69150
-
okok persze én is nézegettem.
csak nem nagyon találtam az angolom meg nem olyan jo!
de kössz. -
Elsokerdeshez:
http://shop.modell.hu/ -
"-Vonatmakettboltot hol találok? Ahol fűport lehet kapni."
Kecsekemeten tudok...
"-Hogy lehet pl. macskakövet csinálni?"
Gipszbol lattam, kiontotte simitotta, szaradas utan kisvesovel, szikevel egyeb celszerszamal belefaragta a mintazatot. (vegyel elorekeszitettet)
"-Mit ajánlotok dioráma alaphoz?Mire rakjam rá a tárgyakat?"
Amire jolesik...fara szoktak, valamilyen kepkerettel korbefogva...vagy eleve mart falapra...ezt is lehet (igaz jopeze) eloregyartva kapni...
"-A fém kopottas hatását mivel éritek el?"
Hat festekkel! Kismillio fajta femhatasu festek letezik!(aluminimumtol a rozsdamentes titaniumig..) De van ilyencelra keszitett "toll" is! (Nekem van ilyen : Gunze-Gundam a neve.)
"-Vizet mivel csináltok?"
Van aki lakkal, van aki zselevel...de most nem tudok ironia nelkul irni, ezert elore is bocs:
Nem fogod elhinni! Van erre is direkt "muviz"...jo "olcson"...
Biztos tok unalmas, es en is tudom hogy kozhely, de nagyon jo a!! (Nem elhajtani akarlak, de en is ott keresek ha valami erdekel...Mondjuk nem art angolbol valamifele ismeret, mert magyarnyelvu leiras eleg keves van az interneten..)
-
valaki tud válaszolni ezekre a kérdésekre?:
Jah én vok az olympus/onlybarca! -
Nekem volt szerencsém a maketthez; azért ilyen olcsó mert majdnem fele akkora mint a többi makett, meg téleg régi, de nagyon szépen kidolgozott, a maga korában high-tech kitt volt, de most is megállja a helyét! Van benne motor, szépen ki van dolgozva a futómű is meg a belső is! 1-2 helyen sorjás de nem vészes, egyszóval: JÓ VÉTEL!!! -
-
Én most vettem egy rakás Model Master festéket, azok elég jók állítólag. 380 Ft egy tégely. -
én nemrég vettem egy csapatszálítot 2800Ft-ért Academy 1/35-ös.
Eredeti ár:5720Ft. -
Festékeknek milyen fajtát ajánlotok? -
Pont ezért furcsa, hogy egy 1.35ös közepes tank, tehát akkora mint a sherman, ilyen olcsó legyen. annyi, mint egy Tamiya 1/72-es. -
lenne egy pár kérdésem:
-Vonatmakettboltot hol találok? Ahol fűport lehet kapni.
-Hogy lehet pl. macskakövet csinálni?
-Mit ajánlotok dioráma alaphoz?Mire rakjam rá a tárgyakat?
-A fém kopottas hatását mivel éritek el?
-Vizet mivel csináltok?
-
az én Academy Tigrisem 10K volt még annó(gallériámban van Tiger I néven),igaz a belseje is ki van dolgozva részletesen... -
Elmör #24249 Igen.
-
Jók ezek az Academy makettek, mert baromi olcsóak. 3350 egy 1/35-ös tank. Úgy tudom, hogy jó minőségűt gyárt, de igaz ez? -
Elmör #24247 Viszont örömhír, hogy a piás szmájli megvan, csak az előbb nekem nem jelent meg. 

-
Elmör #24246 Megnéztem ezt a modellbolt.hu-t.
Van ugyan áru, de minek kategorizláják pl az autókat, ha úgysem ott lehet megtekinteni, ahol kéne lennie. A pályaautókat is berakták a rallyhoz meg ilyesmire gondolok, a revell festékek megnevezése meg röhelyes (így kell írni?) fekete és fekete csak a színpöttyön van egy "vakufolt" ami azt jelzi, hogy az a világos fekete, hát kész. Meg a szállítás sem biztos, azt a megrendelés után tudjuk csak meg, a Fabulis legalább korrektül ki szokta írni. De a i-re a pontot a címük tette fel: 2800, Tatabánya Mártirok útja 20 előtti buszváró!!! Buszváró??? Bazz, ez már sokvolt mára.
-
Elmör #24245 

Nézzétek meg a szmájlikat!!
Kivették a piásat!!!
-
www.modellbolt.hu
Academy!
ott asszem az 5 dik.
csak háát nem tom mert megrendelni és várni rá az nekem picit sok:D -
-
Kicsit bevóltam lassúlva ha érted. -
off:
uj szerzemenyem:
-
"kicsit drága" -
Ilyen Pz4-et majd én is akarok, ha ilyen olcsó, 1/35-ös létére. Melyik boltban találtad? -
Csoder #24238 #24199
"kicsit drága, egyébként nagyon tetszik" -
vass17 #24237 ezt mire írtad? -
http://www.hasegawa-model.co.jp/e-w/E-index.htm -
Elmör #24235 Academy is jó szokott lenni!
-
Pz4 1/35!
-
Elmör #24233 Hasegawa, de vannak még termékei, csak nálunk ritkán fordul elő és borsos ára van. Nézd meg a www.1999.co.jp/eng oldalt, ott vannak. -
srácok!
Ha jol emléxem volt egy olyan modellgyártó h. hagewasha. azzal mi lett nem látok tole termékeket?! -
mert miőségi,és szinte vadiúj' makett!:) -
1/35-ös!
-
a pz4 1/35 ös. -
Elmör #24228
Ezek között is sok különbség lehet.
-
Elmör #24227
Ezek mind szinte ugyanazon darabokkal rendelkeznek, esetleg matricákban és pár apróságban térnek el. Különben egészen jó kis autó ez. -
vass17 #24226 mennyiért tudnál Tamiya sprayt szerzni?(vagy csak maketteket tudsz?) -
Elmör #24225 Kapcsolódok Seaweed-hez, szerintem sem azért olcsó, mert szar lenne az anyaga. Inkább nézzétek meg ami Gero írt, régi darab, lehet nem is olyan részletes, és szerintem ami a legfontosabb, hogy ebből a Mini Morrisból többfélét is kiadtak, tehát azért a kasztni meg pár apróság egyezhet és akkor sokat gyárthattak le belőle, tehát olcsóbban adhatják, ja meg persze a keresettsége sem hiszem, hogy vetekszik pl a Z-tune-nal, tehát kb ennyi lehet az oka, bár még lehetne olcsóbb is. 
-
ez 1/72 ugye? -
Egy darabig az volt , de most már egyre több helyen van. -
Régi tamiya. ennyi az egész. Kb. 15 éves makett , de még mindig üti a mostani Revelleket meg Italerit
!! (Nem elhajtani akarlak, de en is ott keresek ha valami erdekel...Mondjuk nem art angolbol valamifele ismeret, mert magyarnyelvu leiras eleg keves van az interneten..)