69150
-
Én 2 évvel ezelőtt egy nemzetközi szakmai vásáron tárgyaltam a Vallejoval. Be akartam hozni az orszába mint importőr, de sajnos az itthoni boltok nem nagyon ugrottak a témára. Egyedül a Sas lett volna fix vevő. Az elején a MegaModell is mondta hogy mehet de aztán megjöttek nekik az új ModellMaster akrillok és inkább annál maradtak. Pedig néluk csap bizóba lett volan ott az állvány. És elég jó áron lettek volna. Vallejo adta volna az állványokat is meg lehetett volna összeállítani az üzletek kívánsága szerinti színpalettát is.( Nekik alapból 3 féle van. alap/teljes/air) Lett volna rá lóvé meg apám is beszállt volna. De mivel nekem nincs üzletem, és egyedül a Sasra bízni a dolgot az nem lett volna túl nyereséges. Szóval nem lett belőle semmi. -
teljesen passz... majd felhívom a csávót. de ha nem sürgős akkor rá ér megkérdeznem 16-a után? akkor tuti találkozok vele aztán személyesen csak jobb el tom mondani. ja mondjuk most jut eszembe hogy még oda kéne neki adni :D amikor a kiállítás lesz tuti oda adom neki meg megbeszélem vele hogy mikor. nekem most indul be a suli szal most kicsit el vagyok foglalva. -

Mikor kicsi voltam (10-12 éves) akkor az US Navynál akartam Tomcat pilóta lenni!:D -
HEPPI BRÖRZDÉJ JAGI!!!
-
-
Irtal melt Vallejo ugyben?! -
-
Igen légyszi...
Az öntés mikorra lesz kész?? anyira nem sürgős csak kb... -
Skyline izzitsd a latoidegeidet :D
-
Jagit meg Isten éltesse még min. ötször eddig! :) -
Szeretlek!
-
Csoder #24450 Boldog szülinapot Jagi !! :)
-
-
NGPETI #24448 Sziasztok!
Egy kis beszámoló:
Családi nap, gokartozással...
Az NH Motorsport Egyesület augusztus 28-án rendezte meg gokartozással egybekötött
I. Családi Napját Százhalombattán.
A gokartozáson kívül rengeteg program várta az érdeklődőket, így a családok minden tagja találhatott számára megfelelő időtöltést.
A pálya melletti területen versenyautó-kiállítás fogadta a rendezvény látogatóit.
Köszönjük a reggeli kellemetlen időjárás ellenére megjelent néhány autóversenyzőnek a részvételt és azt, hogy elhozták autójukat.
A meghívott (és meg is jelent) versenyzők nagyon lelkesek voltak, sőt, még egy hangulatos gokartozásban is részt vettek.
A kiállítók és autóik a következők voltak:
Farkas Csaba - Trabant,
Török Miklós - Skoda Felicia,
Lengyel László - Peugeot 306,
Gerencsér Tibor - Mitsubishi Evo VII.
Az autómakett-kiállítást a gokartpálya kiszolgáló épületének emeleti termében rendeztük be.
Mintegy 80 versenyautó és 10 utcai autó makettje volt megtekinthető, melyek Barna Róbert, Harsányi Ádám, Németh Zsolt és Németh Gábor gyűjteményének kedvenc darabjai voltak.
A földszinti vitrinben pedig gokart témájú maketteket és játékokat nézhettek meg az érdeklődők.
A büfé előterében gyermekprogramok várták a legkisebbeket.
Puzzle és kártyajátékok, valamint rajzverseny szórakoztatta a gyermekeket a délelőtt folyamán.
Ez idő alatt a televíziós közvetítésben Talmácsi Gábor futamát is megnézhették a felnőttek.
A délutáni programok közül a hastánc bemutató aratta a legnagyobb közönségsikert, melyet a gokartpálya célegyenesében leterített szőnyegeken mutattak be a lányok.
Fátyoltánc, egyiptomi mulatós és dobszóló volt a repertoáron.
Az eleinte vizes, csúszós aszfalt dél körül teljesen felszáradt, ezért a későbbi futamokon már folyamatosan javultak az időeredmények is.
A nézők külön női futamokon is izgulhattak, ahol a hölgyek néha az urakat megszégyenítő küzdelmeket mutattak be.
A legfiatalabb gokartos a nap folyamán egy 6 éves fiú volt, "legidősebb" pedig 50 éves, tehát szinte mindenki kipróbálhatta ezt az élményt.
A versenyzőknek talán kicsit szokatlan volt elsőre a gokart viselkedése, mivel más járművekhez vannak hozzászokva, de komolyan helytálltak Ők is a 250 méter hosszú aszfaltcsíkon.
Az ismételt gokartozást követően egy RC bemutatót láthattak a családi nap résztvevői, mely egy kisebb ütközést követően a tervezettnél rövidebbre sikerült. Ennek oka egy műszaki hiba volt, mert a Mitsubishi Evo IV-es futóműve és hajtása megsérült, de addig nem nélkülözte a bemutató a látványos fordulásokat sem.
