69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • onlybarca
    okok persze én is nézegettem.
    csak nem nagyon találtam az angolom meg nem olyan jo!
    de kössz.
  • Seaweed
    Elsokerdeshez:
    http://shop.modell.hu/
  • Seaweed
    "-Vonatmakettboltot hol találok? Ahol fűport lehet kapni."

Kecsekemeten tudok...

"-Hogy lehet pl. macskakövet csinálni?"

Gipszbol lattam, kiontotte simitotta, szaradas utan kisvesovel, szikevel egyeb celszerszamal belefaragta a mintazatot. (vegyel elorekeszitettet)

"-Mit ajánlotok dioráma alaphoz?Mire rakjam rá a tárgyakat?"

Amire jolesik...fara szoktak, valamilyen kepkerettel korbefogva...vagy eleve mart falapra...ezt is lehet (igaz jopeze) eloregyartva kapni...

"-A fém kopottas hatását mivel éritek el?"

Hat festekkel! Kismillio fajta femhatasu festek letezik!(aluminimumtol a rozsdamentes titaniumig..) De van ilyencelra keszitett "toll" is! (Nekem van ilyen : Gunze-Gundam a neve.)

"-Vizet mivel csináltok?"

Van aki lakkal, van aki zselevel...de most nem tudok ironia nelkul irni, ezert elore is bocs:
    Nem fogod elhinni! Van erre is direkt "muviz"...jo "olcson"...

Biztos tok unalmas, es en is tudom hogy kozhely, de nagyon jo a !! (Nem elhajtani akarlak, de en is ott keresek ha valami erdekel...Mondjuk nem art angolbol valamifele ismeret, mert magyarnyelvu leiras eleg keves van az interneten..)
  • onlybarca
    valaki tud válaszolni ezekre a kérdésekre?:
    Jah én vok az olympus/onlybarca!
  • kbx
    Nekem volt szerencsém a maketthez; azért ilyen olcsó mert majdnem fele akkora mint a többi makett, meg téleg régi, de nagyon szépen kidolgozott, a maga korában high-tech kitt volt, de most is megállja a helyét! Van benne motor, szépen ki van dolgozva a futómű is meg a belső is! 1-2 helyen sorjás de nem vészes, egyszóval: JÓ VÉTEL!!!
  • Magnumrolcsi
  • I.C.ram
    Én most vettem egy rakás Model Master festéket, azok elég jók állítólag. 380 Ft egy tégely.
  • olympus
    én nemrég vettem egy csapatszálítot 2800Ft-ért Academy 1/35-ös.
    Eredeti ár:5720Ft.
  • olympus
    Festékeknek milyen fajtát ajánlotok?
  • I.C.ram
    Pont ezért furcsa, hogy egy 1.35ös közepes tank, tehát akkora mint a sherman, ilyen olcsó legyen. annyi, mint egy Tamiya 1/72-es.
  • olympus
    lenne egy pár kérdésem:
    -Vonatmakettboltot hol találok? Ahol fűport lehet kapni.
    -Hogy lehet pl. macskakövet csinálni?
    -Mit ajánlotok dioráma alaphoz?Mire rakjam rá a tárgyakat?
    -A fém kopottas hatását mivel éritek el?
    -Vizet mivel csináltok?

• DJ Skyline
    az én Academy Tigrisem 10K volt még annó(gallériámban van Tiger I néven),igaz a belseje is ki van dolgozva részletesen...
  • Elmör
    Igen.
  • I.C.ram
    Jók ezek az Academy makettek, mert baromi olcsóak. 3350 egy 1/35-ös tank. Úgy tudom, hogy jó minőségűt gyárt, de igaz ez?
  • Elmör
    Viszont örömhír, hogy a piás szmájli megvan, csak az előbb nekem nem jelent meg.
  • Elmör
    Megnéztem ezt a modellbolt.hu-t.

Van ugyan áru, de minek kategorizláják pl az autókat, ha úgysem ott lehet megtekinteni, ahol kéne lennie. A pályaautókat is berakták a rallyhoz meg ilyesmire gondolok, a revell festékek megnevezése meg röhelyes (így kell írni?) fekete és fekete csak a színpöttyön van egy "vakufolt" ami azt jelzi, hogy az a világos fekete, hát kész. Meg a szállítás sem biztos, azt a megrendelés után tudjuk csak meg, a Fabulis legalább korrektül ki szokta írni. De a i-re a pontot a címük tette fel: 2800, Tatabánya Mártirok útja 20 előtti buszváró!!! Buszváró??? Bazz, ez már sokvolt mára.
  • Elmör

Nézzétek meg a szmájlikat!!
    Kivették a piásat!!!
  • olympus
    www.modellbolt.hu
    Academy!
    ott asszem az 5 dik.
    csak háát nem tom mert megrendelni és várni rá az nekem picit sok:D
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
    Kicsit bevóltam lassúlva ha érted.
  • Seaweed
    off:
    uj szerzemenyem:
  • DJ Skyline
    "kicsit drága"
  • I.C.ram
    Ilyen Pz4-et majd én is akarok, ha ilyen olcsó, 1/35-ös létére. Melyik boltban találtad?
  • Csoder
    "kicsit drága, egyébként nagyon tetszik"
  • vass17
    ezt mire írtad?
  • Seaweed
    http://www.hasegawa-model.co.jp/e-w/E-index.htm
  • Elmör
    Academy is jó szokott lenni!
  • olympus
    Pz4 1/35!
  • Elmör
    Hasegawa, de vannak még termékei, csak nálunk ritkán fordul elő és borsos ára van. Nézd meg a www.1999.co.jp/eng oldalt, ott vannak.
  • olympus
    srácok!
    Ha jol emléxem volt egy olyan modellgyártó h. hagewasha. azzal mi lett nem látok tole termékeket?!
  • DJ Skyline
    mert miőségi,és szinte vadiúj' makett!:)
  • olympus
    1/35-ös!
  • olympus
    a pz4 1/35 ös.
  • Elmör

Ezek között is sok különbség lehet.
  • Elmör

Ezek mind szinte ugyanazon darabokkal rendelkeznek, esetleg matricákban és pár apróságban térnek el. Különben egészen jó kis autó ez.
  • vass17
    mennyiért tudnál Tamiya sprayt szerzni?(vagy csak maketteket tudsz?)
  • Elmör
    Kapcsolódok Seaweed-hez, szerintem sem azért olcsó, mert szar lenne az anyaga. Inkább nézzétek meg ami Gero írt, régi darab, lehet nem is olyan részletes, és szerintem ami a legfontosabb, hogy ebből a Mini Morrisból többfélét is kiadtak, tehát azért a kasztni meg pár apróság egyezhet és akkor sokat gyárthattak le belőle, tehát olcsóbban adhatják, ja meg persze a keresettsége sem hiszem, hogy vetekszik pl a Z-tune-nal, tehát kb ennyi lehet az oka, bár még lehetne olcsóbb is.
  • DJ Skyline
    ez 1/72 ugye?
  • geronimo77
    Egy darabig az volt , de most már egyre több helyen van.
  • geronimo77
    Régi tamiya. ennyi az egész. Kb. 15 éves makett , de még mindig üti a mostani Revelleket meg Italerit