69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Na akkor én is rakok képeket az RX-7-ről! Így fog kinézni ha kész lesz:

• Jagi
    Nekem mindegy, csak Supra legyen motorral. Nem ugyanolyat akarok belő le építeni...
  • kbx
    Aha, így már világos!!
  • Seaweed
    thx
  • Seaweed
    Mert Ivaneknal szokas volt hogy a gepek atkerultek egyik szazadbol a masikba..es pl ez egyik szazadnak feherkeretes oldalszamai voltak, a masinak pl fekete...es "tabori korulmenyek" kozott atfestettek oket(aminel itt-ott atlatszik az alatta levo szam). Vagy nagyjavitas utan, vagy az elvesztett gepek helyet(szamat) feltoltottek a szazadon/ezreden belul...
    (sokszor volt hogy a "birodalom" masik vegebol kaptak "uj" gepeket..es lefestettek az elozo "gazda" szazdjelvenyet is pl...)
    Mint ezeneken a Su-17-eeseken amik a volt NDK-ban allomasoztak pl:

• kbx
    De szépen alakul!!
  • kbx
    Az mér jó hogy felragasztod a matricát, és utána lefested??
  • geronimo77
    Az kettőből lett összebarkácsolva. Az utcai is meg a GT is kell hozzá. Ha motor nélkül akarod akkor elég a GT és azt még lehet kapni.
  • Jagi
    A második majd kellene a... truenóhoz :)

Kérdés: abból a Suprából ami neked van(fekete-piros) van még?
  • geronimo77
    Azt hiszem igen
  • Seaweed
    Jah egyebkent meg a festek szaradasi problemakra egyet tudok mondani: "Hajszarito rulez"
  • Seaweed
    Elonyosebb szerzodest kotottek a GLS-el....ez van...nem egyedi eset. (Mar ha rendelget az ember innen-onnan a netrol)
  • I.C.ram
    Ja néztem, de gyanúsnak tünt, hogy ilyen baromi drága, mikor ugyanazzal a céggel a játék.makett 900 forintért szállít ki...
  • Seaweed
    khmmm-khmmm fentvan a fabulis weblapjan...
  • Seaweed
    Az elso kepen latszik, hogy egy jo matrica lagyito/feszito(Gunze) milyen isteni jo munkat tud vegezni!
  • Seaweed
    2 napja:
    (csak a "Regi szamozas" kerult fel)

ma:
    (lefujva, erre megy majd az "uj szam"...de a makett szempontjabol most kismertetku koszolas koptatas, fenyes lakk, majd osszes felirat matrica ecetera...majd matt lakk...es meg mindig sok munka van hatra...pl meg csak 1 futomu van kesz :DDD)

• I.C.ram
    Valaki tudja, hogy a Fabulis mennyiért hozza házhoz a megrendelt dolgokat? Hol lehet ezt megtalálni? Mármint a kiszállítási árakat.
  • kbx
    Jók, majd szólj ha lesznek, majd kell 1-2...

Az 1. ha jól emléxem az Apex RX-7-hez van most, nem!?

• Elmör
    Mármint hogy ilyenek lesznek?
    Az zsír!
  • Seaweed
    Elso 2
  • geronimo77
    Új Aoshima felnik októberre:

• Seaweed
    hmm
    http://www.testors.com/catalog_item.asp?itemNbr=2657
  • Seaweed
    Ne kossetek enyire az ebet a karohoz! "kinek a pap, es kinek a papne!"

nekem pl semmi bajom se a Revell se a Humbrol se a Model Master festekekkel...

En ugygondolom hogy nem egy egetrengeto osszeg egy festek..minenki tapasztalja ki hogy mi jo neki..de ne hirdessunk mar iget! (aki komolyan gondolja a makettezest, es nem egy kethonapos fellangolas, annak ez ugyis ki fog alakulni!...masreszt iranyelvek vannak Faq-ban...es mar sokszor leirta mindenki a velemnyet a festekekrol..volt/van pro es kontra is...)
  • I.C.ram
    Nekem megszokott száradni (ecsettel) olyan 3-4 óra alatt, de 6 óra alatt már tutira.
  • geronimo77
    nekem főleg a fényes színekkel van rossz tapasztalatom. Van amelyik egy hét alatt sem száradt meg. De igazából már az egy nap is sok lenne amikor a Tamiya órák alatt megszárad. A sprayről meg ne is beszéljünk ami percek alatt szárad.
  • I.C.ram
    Szerintem baromi jó a humbról. Nagy szép matt szinei vannak, és iszonyatosan jól terül.
  • geronimo77
    egyszerűen nem jó és kész. MOndjuk én a Humbrolt sem szeretem. Csak a polírozható fém színeit.
    Én Tamiyát használok, meg egy-két ModelMastert (főleg polírozható fémeket - abban nagyon jó a Modelmaster)
  • I.C.ram
    Sokkal jobb a humbrol és még olcsóbb is.
  • vass17
    mi a baj a revellel?
  • Elmör
    Helló Gero!

Nagyon köszönöm megkaptam a csomagot!!!
    Tutti a sok matrica meg a felnik is, bár ahogy néztem ültetni már nem kell a verdát...
  • geronimo77
    ne vegyél revell festéket. vegyél inkább modellmastert vagy humbrolt
  • kbx
    A két matricázásról szóló cikk nagyon jó, nekem sokat segített anno!!
    Jó ötlet volt ez a FAQ!
  • kbx
  • kbx
    Subaru forever!!!! Szerintem eddig ez a legszebb Impreza!!!!
  • Seaweed
    ahoj
    200 download megvolt
  • Elmör
    az ám!
    Szerintem jobb, van pár revell festékem is ami bevált, de a legtöbb humbrol és revellből a metálok nem jobbak, meg a fehér, fekete sem az igazi
  • I.C.ram
    Miért nem veszel Humbrolt? 280 ft es állítólag sokkal jobb.
  • Csoder
    Igen
  • vass17
    295 Ft jó ár a revell olajfestékekért ha a boltban veszem?
  • Elmör
    Talán nézd meg a FAQ-ban!
    Én nem szoktam koszolni, ezért nem ösmerem a tekkknikkát!