69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • geronimo77
    Ennek mekkora turbója van!
  • DJ Skyline
    tamiya maszkoló szalag van 6mm és 10mm szélességben!ha pesti vagy akkor tudok mondani egy két boltot,de ha nem akkor

amúgy ilyen az öv:
    a piroson vannak a sablonok megvágva(talán látszik),maratott csattok,és sabelt matricák...nekem 3 ülésre kéne,de szvsz csak kettőre lesz elég!:(
  • MikX
    Jahh, tényleg!
    Nem lehet maszkolót, csak A4 méretben venni?
    Mert voltam egy boltban, ott csak ilyenek voltak, 1500, ért, de nekem nem kell ennyi, csak a 2 csíkhoz kell, meg nem igen dolgoztam vele még.
    Elég lenne egy kicsi is, de nem lehet kapni, a nagyot nem akarom megvenni, mert soha nem használom el.
  • DJ Skyline
    nekem az első tetszik!
    a második is szép,de valahogy az első jobban tetszik!
  • Seaweed

• DJ Skyline
    elejinte nem gondoltam diorámára...az a baj,hogy a vitrinemben már nincs sok hely,és egy másik nagyobb "volumenü" diorámának akarok majd helyet csinálni...de lehet kiselejtezem onnan a gagyi cuccokat
  • MikX
    Jahh, hogy dio-t csinálsz belőle?
    Én láttam olyat is mondjuk, hogy 2 réz lap volt az autón, meg az alapon is, és ráteszed az autót, és a réz érintkezőkőn megy a cucc
  • DJ Skyline
    öméjzing!
    rozsdásítás faja nagyon!
  • DJ Skyline
    arany színű jobban passzol,de én nem tennék rá!:)
    de persze a te döntésed!:)
  • DJ Skyline
    szép a víz!
  • MikX
    Vmi ilyesmire gondoltam:
    Vélemény?

• DJ Skyline
    behalok,tett bele motort!?:D
  • DJ Skyline
    meglehet azt oldani...pl egy parkolóban áll az autó!
    veszel egy fa alapot,majd 4 vékony falapot és ráragasztod:

majd fúrsz rá egy lyukat és beledugod a led kábeleit

majd az egészet lezárod egy másik falappal,amin már megcsináltad a parkolót és azon is fúrsz egy lyukat amin kivezeted ismét a kábelt!:)

vagy egy jobb megoldás,hogy bekötöd a ledeket,de nem vágod le a felesleget,ugyanúgy kivezeted mint a 3-as képen,autó fel az alapra,majd aztán a felesleget levágod,és csinálsz egy kapcsolót!:D
    lehet így fogom én is csinálni még kitalálom!:D
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• MikX
    Mondjuk én magam csinálom a bizt. öveket, lehet, hogy nem lesz kifogástalan, de megteszi szerintem, meg legalább elütöm az időt, amíg geró meghozza a matricákat :DD
    Lámpára én is gondoltam, de nem akarok bele elemeket rakni, vagy kábeleket kivezetni.
  • DJ Skyline
    csak a taxi szar meg a tetőbeömlő ami húzós...ledeket kell még venni,meg vajszínű sprét...
  • kbx
    Az szép kis projekt lesz!!
  • Elmör
  • DJ Skyline
    mercin én ezeket fogom módosítani,elkészíteni...

-világító első,hátsó lámpák (6 led)
    -taxi szar a tetőn,ami világít majd(még nem biztos,1 led)
    -a "gyári" hátsó szárny helyett a GT-W Wing Set egyik szárnyát fogom alkalmazni (kép a jobbfelső sarkoban!)
    -szeretnék készíteni egy tetőbeömlőt is...
    -ja és van egy "biztonsági öv szettem" is,tehát rendes bizt.öv lesz,nem a matrica öv!:)
    így ennyi asszem...
    legfőbb szín a vajszín lesz,mellette még a fekete fog dominálni...ezüst nem lesz sehol sem...a hátsó szárny kap majd egy karbonmatricát,a tartói meg fényes fekete színt kapnak!:)
  • MikX
    Tervezem, igen...
    Importracer, ahogy amcsik mondanák...
  • Elmör
    Lesznek rajta matricák?
  • Elmör
    Milyen csíkot? Taxi vagy tunneres vagy?
  • DJ Skyline
    inkább arany,és akkor passzol a felnihez!:)
    de én amúgy nem tennék rá semmit...nem szeretem az ilyen mintákat!:)
    csak az airbrush festéseket
    pl:

• Elmör
    Látom nálad is megvan a festés legnagyobb ellensége a POR. Sajna a székeknél látszik így makróképnél a kis apró porszemcsék a festék alatt. És a matt piros sem rossz ötlet, mert így kicsit olyan érzése van az embernek, mintha valami kemény műanyag lenne az ülés. Amúgy tetszik! Jó verda lesz!
  • MikX
    lekk = lakk
  • MikX
    Hát nemvolt, és nem volt időm utánajárkálni, de a lekk meglesz!
  • Csoder
    A kocsi jó, de ez a szín nem illik hozzá szvsz
  • MikX
    Juteszembe, akarok vmi csíkot fújni az oldalára, csak nemtom mi állna jól rajta.
    Adjatok 5 letet!
    A színe mondjuk vagy arany, vagy ilyen bézsszerű lenne...
  • Elmör
    Bár nem is hittem volna, hogy ennyit számít az a plussz hideg víz!

Sokszor látom, hogy vesznek direktlégszűrőt, de hogy milyen bután rakják be, többek között nekem is ezért van csak betét. Mert ugye ha abszolút a moci mellett van, akkor nem ér semmit. De ha pl majd (ha lesz rá pénzem) kivágatnám a mocitetőt és odavezetnék egy direktet az jó megoldás nem? Csak gondolom nem tenne jót a motornak ha a sok piszok meg csapadék belemenne. Nem is beszélve a rendőrökről.
  • DJ Skyline
    matt pirosod nem volt?mindenképp fújd át a belsejét matt lakkal! amúgy jó lesz...
  • Seaweed
    De modellmakernek van igaza, enyibe kerul (+-20%) majd mindenhol...
    (tobb ilyen draga Amodell makett is van a kinalatban)
  • MikX
    Jelenleg így állok:

• Elmör
    Akkor nem jártunk messze az igazságtól!
  • MikX
    Az egy cső, amiben hideg víz van, azt ráspricceli az intercoolerra, így kis ideig nagyobb lesz a teljesítmény, majdnem mint a nitrónál...
  • Seaweed
    Mert dragan adjak...olcsobban is be lehet szerezni, csak kicsit utana kell jarni.
  • modellmaker
    mert lehet a fele gyanta és mert akkora mint egy ház? :)