69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    En is ugytudom hogy ujabb kittek.
  • geronimo77
    Így van, sőt mivel (azt hiszem) mind a két cég Tigrise újabb mint a Tamiya így valószínűleg jobb is.
  • Seaweed
    Ha elfogadja a kerdezo (mar nem is emlekszem ki kerdezte) AFV es Dragon is van olyan jo mint a Tamiya....sooot utobbi idoben ez a ket ceg ugy elkezdett egymassal versenyezni hogy mindenkit maguk mogott hagytak!
  • geronimo77
    AFV Club vagy Dragon van 8000 körül a Tamiya az olyan 9000.

Melyik érdekelne pontosan?

Írj privit mert ma elutazom és csak hétfőn leszek.

Üdv,
    G
  • Seaweed
    Ahh az csak 2000 pezo egy honapra...tobb nem is kell farposst.ru-rol lezuzom a cuccott vele...
  • Elmör
    Fogy a lé mi?
  • Seaweed
    Nah uj bankartyam izzitva..paypal-on mar fizettem is vele egy weblap szolgaltatasaert (Rapidshare.de Premium szolg)

Zsir!
  • DJ Skyline
    galériámban a tankok álcafestéseit ecsettel csináltam!:))
  • Elmör
    Fúú bazz, az lesz jó meló
  • Elmör
  • I.C.ram
    Na lefújtam a királytigrist. Egész szép lett, már csak az a kérdésem, hogy terepfestés foltokat, hogyan lehet szépen csinálni? Ecsettel lehet egyáltalán?
  • onlybarca
    jah akkor jo a sajtreszelo is mert az van rá irva hogy visa!?
    ok
    szoval ha van szulonek visa kártyája akkor elfogadják?
  • Placebó
    Dombornyomotton tudol lágy sajtot reszelni... amúgy meg külföldi tranzakciókhoz csak a dombornyomott kártyát fogadják el.: Visa, Master-Card, American Express,...stb
  • onlybarca
    Tigrincs
    Én ezt találtam csak nem értek németül:
    -Mi a különbség a dombornyomtatott és a "sima" bankkártya között.
  • modellmaker
    örülj hogy van :D
  • onlybarca
    Gerotól szeretném megkérdezni mennyiért tudna Tamiya TigerI-et szeretzni?
  • Seaweed
    Alltalaban egyfajtahoz gyartanak, de kisebb atalakitasokkal felhasznalhato persze mas gyarto termekere is. Faj..makett ara szokott lenni...
  • Seaweed
    hehe..amenyit mi itt reklamoztuk oket mar fizethetnenek is..vagy valami jokis arengedmenyt adhatnanak..persze nekem

jah hogy ezt is olvassak?! hopp
  • DJ Skyline
    thx

na a zimmerit lesz még az érdekes,mert olyan maratásom nincs!:D
  • I.C.ram
    Látom a cső is esztergált. Mennyibe fáj egy ilyen kis feljavítás? Akármelyik gyár tigriséhez alkalmazható?
  • I.C.ram
    Na írtak, a játék-makett.hu-ról, hogy kitdják cserélni a festékeket, de kiderült, hogy mindenhol van szemük, és megkértek, hogy módosítsam legútóbbi állításom, mi szerint ők kevertek el valamit. Tehát valószínűleg én kevertem össze valamit a rendelésben. :)
  • Seaweed
    Ezt nem en csinaltam. Amugy maratas.
  • onlybarca
    zimmerit réteget hogy csináltad?
  • Seaweed
    Skyline figyelem!

• kbx
    Nekem is visszaküldték!! De az újhullámos Mod-Mak elég szar volt!!
  • kbx
    Köszi, jó!! Kisebb nem volt?:P
  • Seaweed
    jah ha jol remlik a 2000/6 nem jelent mar meg...
  • Seaweed
    Jah akkoriban volt par ujsagelofizetesem..radasul akkoriban mas ujsag is becsodolt..meg szerencs hogy azon nem buktam (elotte 1 honappal jart le elofizetesem)...igy leepitettem azt a 5-6 ujsagelofizetesem ami volt...
    Ma mar csak 3 ujsagot veszek Pro Modell, Aranysas, Haditechnkina..
    (a tobbi szamtech ujsag volt..)
  • Elmör
    Egy újság ára nem?

