69150
-
SAS-ba meg szereztem 30% kedvezményt :) -
Egyébként ma összeraktam a t34-est. Nem lett rossz, bár a festéssel még kisérleteznem kell. Meg nagyon macerás festeni ezt a kis 12 centis makettet :( holap kipróbálom a festékszóró pisztolyt. Kb. milyen íhgra kell hígítani a festéket? Nyomásnak mennyinek kell lennie? 2 bar? Ja és írtam levelet, hogy becserélik-e az összes még bontatlan olajfestéket acrylra, mert sokan mondták festős haverok ,hogy az olaj sokkal szarabb, mint az acryl, meg acryllal sokkal könyebb dolgozni. -
Ja én is szívtam a vámmal már. Rendeltem GW-től még EU elött figurákat, jó sokat, unokatesónak kellett, meg is jött a csomag gond nélkül, gondoltuk akkor, hogy ez íyg fasza, de a második csomaogt lekapcoslátk a vámon, és bekelett menni a világ másik oldalára a nyóckerbe a vámhivatalba, és kiváltani a csomagot. -
Jo-jo, akkor majd írj hogy mi a helyzet!
Gud nájt!
-
Na de most megyek aludni mert vége a szabadságnek.
-
ok. Már intézem az ügyet csak az ár nem tiszta.
-
ahhoz szar ez a felbontás
-
Ha kitaláltad szólj, akkor lehet hogy én is benevezek 1-re.. -
Amúgy k'rva jó ez a matrica!!! -
Mentés, aztán már csak nyomtatni kell! -
+ venni akarok egy ilyet de nem tudom még hogy hogyan meg hogy mennyiért. Elég szar az az oldal ahol fent van
-
Nem annak szögletes mindkettő és sik lapos az üvege
-
De és mind két lámpa kör alakú, itt van mellettem:P
Mér a Bomexnek nem?? -
-
A C-westnek nem egy kicsit domború és az egyik lápma kör alakú.
Nekem is megvan de most nem megyek át a másik szobába megnézni :)
-
De nem is szép az üvege, eléggé torzít!! -
Kösz, de akkor is húzós!!
-
Ilyen lámpám van...
C-West készlethez van asszem, az meg benne volt az enyénben is!
Csak szar az üvege, van rajta egy pici lyuk, biztos öntési hibás.. -
De te ügyesen használod a fóliát :)
-
Nemrég vettem Bare Metal foliát, 3K volt azt hittem dok 1 hátast!!
Ilyeneken megy el az NSX ára:( -
Király!
Ez a fajta lámpa is jól néz ki. Egy ilyen is kellene majd. Asszem megveszem majd a Bomexeset is :)
Bár nem tudom miért adták ki a Supra matricájával, de mindegy. -
Jolhangzik...de anyi fele van hogy elveszek koztuk (pl fabulis lapjan) -
Amit most használok az 0.5-ös és olyan puha műanyag... leginkább az AMT anyagához tudnám hasonlítani csak még puhább egy kicsit, de nagyon jól használható! -
Harha jo ez a sztirol lap...de nem merek neten rendelni..csak kezbe kene venni hogy milyen hogy s merre...melyiket tudnam hasznalni...
(Egyszer csak elkeveredek Bp-en egyolyan boltba ahol lehet kapni....pedig miota foglalkoztat a dolog...) -
Csábító de nincs pénzem! Meg a sok aszarra, mint tamiya spray, meg festékek meg kiegészítők, stb... elmegy a pénz!! -
Így áll most a motorháztetó belülről...
És ilyen lesz:
-
majdhogynem :)
most megszámítom akciósan 6000 Ft -
Ha ingyéé van :)) akkor igen :P -
kérsz te is egyet?
-
-
Váááá, de brutál!!! Ez aztán az autó!!! [honda buzi] -
Pl egy ilyet :
-
Igen de én csak a lámpát akarom ilyenre, az autó D2-es lesz mert azon is ilyen lámpa van. Szerintem a képen láthatón lejjebb van a küszöbszpojler azért tűni kolyan alacsonynak. Amúgy 19-es kerkekkel jól néz ki, pont jó bele!!( mármint a makettbe!
Nekem is kell majd a hátulját ültetnem, de azt úgy fogom csinálni szerintem, hogy a féktárcsát ragasztom feljebb egy picit, senki nem fogyja észrevenni, mégis sokat dob rajta ( kivéve ha te fogsz zsűrizni valamelyik versenyen:) ) -
Szerintem sztirol lapokból, sokat egymásra ragasztanék aztán kiformáznám belőle, csak az nem világít majd! -
Ez jól le van ültetve. Az enyém kicsit magas lett főleg a 18"-os felnikkel. Majd lehet hogy megpróbálom kicsit ültetni utólag. De valahogy alapból olyanok az alkatrészek hogy ilyet nem lehet csinálni. Főleg nem ekkora kerekekkel hogy majdnem a földig ér és a kerék csak alig megy kerékházba a kaszni alá. Bár elég peres gumijai vannak ahogy nézem.
-
Levágtam :) -
nekem is jobban tetszik a régebbi! -
ti miből csinálnátok ilyen taxi szart a tetőre,úgy,hogy led is férjen bele 
-
Úgy értetem hogy Tamiyát veszek :)
-
Kb 10 éves korom óta.