el lehet szúrni, azért jobb ha jó a mérete mindennek, bár ez pl Airfixnél szokott átmenni durvásba, amikor a repcsi két felét egyszerűen nem lehetett összeilleszteni mert akkora eltolódás volt, de azért meg lett oldva, csak nem lett olyan szép. Revell F-18-nál meg pl volt egy jókora beszívódás,1/72 méretben. Persze nem az a legjobb ami a legkönnyebb.
-
Elmör #24080 Nagyon Boldog Szülinapot Modellmaker!!!!!
Mennyi nyári emberke van itt!
CSak én vagyok téli?

-
Elmör #24079 Elsősorban autókra!
A terepjárók meg itt vannak! -
Pontius #24078 Helo mindenkinek!
A segítségetek szeretném kérni.
Olyan boltot keresek ahol vásárolható BattleMECH vagy egyéb science fiction filmekből ismert makettek.
Elsősorban BattleMECH-et vagyis harci robotot keresek, de ugyan úgy érdekel pl a Világok Harcából ismert robot pontos mása is!
Itt van egy kép (battlemech), hogy mire gondolok:
Ha valaki ismer olyan boltot ahol kaphatók az általam említett makettek kérem szóljon,
előre is köszönöm!! -
geronimo egyébként tud harckocsikat, repcsiket is beszerezni olcsóbban ,vagy csak autókra specializálódott? -
Király, kedden, vagy hétfőn jön meg a csomagom :) -
nem, max modellben létezik... -
Gyárt valamelyik makett cég Lancia Y-t? -
Hát nekem elég fura. Szerintem valamit kellett volna még csinálni vele. -
Az szvsz tejesen renben van!! -
Nekem ez van meg:
Ennek annyi baja van, hogy szarok banne a gumik, de azt ki tudtam cserélni egy sokkal szebbre!
-
Azért "szar" sok revell autó, mert más gyártó régi makettjeit veszi elő újra, ami nem baj, mert általában ritkaságok! Nekem megvan a Ferrari 365 gtb Daytona, az pl régi Italeri makett! Kicsit pontatlan de legalább van, és nincsenek benne olyan hibák amit nem lehet kijavítan csak csöppet több munkát igényel, és még motor is van benne!!
De van pl olyan makettjük is amit a Hasegavátol vettek át (Lancia Stratos Alitaliás) csak revell dobozbam 5K Hasegavában meg 8K!
Persze vannak kritikán alauli saját fejlesztésű makketjei is mint a Trabi...
Itt van pl az új Corvette, egyáltalán nem tűnik rosznak!!
vagy az új vájper!
-
Ez félkésznek tűnik, leglaábbis a kifutó pálya, elég furcsa :) -
Boldog Születésnapot :) -
Boldog Szülinapot MM!!
Remélem sok kis intercoolert kapsz szülinapodra:))) -
je telleg'...
HB
-
Csoder #24065 Boldog szüli napot modellmaker :))
-
Bocsi. -
-
Basszus ilyet akartam csinálni. legalább van példa rá.