69150
-
Jah igen es ez itt a bal oldalt ez a csillogo a furo ;) Mar ki is probaltam! Egeszen kivalo szerszam! (huvelykiveto nyilast csinaltam meg vele es a sinekbe a fegyvernek lyukakat ;)) (maga a makett meg mindig vegso koszolasra es vegos matt/szaten lakkretegre var...) -
Nem sokat haladtam az elmult napokban...massal foglalatoskodtam..ezert "csak ugy":
-
Hajótervrajzok....igaz,nem inglis...de van közötte érdekesség is...
LINK -
Köszi! Azok a cuccok a sarokban egy emberkéé. Nagy része MÉH telepről van. -
Nézem a képeket a mekttinfon, tök frankó kis kiállítást dobott össze a klubod, grat hozzá!! Azok a 2. WH-s maradványok, meg minden ilyen régi cucc tök jó volt, ehhez hasonlót még nem láttam kiállításon, honnan szerztétek??
A Chevy nagyon állatul néz ki ott a többi "apró" makett között:)), szép lett a festése, szépen csillog! -
ööö ugyanezt megcsinálom maszkolószalagból is. erre azért nem pazarolnám a drága jó krómfóliát! -
Nem vannak még idegi eedetű poooooobblémáim.
Nem beszéltem a srácokkal a napokban. Hétközben nincs időm bemenni. Csüt este elpakolunk, akkor majd megmondom mi maradt ép. :) -
Majd ha kész :)
-
mi az a guppi benne ?? :)
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tirpitz rulz!!!!!!!!!44 -
Wow, az az akváriumos dio, nagyon odaver!!! -
Csoder #25451 Hm, sztem a helikopteres képnél a víz túlságossan szürke, amúgy jó. -
Csoder #25450 aham :D
-
(man megen uj logo?!
)
-
(ilyen epul nekem is)
hehe akvarium :D
-
Nem rossz!! Csak ehez kicsit drága a BMF!! -
Csoder #25446
-
1/72 

-
erdekes technika!
http://www.clubhyper.com/reference/maskingbmfds_1.htm -
zuppp
-
Hali, idegileg hogy vagy? Sok a kisgyerek? :) -
Ehh... jónak tűnik ha 0,2-t is befog.
-
Nah meg is jott a csomag a wargammers-tol! 

Teljesen elegedett vagyok! Games Workshop szerszamokat rendeltem:
-kis kezi furo, mely meglepetesemre 4 kulombozo fejresszel van ellatva! Igy a regebben vett 0.2mm-es furoszaram is gond nelkul befoghato bele!!!!
-furoszarak (tobbfele kicsi meretben, de adtak a furohoz is..igy kezdesnek az is kivalo!!!)
-egy "spatulat", de inkabb fogorvosi spatulara kell gondolni a putty majzolasahoz!!!
Jah es kaptam egy Vallejo katalogust, bar ez csak figurakhoz valo "Game color"....de remelem irtatok sok mailt, es fognak tartani Model Air es Modell color festekeket is ;)) -
mhkvt #25439 Majd csak figyeljetek a napokban... :) -
azt mondta várható.. ez nem azt jelenti hogy egyből lesz is. :) -
azt irtad hogy amint megvan a 100 a valtozasok eletbe lepnek...
eleg szar ez a marketinges duma...legalabb jol csinalnad
-
mhkvt #25436 Megvan a 100. hirdetés!!! :)
372 kategóriában jelenleg 117 db hirdetés található az oldalon, ebből 71 képpel, összesen 360.300 Ft értékben.
Várjuk a hirdetéseket!
Hamarosan új dizájn, új fejlesztések, és egyéb nagy meglepetések is várhatóak ;)
MakettBörze -
láthatjuk is vagy majd csak ha kész? :) -
Hajrá!! -
Akkor már a célegyenesben vagy!! Bécsbe mész??
Képet plíz:) -
még nem. De már majdnem.
Tegnap bekarbonmatricáztam az első idom belsejét, de mással nem haladtam. Már csak egy-két bizbaz, meg kábel, meg polír aztán kész.
Közbe készítem a Supra új kaszniját is.
-
Hm. Regeltem az AF-en. Majd ha olyan állapotban lesz a supra hogy láthatják is akkor adok nekik képet. ^^ -
Hogy állsz a pókemberes mocival, kész van már?? -
Ja, dolgozni kell a maketten, mert ott elvárások vannak:))) -
ok. csak nézek mondom mivan. nem jött össze vhogy.
azért kb mind ez: nice start!! awesome! meg 'adjá még in progress képet!' -

Nem kell perfekt. Ott is egy csomó külföld van aki nem jól beszél. Meg az amcsik is össze-vissza írnak
-
de csak elgépeltem
-
Azóta, rájöttem, hogy mégsem olyan szar az angolom, jönnek vissza az emlékek:)))
Megértik amit írok, én is amit Ők, kell ennél több:) -
De azt jelenti:) -
Szoktátok nézni a automotiveforums.com-on a topicot amit gero nyitott kbx rx-7-nek? tetszik a népnek! :)
Gero! azt kérdezte a srác hogy kbx miért nincs regelve ott és miért nem ő mondja a dolgokat. amit írtál az nem azt jelenti hogy jó kbx angolja? :) His english is so good
[kezdő angolból szal nem kifikázni]