Asszem akkor 500 Ft volt darabja és azért is vettem inkább, mert a Pro modell már akkor drága volt.

Most én is folyamatosan megveszem a Pro modellt a MM halála után, de rájöttem, hogy többet nem fizetek elő, a cégekkel is így van, ha csődöt jelentenek akkor nem kell fizetniük és csáó, a pénzt lenyelik.
  • Seaweed
    Hat nekem kb 300-400 forintom banja...nem erolkodtem erte...
  • Elmör
    Gero!

Küldtem a pénzt azaz utaltam.

Várom a csomagot! És írd rá hogy sok szeretettel!
  • Elmör
    Én is előfizető voltam, és amikor megszűnt még volt vagy fél év előfizetésem, ezért visszakaptam a pénzt!
    Csak rájuk kellett telefonálnom, hogy mi van.
  • Seaweed
    jah ertem :)) (amugy maszkolni siman 72-ben is...de ott mar kamuflazsolni kicsit mashogy, a meretarany miatt...de lehet ott is ezt alkalmazni azert! csak ovatosabban)
  • Seaweed
    Nah szoval a "tegnapi" technika, ha valaki nem ertette volna meg Brett Green ausztralos angoljat :))

A lenyeg az egeszben az, hogy ugyebar ha a maszkot (legyen az barmilyen) kozvetlenul a feluletre rakjuk (ragasszuk), akkor eles elhatarolt vonalat kapunk a festek szelenel! Ez kamuflazsnal nem jo, vagy nem szerencses! (itt lehet meg a frissen festett makettet ilyen esetben a "visszamosasos technikaval" javitani/korrigalni..de vessuk el most ezt a modszert!) Tehat sok nalam fenyevekkel nagyobb makettezo rajott mar regen, hogy mi van ha a maszkot par milimeterrel eltartjuk a felulettol?! Hogy miert?! Azert mert sok pisztoly es sok makettezo nem olyan biztos kezu, es mint irtam az ezkoze se olyan hogy szabadd kezel imitalni tudja a valos mintazat atszorodasat! Tehat kitalaltak hogy ha a maszkot eltartjak a felulettol par milimeterre akkor a festek pont a kello mertekben szorodik "at" es a forma is megmarad a maszknak hala!
    ime illusztraciokent is(kepeken nem rohogni..enyi tellet tolem most) :

• modellmaker
    szokták mondani hogy "az ötösöm így jönne be!" az meg ugye lottónyeremény :D
  • Seaweed
    hulye vagyok..de ezt nem ertem :D

• modellmaker
    akkor lottónyeremény :D
  • Seaweed
    Sose feledem el mikor 2000-ben Parizsban jartam! Bementem egy ujsagos standra..es kb 40 fele!! Makett es modellezo szakujsag kozul valogathattam! Francia mercevel BAGO aron! Vettem vegul egy Wing Masters ujsagot (az egyik leghiresebb francia szaklap)....
  • Seaweed
    Pro Modell szerintem nagyon jo kiadvany! jo minosegu papirra nyomjak. Csak szerintem vagy lehetne ketszer ilyen vastag (mondjuk ugy 100 oladal ha mar 2 havonta "jelenik" meg), vagy havonta jelenjen meg.
    A legnagyobb problema hogy egyaltalan nem tudjak tartani a megjelenesi datumokat! Van hogy 1-2 honapot is kesik! Katasztrofa az egesz...nem tudom hogy smint vannak a dolgok ott a szerkesztosegbe, es mi ennek az oka, de egy ez eleg gazos!
  • Jagi
    aláadtál=aláadták