69150
-
Ennek mekkora turbója van!
-
tamiya maszkoló szalag van 6mm és 10mm szélességben!ha pesti vagy akkor tudok mondani egy két boltot,de ha nem akkor 
amúgy ilyen az öv:
a piroson vannak a sablonok megvágva(talán látszik),maratott csattok,és sabelt matricák...nekem 3 ülésre kéne,de szvsz csak kettőre lesz elég!:(
-
Jahh, tényleg!
Nem lehet maszkolót, csak A4 méretben venni?
Mert voltam egy boltban, ott csak ilyenek voltak, 1500, ért, de nekem nem kell ennyi, csak a 2 csíkhoz kell, meg nem igen dolgoztam vele még.
Elég lenne egy kicsi is, de nem lehet kapni, a nagyot nem akarom megvenni, mert soha nem használom el. -
nekem az első tetszik! 
a második is szép,de valahogy az első jobban tetszik! -

-
elejinte nem gondoltam diorámára...az a baj,hogy a vitrinemben már nincs sok hely,és egy másik nagyobb "volumenü" diorámának akarok majd helyet csinálni...de lehet kiselejtezem onnan a gagyi cuccokat -
Jahh, hogy dio-t csinálsz belőle?
Én láttam olyat is mondjuk, hogy 2 réz lap volt az autón, meg az alapon is, és ráteszed az autót, és a réz érintkezőkőn megy a cucc -
öméjzing! 
rozsdásítás faja nagyon!
-
arany színű jobban passzol,de én nem tennék rá!:)
de persze a te döntésed!:) -
szép a víz!
-
Vmi ilyesmire gondoltam:
Vélemény?
-
behalok,tett bele motort!?:D
-
meglehet azt oldani...pl egy parkolóban áll az autó!
veszel egy fa alapot,majd 4 vékony falapot és ráragasztod:
majd fúrsz rá egy lyukat és beledugod a led kábeleit
majd az egészet lezárod egy másik falappal,amin már megcsináltad a parkolót és azon is fúrsz egy lyukat amin kivezeted ismét a kábelt!:)
vagy egy jobb megoldás,hogy bekötöd a ledeket,de nem vágod le a felesleget,ugyanúgy kivezeted mint a 3-as képen,autó fel az alapra,majd aztán a felesleget levágod,és csinálsz egy kapcsolót!:D
lehet így fogom én is csinálni még kitalálom!:D -
-
-
-
-
-
Mondjuk én magam csinálom a bizt. öveket, lehet, hogy nem lesz kifogástalan, de megteszi szerintem, meg legalább elütöm az időt, amíg geró meghozza a matricákat :DD
Lámpára én is gondoltam, de nem akarok bele elemeket rakni, vagy kábeleket kivezetni. -
csak a taxi szar meg a tetőbeömlő ami húzós...ledeket kell még venni,meg vajszínű sprét... -
Az szép kis projekt lesz!! -
Elmör #25971 

-
mercin én ezeket fogom módosítani,elkészíteni...
-világító első,hátsó lámpák (6 led)
-taxi szar a tetőn,ami világít majd(még nem biztos,1 led)
-a "gyári" hátsó szárny helyett a GT-W Wing Set egyik szárnyát fogom alkalmazni (kép a jobbfelső sarkoban!)
-szeretnék készíteni egy tetőbeömlőt is...
-ja és van egy "biztonsági öv szettem" is,tehát rendes bizt.öv lesz,nem a matrica öv!:)
így ennyi asszem...
legfőbb szín a vajszín lesz,mellette még a fekete fog dominálni...ezüst nem lesz sehol sem...a hátsó szárny kap majd egy karbonmatricát,a tartói meg fényes fekete színt kapnak!:) -
Tervezem, igen...
Importracer, ahogy amcsik mondanák...
-
Elmör #25968 Lesznek rajta matricák?
-
Elmör #25967 Milyen csíkot? Taxi vagy tunneres vagy? -
inkább arany,és akkor passzol a felnihez!:)
de én amúgy nem tennék rá semmit...nem szeretem az ilyen mintákat!:)
csak az airbrush festéseket
pl:
-
Elmör #25965 Látom nálad is megvan a festés legnagyobb ellensége a POR. Sajna a székeknél látszik így makróképnél a kis apró porszemcsék a festék alatt. És a matt piros sem rossz ötlet, mert így kicsit olyan érzése van az embernek, mintha valami kemény műanyag lenne az ülés. Amúgy tetszik! Jó verda lesz! 
-
lekk = lakk -
Hát nemvolt, és nem volt időm utánajárkálni, de a lekk meglesz! -
Csoder #25962 A kocsi jó, de ez a szín nem illik hozzá szvsz -
Juteszembe, akarok vmi csíkot fújni az oldalára, csak nemtom mi állna jól rajta.
Adjatok 5 letet!
A színe mondjuk vagy arany, vagy ilyen bézsszerű lenne... -
Elmör #25960 Bár nem is hittem volna, hogy ennyit számít az a plussz hideg víz!
Sokszor látom, hogy vesznek direktlégszűrőt, de hogy milyen bután rakják be, többek között nekem is ezért van csak betét. Mert ugye ha abszolút a moci mellett van, akkor nem ér semmit. De ha pl majd (ha lesz rá pénzem) kivágatnám a mocitetőt és odavezetnék egy direktet az jó megoldás nem? Csak gondolom nem tenne jót a motornak ha a sok piszok meg csapadék belemenne. Nem is beszélve a rendőrökről. -
matt pirosod nem volt?mindenképp fújd át a belsejét matt lakkal! amúgy jó lesz... -
De modellmakernek van igaza, enyibe kerul (+-20%) majd mindenhol...
(tobb ilyen draga Amodell makett is van a kinalatban) -
Jelenleg így állok:
-
Elmör #25956 Akkor nem jártunk messze az igazságtól!

-
Az egy cső, amiben hideg víz van, azt ráspricceli az intercoolerra, így kis ideig nagyobb lesz a teljesítmény, majdnem mint a nitrónál... -
Mert dragan adjak...olcsobban is be lehet szerezni, csak kicsit utana kell jarni. -
mert lehet a fele gyanta és mert akkora mint egy ház? :)