69150
-
Hogy mivan?! Milyen vonalaknak?! (szerintem olvasd el amit leirtam meg 1x)
-
Mondom tolem az hasznal aki akar...en fogok! -
Igen de akkor a vonalaknak is mozogniuk kéne, azt próbáltam leírni
-
-
Jó, persze aki olyan helyen dolgozik, hogy egész nap szórópisztolyt használ annak kötelező, de a makettezés annyire nem megy nagyiparban, hogy reggeltől estig fújj!! Persze erősen ajánlatos használni! De nem hioszem hogy 10 év makettezés után valaki belehal mert nem használt pormaszkot!! Biztos nagyobb eséjjel alakulhat ki tüdőrák, vagy valami betegség! Ebből a szempontból az akrill fetékek jobbak... -
Te valamit bekevertel nagyon.... :DDDD en nem beszeltem az alapzatrol....az megfestette igy...en a kerekerol beszeltem! -
Azt nem hiszem, mert mellette a 2 szaggatott vonal is elmosódva látszik, de viszont azok egy helyben vannak, tehát nem lenne élethű, hogy a kerék forog, a vonal meg egyhelyben van! -
-
..es mi van ha milimeterre meg van emelve es forog tenyleg az a kerek?! (elektromotorral) -
Az a Ferrari eszméletlenül látványos. Én valami plexire tippelek, csak úgy fújta le, hogy ne legyen teljesen átlászó. -
aha. meg bele is könnyezek néha! -
py -
vass17 #25159 ok sikrült!!! -
na szevasztok megyek én is!
-
kemény.
Nem egészséges az tuti. -
Nekem is ma nyomatekosan felhivtak a figyelmem munkavedelmi boltban hogy nyomorodas, vagy akar par ev alatt bekovetkezo halal is lehet a felelotlen festekfujastol...
De engem ugyan nem erdekel hogy ki hogyan csinalja.."mindenkinek joga van hulyenek lenni"!!!! En csak a kezdok figyelmet akarom felhivni ra, hogy azert tudjak hogy mivel allnak szembe szorakozas-hobby kozben! -
Sztem átlátsz müanyag darabból :o
De 5letes,és jó is. -
okés bye!
-
Nem jott I.C.Ram..szal bevagom a logot...
"I.C.ram: egyebkent te lakasban fujsz?
I.C.ram: kicsit felek ettol mert apam ismerose lebeneult a sok lakasban fujastol :/
seaweed: igen (maszkban) nyitott ablaknal , sprayvel kint az erkelyen
seaweed: lebenult?! nem hasznalt maszkot se?
I.C.ram: azt nem tudom de nem tul nyitott helyen fujt az tudo
I.C.ram: eleg nehezkesen beszel meg asszem jarni sem tud korrektul
seaweed: hat alap pormaszkom van. bar teny hogy nekem se az ablak melett van az asztal...
seaweed: es mindezt a festektol?!
I.C.ram: ja a festektol
seaweed:hogy?!
I.C.ram:retusalas kozben,nem tudom pontosan
I.C.ram:meg regen
I.C.ram:mikor meg igy retusaltak" -
nem tudom de most lépek
-
ezek jók! 
pláne a "Ferenc"! vajon' a felnit hogy csinálhatta meg?
-
ezt a makett dobozára irták rá:ez mit jelent pontosan?:
movable gun elevation and suspension? -
Nemrég volt itt beszélgetés a Tamiya Minijéről Hát itt egy pár kép:
És nézzétek ezt a száguldó Ferrarit :)
-
elkezdi csípni,meg égetni nem? nekem is!
-
na sikerult ma vennem egy m10 es academy makettet. elég jol néz ki részletes kül-és beltérrel. gumilánctalpal. nekem nagyon szépnek tunik és kevés öntési hiba van. Matricázni is 4 félével lehet. szvsz megért 4k-t. Láttam egy revell JAgdpanzert 5 ös skálán 5 ös nehézségi fokkal. Kiv lennék milyen összerakva. -
nem jarok a mekdogleszbe! -
Nitrohighító elég jól lehozza. -
nekem az orrnyálkahártyám nem bírja a gőzét :/ -
én azt nem szeretem amikor a pillanatragasztó rácsöppen a bőrömre és akkor enyhén éget,meg szarérzés leszedni a rászáradt ragasztót!
-
akarJa :) -
Hi!
Nem Te vagy az aki meg akarta venni a hajómat??

-
hi :P -
Ja én is.
Aztán a következő orrfújásnál szembesülök a mesterséges színezékkel
-
én maximum szellőztetek ha nagyon vészes a helyzet,de megszoktam már...vagy ha jó idő van akkor nyitott ablak mellett makettezem... -
Én már jó ideje makettezem de még egyszer nem volt rajtam pormaszk és még mindig élek. Héha olyan köd van a szobámban a lakk miatt mint párás téli estén, szóval vágni lehet a cuccot. -
:D -
-
Te akartad = nincs benne semmi igazság.
-
De mond hogy nincs benne semmi igazság. [tudja hogy úgyis megteszed] -
#25130 már semmi :)