69150
-
na én most megyek alukálni!:)
cakát all! -
vass17 #24780 érdemes venni lakkot?mert a 747es nagy része fehér törzs és hogy gondolom a lakktól szebben fog kinézni.ja és a lakkot lehet matrica előtt ?üvegre?
-
Lehet az lesz belole! vagy Rapidshare.de... -
aszta'...:O
az nem sok? nem nagyon ismerek olyan tárhelyet ahol fent is marad...atw-n a jpeg-re átvenezett videómat törölték,tárhelyel együtt!:C
-
fileplanet(igaz nem tom h. kell!)
-
Ok..pdf-ek legyartva...most csinalok valami kezdetleges weblapot...
De a legnagyobb problemam az hogy 224 mega lett a pdf anyag!
5let?! hova rakjam fel?! -
:DDDDDDDDDDDDDDDD
lassan én lépek de küld el prájvitba aztán beteszem -
nah megvan scan..35 oldal pdf lesz..
megszerkesztem faq lapot..es remelhetoleg Skyline nem alszik be addig..es felteszi fejlec ala a linket... -
6 is kapsz! + 10 őrangyalt. + 10 makettot majd a télapotol:D -
Banyek scannelem a magyar leirasokt...gloriat kovetelek ezutan
-
vass17 #24771 tudna valaki segíteni: a Boing 747-eshez, amit gyakorlás céllal vettem (revell), volt a dobozban egy alap is amire fel lehetne tenni a gépet (ezen van egy kiálló akasztó, amit vhova az aljába kell beakasztani, de nincs semmi helye), és a kerekeit már feltettem!!!!!!!!!
Hova kell beakasztani, hogy megtámassza???????????????? -
De jokep...tenyleg kicsit humoros is...olyan mintha menekulne a megriadt Opel a solyom elol :DDD -
De pattintani kell, nem? -
ennek is megvan csinálva a belseje? -
Ja értem :) -
Nem, mert nekem az early van meg, nem a zimmerites!!
Amúgy ehhez is szemenkénti lánctalp van, kb 200 szem összesen:)) -
megrémült, nemlátod hogy mennyire beszart a cápafogas Typoon?-tól..:) -
Tudott max 60-nal menni, sivatagban meg max 40. Valószínű, hogy a 3 tonnájával ekkorát ugrat :D -
hát ha mögöttem jönne az ellen repülővel akkor én sem spórolnék a verdával!:DD -
De ilyen kései tigris nem is volt asszem afrikában, csak a korai. Azért furcsálottam a dolgot.
De valamit még fogsz rajta festeni, nem? -
Érdekes, Opel Blitz ugratás közben 

-
Nem, marad ilyen sárga, D.A.K.-os lesz! Készül egy sivatagi dioráma, annak az egyik résztvevője lesz... -
Látom, de nem fested le terepszínűre? -
Ja, ez nagyon fasza kis makett, nekem is megvan, a galériámban van is 1 kép róla... -
és csak 8-9k HUF. tamiya tigris 10k, és nincs is kidolgozva belül. -
Uhh, nagyon meggyőző...
-
Ezaz:
-
Láttam egy nagyon brutál Academy Tigrist 8-9kért. A belseje is megvolt csinálva. Iszonyat részletes. Arr vágynék igazán, most nincs rá pénzem :( -
Az pont jó, mert Geronak is küldtem privit, hogy betudja-e szerezni, és attól függ a dolog. -
Napok max 1-2 het kerdesenek kell lennie. -
Mikorra várhatóak a fejlemények? -
Nos a helyzet az hogy van folymaatban ugy 30K erteku cuccom nemetorszagbol (nem makett!..es nem is igy inteztem..hanem odakint egy ismeroshoz megy..o fizeti ki..majd elkuldi nekem...)azt mindenkeppen ki kell varnom hogy megjojjon hogy lassam hogy allok a penzel! Mert ha veletlen kozbejon valami es lenullazodnek eleg kinos lenne pl ha mar megrendeltem kozben a makettes dolgokat! -
Seaweed, akkor mikor rendelsz, mert augusztusban mondtad, hogy jövő hónapban fogsz, és az most van :) -
vass17 #24748 belekezdtem tegnap a makettezésbe és érdekelne!
(1:24-es autókat szertnék összerakni, de most, hogy legyenek tapasztalataim, vettem egy Revell Boing 747-t (1:390) és a kerekei nagyon szörnyűek (18 kiskerék, amiknek olyan 3mm az átmérőjük)!!!!!!!! -
Baromi régi. Még apám használta retusáláshoz. -
vass17 #24746 és mennyiért vetted?
-
Nekem olyan van, ami elég nagy teljesítményű, de direkt festékszóróhoz van. Elviekben 10 bart is simán tud produkálni, de én tegnap 2-2,5 baron fújtam. Van egy tekerő rajta, amivel lehet szabályozni a nyomást. -
vass17 #24744 hi mindenkinek!
az érdekelne, hogy ti mit használtok a festékszóróval?
a kompreszort nem lehet vhonnan olcsóbban megszerezni!
fontos, hogy direkt festékszóróhoz legyen?
hallottam, hogy le lehet szabályozni a nagyobb teljesítményűeket is!!!(hogy lehetne megoldani?) -
Kezdok es akit erdekel. Hozajutottam egy tobb mint 10 eves kony digitalis valtozatahoz. Mely a festes es a vegmunkalatokrol szol! Mivel nem tegnapi ezert foleg a single action pisztolyokat targyalja, de mindenkeppen erdemes annak aki tud angolul!
Nem fogom ide kitenni a linkjet...akit erdekel az kerssen meg privatban!
(van meg Verlinden feljavito "tankonyv", es Harcjarmu "how-to" tankonyv) -
En nem cserelnem be...de te nem en vagyok :D