69150
-
Én aránylag régen csinálom, és már elég sok mindent láttam, és elismerem valamiről ha jobb mint az enyém. Most is azt mondtam hogy autó kategóriában 2. vagy 3. hely lenne reális. (2. lettem) Motor kategóriában mondtam hogy nem lehet hogy nem nyerek. Erre 3. lettem. Az első kettő ugyanattól az osztrák embertől volt. Ez még nem is lenne gond de olyan hibák voltak a makettjein hogy az még egy lajikusnak is szemet szúrnak. Ráadásul az enyém tele volt maratással és saját feljavításokkal, a fényezése sokkal jobb volt, az összes szegecselés maratás volt nem festett műanyag, az átlátszó vezetékek tényleg átlátszóak voltak nem a dobozban adott fekete. Szóval nem értem. szerintem a néző közül ha 10-ből 11 azt mondta volna hogy az enyém jobb. Mocskos labancok!! -
Heavy knight #25541 Ne búsulj!Jönnek még ők ide...! 
De a rendes magyar nem csal!Ha bukik, ha nem, akkor is csak igazságosan kell bírálni!
-
mingyá
-
képek?:)
makettinfón még nincsenek,hátha neked vannak valapi "EKSZKLUZÍV" képeid!:) -
Amúgy maga a kiállítás része nem volt olyan rossz. Volt két régi F1 autó meg egy pár szép makett, de maga a verseny az eglég színvonaltalan volt. És nem csak az atuó kategóriában.
-
szépek a felnik! 
nekem is elkellene kezdenem a suprát,meg a mercit!
-
Na, visszatértem a bécsi versenyről.
Hát egy nagy fos volt. Nálunk egy harmadosztályú falusi versenyen több makett van.
Ráadásul a zsűri elcsalta az egészet és szinte mindent osztrák nyert.
-

Király!
Jók az arany színű felnik
-
Elmör #25534 Megnéztem, nem tudok olaszul... 
és pont azt nem mutatja, hogy arra a plexire vagy mire hogyan "varázsolta" a kerékmintát.
Gondolom a festéket maszatolta el...vagy?
Begyűjtöttem homokat, már talán meg is száradt rendesen, holnap ragasztom fel az első réteget a dióalapra.
-
Ha valakit érdekel, hogy hogyan készült az a vitatott kerék a fekete Ferráriról za ITT megnézhezi a in progress fotókat, csak kell hozzá egy kicsi olasz tudás is:)) -
Ok, köszi. -
A héten elküldöm a generátort. Sry, h. nem tudtam hamarabb, sűrű volt az étrend. : ) -
B.SZ. ^.^ -
Ja-ja, hepi börzdéj!! -
thx mindenkinek :) -
Hepi börzdéj utólag is. :) -
Engem a mozgalmassága fogott meg. Mennyi mindent elmond, pedig alig van pár dolog a dion. -
Gondolom áttörnek éppen egy homokzsákfalon. -
Heavy knight #25524 Egyszerű!Átugratott a barikádon,v. minek hívják!Most pont nem jut eszembe!#confused]
Menekültek a németek elől,v. épp keresztülvágják magukat a német vonalakon...stb.
Bal oldalon lennt van is egy német sisak,+ egy m24-es gránát, de német katonát még nem véltem felfedezni!
-
hát részletekben talán felismerhető, de hogy hogyan kerül egy jeep ilyen pozícióba alatta ezekkel még nem sikerül rájönnöm :D -
Homokzsákok, meg sártakony. 
-
mi van jeep alatt?
-
de. gero. :) szvsz -
Ez valami eszmeletlen durva!!!

-
-
Jah, most jut eszembe, vki nem tud hozzá feljavítót hol lehet venni?
Motorháztető + motor + maratott cucc -

THX...
De ez nem jöhetett volna létre Geronimo nélkül :DD
Nah, ennyi reklám elég asszem! -
Elektropont most dozsol az ingyen reklam miatt 
amugy jolesz
-
Helló!
Elkezdtem csinálni egy ilyen kicsikét:
Egyelőre itt tartok! -
Hat osszeallitasi rajzok az nehez ugy(max akinek van vagy mar megepitve ("volt") ilyenje, scan es etkuldi)...tipusrol viszont van anyagom. -
1 kep: Fasza!-(homalyos a kep
..hazsnalj makro modot)
2 kep: detto :D
3 kep: nah kb latom hogy ALLAT lesz!
-
NGPETI #25511 Sziasztok!
Néhány ELADÓ 1:24-es makett:
Tamiya
24149 Opel Calibra DTM
24192 Nissan R390 GT1
24222 Toyota GT-1 TS020
24186 Porsche 911 GT1
24161 Nissan Clarion GT-RLM
Revell
Chevrolet Corvette C5-R Endurance Racer
Érdeklődni lehet:
Illyés János 06 30 900-1112 -
Elmör #25510 Na hülye vagyok, ott nem lesz, de azért érdemes megnézni, a plastic models-re kattints!
Talán privizz Seaweed-nek, ő jártasabb!
-
Elmör #25509 Bocs, de azt se tudom melyik makettról van szó...ha van is összeállítási útmutató, akkor az itt! -
Elmör #25508 Az jó film!

-
Elmör #25507 Nekem megvan, állítólag lesz folytatás is, ha lesz....hogy érdemes-e beszerezni? Ha másért nem, de a képekért igen! Egyetlen baj van vele, hogy ha kicsit többet forgatod a kelleténél, akkor elkezdenek kihullani a lapjai!
Szerintem megérte megvenni ,mert logikusan alapdolgokról ír.

-
Elmör #25506 Én is csatlakozok a Boldog szülinapot kívánók táborába!

-
Csoder #25505
Kübelwagenem
-
Bódog Hülinapot! :) -
thxvm mindenkinek :)