69150
-
hello!
láttam tamiya festékszoro flakont! nektek errol a termékrol mi a véleményetek?
és keresném az uj promodellben(2005/03; 17.o.) láthato dragon tigrist eddig nem találtam meg ti láttátok már és az ár mennyi mert az ujságban 9k irnak. -
alkoholista drogfuggo maniakus vagy mi?

-
oda már nem férek be ecsettel,meg a kezem is remeg mint a franc! :O -
Hááát, nemigen teccett!
De ráfújtam az első réteg kéket, ez már tuti!
Figy, ha lehet öntőkeretet rendelni, akkor matricákat is lehet?
Kellenének a Skyline matricái, mert elb***tam őket, amikor leszedtem a festéket. Hülyemódon feltetem őket korán... -
És ha a csavarok is aluk lennének? -
thx -
sajnos a fényviszonyok nem a legjobbak már,vakuval meg mégrosszabb,de a lényeg látható!:))
-
Na, majd most már nem felejtem el!
Ha arra járok benézek, és megkérdezem! -
Hat nem akartalak baszogatni, gondoltam nem ersz ra
-
bázz ha nem borult volna be akkor tudnék normális képeket csinálni a felnikről...na meglátjuk milyen lesz... -
De a DTM-ben egész jól látdszik, ott érdemes! -
HÚ, baszki, most jut eszembe, neked megigértem hogy megnézem a polir pasztát!!
Mért nem szoltál, teljesen kiesett a fejemből!! -
Hat kb mint az en "keszulo" (most epp nem az) CLK-mnal...kidolgoztam, beepitettem es a fele se latszik..hat boldog voltam.... -
így néz ki a motor!
direkt nem dolgoztam ki részletesen a festést,mert kész állapotban úgysem látszik belőle semmi!:)
-
thx
nem,tényleg az a bajom már egy hete!
kaptam egy raklap vitamint,stb -
Nem tom miért, de nagyon tetszik ez a típus. -
ez elég szarul hangzik! jobbulást!
bár mosolyogtál ":)" szal csak oszifődnek mondod ezt??? :D -
felső léguti vírusfertőzésem van!:)
holnap megyek vissza a dokihoz,hogy mi a helyzet! -
jol nez ki -
1/48 Monogram P-61A
Black Widow
-
jó lesz. (suliba járni meg luxus?) -
na itt vannak,még egy kicsit korrigálni kell rajtuk,meg még száradnak...ezek ilyen "ánder konsztráksön" képek!:)
merci kereke (matt fekete,a csavar fényes fekete)
supra kereke...úgy döntöttem ez is matt fekete lesz,és aluminium színű a közepe
-
felnik lefestve...supráé,mercié egyaránt...nem soká' jönnek a képek!:)) -
igen! Kb ugy nezett ki hogy iranyba allt, enyhe sullyedesben es levalt rola, az also Ju-88-bol exkabalt bazi nagy bomba meg szepen a celnak repult...es BUUUUM... -
ejnye de jól néz ki!
-
"Már" és "az", Jó reggelt! ;) -
Ez azért ott van! kíváncsi v'ok, hogy a hangszórókat hogy csinálta, az már erősítő nem is érdekel... -
Az alsó gép egy nagy bomba. -
Szép, jól alakul!! 
Az ezüstöt én is meghagytam volna!!
A BMW nem Humbroll metálkék van, hanem Tmiya TS-51 Racing Blue! Én csak sprayvel szoktam festeni a kasznit!
A humbroll kéket meg jól rázd/keved fel mert az alján mindig lerakódik az ezüst metál! Tapasztalatból mondom, nekem is van! -
Jó lesz az majd meglátod
-
Azta ez kemény!! De hogy van ez? A levegőben ledobta az alsót aztán annyi??
Én is találtam egy hibát: A 2 gépnek együtt lehetett súlya rendesen, de az alsó kerekei még egy kicsit sem laposak, olyan mintha fémből lenne!!
Amúgy k'rva szép, főleg a felső!
-
Te a 747-es Boeing-re gondolsz? Az hogy lenne már egyszerhasználatos?
-
Én is a "donorra" tippeltem, de aztán jobban megnézve úgy néz ki, mint átalakítás UTÁN festve. (kabin helyén is egyenletesen folytatódik a festés, stb.), {Legalábbis a maketten biztosan, valóságban franc tudja. :D}
Nagyon hangosan azért nem csápolok, mert egy olyan makettnek, ami ÍGY néz ki, nyilván elég tisztességesen utánajárt, én meg itt "kisujjból" keresem rajta a szálkát, de mégishátnahátmár. :D -
Hat jokerdes...ma mar kerekitettem egy anyagot..nincsmar kedvem kutakodni a temaban..de lehet hogy ez a donor festese (ejszakai festes ez), vagy lehet egyt gyakorlasra hasznaltak, mert azt tudom hogy nem volt egyzseru repulni ilyen szendviccsel ;) -
Csodaszéééééép! De kérdés: Elvileg a Mitselek egyszerhasználatosak voltak, mint korunkban (2001) a 747-esek, akkor hogy lehet a motorjain ilyen szintű korommennyiség? Mert az oké, hogy mielőtt átalakították, futott, de a festés az átalakítás után került rá. :-) -
Mi allat ez 48-ban!!!
-
egész jó,habár nekem ez az aranyszín nem nagyon jön be!
-
Elmör #25667 Gratulálok a dobogókhoz Gero!
És a többiek munkáját látva is csak gratula és így tovább!
Én is lassan haladok, meg leginkább hétvégén van rá energiám...
-
:) -

Miért nem volt jó olyan színűre??