69150
-
nah ez mar beteg...meddig szotymotyolhetetezzel a futomuakna ajtoval hogy ilyen legyen?!
-
-
-
Szal most teljesen megkavartatok!
Amit mondtok olyan mintha azt mondanatok hogy olajfestekre nem szabad olajfesteket fujni mert megmarja!
Repuloknel pedig aztan van jopar reteg egymason, sot +2-3 van hogy 4 reteg lakk is a fenyestol a szatenig! -
bantneki!
Skyline torold ki! -
Szal azt mondjatok hogy a Tamiya TS-17 festek felmarja a matt feherem?!
(olyan kemenyen ra van mar szaradva mint a beton!...meg a higito se olda fel (+felcsiszoltam polirpairral)....szal nem tudom... max ujra festem de ami nekem van fenyes aluminium annak koze sincs ehhez a szinhez amit gyarilag ajanlanak hozza....szal nem tudom) -
Alu meg ezust nem ugyanaz a szin! Legalabbis nalam, mert ugye en foleg repuloket epitek es van olyan (olaj gunze) aluminium festekem ami lefestve tenyleg ugy nez ki mint ha fenyes alubol lenne amit lefestek. De az kozelebe se jar a mercik ezust metaldukkozasanak. (van ezustom is, pl Humbrol 56 a nagy klasszkius)) -
Hmm erdekes amit irtok! Tamiya ezust spary-e is megvan mar vagy 8 eve (makettel egyutt vettem)...de akkor asszem pisztolyal fulyok ra ezustet es lefujom vegen tobb retegben Modell master fenyes lakkal.
(mert se akril ezustom (azaza van gunze de szerintem fos), se gunze lakkom nincs) -
Majd csinálok A Mitsurol képeket, hogy most hogy áll...
Olajfürdő nem szedte le a fehér akrilt (alig akart száradni), a lakkot ami felmarta a festéket, azt simán lekapta. Féltem a fehér makett festéktől próbáltam akrillal... nem élesben kellett volna. :(
A fizikai sérülést (amit érős indulatok eredményeztek) azt sikerült korrigálni, de at a gyanum bukott a projekt. :D -
Nem ajánlom!!
ha még nem fújtad rá a tamiya sprayt akkor ne is kezd el!
fújd inkább akrill aluminiummal aztán Gunze lakkal.
-
Én úgy jártam a Mustangal, hogy fújtam két ezüst csíkot a közepére olajossal aztán tamiya lakkal lelakkoztam, és összehúzta alatta az ezüstöt!
Gondolhatod hogy örültem, pont egy héttel a Movári verseny előtt volt:) -
Modellmaster matt feher es tamiya ezust spray...no sebaj..akkor jon re egy reteg fenyes lakk es nem mar meg semmit (mar ha megszarad lakk) -
Ez egy szépen szerkesztett mondat volt
-
Igen, de attól függ hogy mivel, mert ha tamiya sprayvel akarod fújni az ezüstöt, akkor a fehérnek akrilosnak kell elnnie, mert az olajost felmarja! Én már megszívtam egyszer!! -
En az ezust szinu muanyangot az ezust szin elott (matt)feherrel alapoztam le. az remelem csak jo lesz ;)) -
Majd meglátod hogy igen!!
Én is meg fogok szenvedni vele, pedig az enyém ezüst színű... -
Hat feherbol egyszerubb lenne az biztos :P -
mindenképppp azzal...csak még meg kell venni!
-
Csak sok festék kérdése mi ? :)
Flakonnal nyomod ? -
"pont feketéből akarsz vajszínőt!?!"--->igen
"Nem vagy te mazoista?? :)"--->nem
-
pont feketéből akarsz vajszínőt!?! 

Nem vagy te mazoista?? :)
-
Ja, nem. Azt hittem a Suprát rontottad el. Merci fékem nincs +ba -
Én két hete nem tudom milyen nap van... pedig nem is higítóztam, festettem mostanában :(
De leülök a gép elé és megnézem. Akkor jön a felisnerés szerdán pl azt hittem, hogy hétfő van (de csak negyed óráig) :) -
a sok higító,és ragasztószag megárthatott,mert tegnap lefekvéskor teljesen abban a hitben voltam,hogy holnap (azaz ma) szombat lesz!
-
Tiszta sor. -
13-as lépés B5-s darab
15-s lépés
16-os lépés! -
Ezen mit kellett ragasztani?
a kerék meg: Miszép má'! :) (bár én ezt mindíg utoljára hagyom. Akárhányszor felraktam mindíg letörtem : ( ) -
tök jó, antikoltad? :) Gondolom neked ez nem olyan vicces, de ettől eltekintve szvsz jó így csak nem tom milyem rozsdafészket kéne csinálnom, amin így néznek ki a féktárcsák.
Lehet tök véletlenül, de adtál egy ötletet. Az isteni szikra, tudod...
-
összeállt a kasztni
és egy fentlévő kerék!:)
-
L-99 Lakbenzines Szintetikus Higító (Literes):)) -
és az patent a mercire?
nekem ilyen kéne!:)
-
Megnézem van-e Supra fékem és ha van akkor odaadom
-
Milyen higitó?
Vizes 2500-ös polirpapíral meg polírpasztával ki lehet fényesíteni.
-
velem is...ma lámáztam,kapkodtam és fordítva raktam fel természetesen az utolsó féktárcsát a helyére,és mimással mint pillanatragasztóval...:OOO
leszedni letudtam,de normálisan feltenni már nem,még félórányi csiszolás,vágás,vagdosás után sem...így hát nincs mit tenni,rendelni kell egy öntőkeretet amin rajta van az a fék...fantasztikus... -
Hát persze, hogy így is jól néz ki, csak egy 5let volt, persze úgy csinálod, ahogy neked tetszik természetesen... -
Hát akkor ez nemcsak velem esik meg! :DD
Nekem a festésnél cseppent egy csepp a kasztni tetejére, de hál' istennek kitudtam javítani, nem látszik!
De akkor nemegészen olyan ideg voltam, hogy majdnem a székem látta kárát!
Mindíg vannak velem ilyen balesetek... -
frankó lett,de természetesen egy higítócseppnek kikellett csöppennie a cseppentőből,és hova csöppen? na hova? hát persze,hogy a szélvédőre és természetesen miért is ne pont egy olyan helyre,ami látható...és a higító szépen kifehérítette a szélvédőt...huuuuuuuuuhhhhhhh...nem vagyok ideg 

-
szvsz jó úgy ahogy van!:)
vaj színű mercire nem illik szvsz az alu színű csavar...de 1 keréken 1 csavar van,az meg fényesfekete!:) suprának meg bőven elég az az egy nagy alu rész a felnin...sok ezüst meg elrontaná az összképet!:)
én ilyen "sötét" gyerek vagyok,jobban szeretem a sötét színeket...a supra így most full fekte lesz!:) -
:DDD
Pedíg elég szép lenne!
Én megpróbálnám!
ha nem megy, akkor nem vesztesz semmit, eg kis feketét teszel rá, aztán kész... -
mindíg "töröm" az ujjaimat...régen mondta oszt.társam haverja,hogy "ne tördeljétek az ujjaitokat,mert 20 éves korotokra annyira fog remegni,hogy még hugyozni sem tudtok normálisan"...lehet van benne valami! 

huh most végeztem a szélvédő festésével...belülről kellett a maszkoló sablont felragasztani és festeni...kíváncsi vagyok a végeredményre!:)) remélem nem kell egy átlátszó öntőkeretet rendelni Gerótól!