Köszönjük a részvételt és a sportszerű viselkedést mindenkinek, Szarka Editnek a gyermekprogramok lebonyolítását, Tamás Lacinak a hangosítást, Ujvári Istvánnak az RC bemutatót, valamint a Szahara Táncstúdió tagjainak és Ledényi Timinek a hastánc fellépést!
Külön köszönet a Kesjár Gokartsulinak, hogy alkalmat és helyszínt biztosítottak egy ilyen, talán újdonságnak számító rendezvénynek, ahol a látogatókat (belépődíj nélkül) különböző programok szórakoztatták egész nap.
Reményeink szerint 2006 tavaszán ennek a rendezvénynek lesz folytatása és talán az időjárás sem szól közbe, így még többen látogatnak el a pályára. -
mail: [email protected] -
-
Rajottem a kep jobb also sarkabol :DDD (mondjuk az emailcimedrol fingom sincs :D) -
Mármint innen :http://www.moduni.de/ -
Ha rendelsz innen akkor szólj előtte légyszí (mailen) mert nekem is kellene egy-két cucc. Köszi
pl ez
Boldog Szülinapot Jagi -
Jah jol lehet :) (most is szarad a "karmai" kozott egy 72-es AIM-9G Sidewinder rakettya :D) -
és jol lehet használni?
-
ezt azert kar kulfoldrol rendelni..van nekem is.. 1500-1700 pezo praktikerben/baumaxx-ban tuti kapsz... (en baumaxx-ban vettem..de lattam praktikerben is...) -
3-dik kéz. Ez milyen komoly már sztem majd rendelek egyet. -
Azt én sem láttam, viszont egyes Megane van Fujiminél láttam egyszer. -
-
Köszönöm, köszönöm, köszönöm srácok, teljesen meghatódtam
:)
köszönöm anyukámnak meg apukámnak mert nélkülük nem lehetnék most köztetek (és nem rendelhettem volna Gerotól még 1 Skyline-t :) ), de legfőképpen nektek köszönöm a sok segitséget, tanácsot amit kaptam, SG nélkül (természetesen elsősorban a "makettezés" fórum)nem teljes az életem!
[Oscarra gyakorol, jövőre ott lesz és teljesen józan] :)
Szóval mégegyszer köszi a jókínánságokat! THX! -
Boldog szulinapot Jagi!
VAlaki nem tud Renault Megane II-es makettot?
Én sehol nem találtam. -
Boldog Szülinapot Jagi!!! -
HB Jagi! -
Vallejo ugyven fejlemeny:
"Szia!
Köszönjük az észrevételed, igen be tudunk szerezni bármit ami vallejo.!
Ha elég észrevétel gyûlik szept közepéig, hogy lássuk érdekli az embereket, akkor Október elejére megérkeznek a festékek.
„Szóval akit érdekel az dobjon egy e-mailt!” J
Tisztelettel:
Nemes Nagy Sándor
WarGammer Kft"
www.wargammers.hu
Szal akit erdkel irjon mailt. -
Ja csodálkoztam is hogy már hétfőn megjött. küldjek róla képet amin oda van írva hogy hol hány mm? -
ez egy 1/48-as P-51D Mustang-hoz tartozó fotómaratás.
ugye a fröccsöntő technológiából adódóan nem lehet oylan részletesen legyártani egy-két apró alkatrészt. vagy lehet hogy megcsinálják a gyártók de nem a legszebb minőségben. ezek a fotómaratott alkatrészek sokkal részletesebbé teszik az adott makettet. az áruk az kb ugyanott van mint a hozzá tartozó maketté. itt jön a mérlegelés hogy érdemes-e megvenni. sztem ha van rá pénz akkor igen. hihetetlenül fel tudja dobni az összképet. de kezdő makettezőnek nem javaslom/javasoljuk/javasolják mert elég apró alkatrészek és sok stívás lehet/(van) velük. -
Titánium csavar, kardántengely, motorhűtő.
Ki kell nyomoznom a termékkódokat viszont a korábbival ellentétben nem kell postázni mert szert tettem egy fővárosi barátnőre így majd vele vetetem át a cuccost és ő fizet érte vagy átutalok majd kiderül. -
http://jadarhobby.waw.pl/
[b]http://www.karaya.ceti.pl//b] -
Hello all!
Srácok ebbe a netes vásárlásba én is beszállnék.!
Ok? Jah és lenne megint egy kérdésem:
-Fotomaratás? Ez mire való?
-
ok,
miféle dolgok?
-
Főnök majd nekem is lenne rendelésem, de csak fizu után azaz hónap közepén. :D
Addig szedegetem össze a szükséges cuccokat. -
Hi,
Ok :)
-
Köszönöm szépen neked is! :)