69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    well...visszafelé jövet a dokitól beugrottam a festékbótba' aztán vettem műanyagra is fújható matt elefántcsont színt(pont olyat amit szerettem volna eredetileg),meg lakkot!:)
  • Jagi
    Jobban jársz, ha kikevered. Bár akrillban mintha láttam volna (Prakti, Bómaksz vagy vmelyikben), csak nem mertem megvenni (nem isnertem a típust)
  • Jagi
    Hát a az revell sz*r is (szvsz). Az nagyon gyagyin fújt(szemcsésen, simán, mikor hogy) és a második ráadásul felszedte az első réteget. pfhhh.
  • MikX
    Miért spray-eset?
    Mondjuk nemtom hogy vagy vele, de én utálom őket...
    Bár a tamiya bizta jó, de énnekem nem jó emlékeim vannak róla, még anno a Rewell-el!
  • DJ Skyline
    én most azon elmélkedek honnan szerezzek vajszínű sprés festéket!
  • Jagi
    :DDDDD Ez volt eddig a legdúrvább megzakkantam a képektől
    szóval: idederkkel=idegekkel
  • Jagi
    Igen ez a jó szó rá, elvetemült. Hányszor cinálta meg a gépet?
    Kb 3x? Jó! A fémes-panelezés dolgot nem bírtam volna idederkkel.
    Jó látni, hogy nem 2 perc alatt csinálta, szépen nő gyerek :DDDD
  • Jagi
    Nem is modtam, hogynehéz, csak az plus idő :(
  • geronimo77
    nincs még kész. De már majdnem.
  • Elmör
    Megnéztem Gero az új képeket!

Az RX-7 még nincs kész ugye? Remélem nem én vagyok olyan béna, hogy nem találtam meg.
  • Elmör
    Húú, ezt megnéztem, basszus, vannak még csodabogarak, de ez, ez nem semmi. Saját műhely meg ahogy láttam nem az első gépe volt. Skyline! Kérjünk 1-1 Tomcatet tőle!!! Bár nálunk nem férne el, de talán a panel tetejére felakasztanám, aztán reptetném néha...Persze nem ugranék le vele.

Na, most megkukkantom Gero oldalát!
  • Elmör
    Mindjárt megkukkantom!
  • Elmör
    Ja meg lenne benne egy rész, hogy milyen darabokat nem használtam fel, mert esetleg voltam olyan balf*sz és leejtettem a kész makettot vagy eltörtem a darabkát. Ez sajna előfordul, talán túl durva az ollóm, vicces amikor repkednek a darabok szerteszét, aztán hugomat kérem meg, hogy találja meg, mert nekem nem olyan jó a szemem. Nincs sasszemem, de azért látok!!
  • Elmör
    Hellósztok!

Olvastam lejjebb, hogy makett oldalt készültök nyitni.
    Ti megszoktátok őrizni a makett összeállítási útmutatóját? Én igen. Ezért arra gondoltam, hogy ha leírom, hogy miként is raktam össze az otót vagy repcsit, akkor bel lehetne tenni az összeállítási útmutatót is. Esetleg bejelölni, hogy mi felesleges, vagy mi hiba van benne. (na most majd jól megkapom, mert igazából én sem tudom, hogy mi a hiba vagy mi nem. LOL)
  • geronimo77
    Felkerültek az új fotók egy része az oldalamra. Akit érdekel vessen rá egy pillantást.

• Seaweed
    hat ez van
  • Glpetyus
    Nagy vagány vagy ba+ :DDD
  • Glpetyus
  • Seaweed
    (vissza is vonhattam volna a hsz-em..megse tettem)
  • Seaweed

• Glpetyus
  • Glpetyus
    csinálj jobbat :P
  • Seaweed
    Hmm maris megkovetem magam! Mig-29-en igen De Su-27-en tenyleg ilyenek!

Leborulok a faszi nagysaga elott!

• Seaweed

Sajnos latszik hogy szegen muki (barmennyire is tiszteleme zert a munkaert), soha nem latott orosz gepet (pl Su-27) kozelrol! Ilyen boszme vastag belepoellel a gep igazabol soha nem lepne at karosodas nelkul a hangsebesseget!
    Ezek a belepoelek a beonmlonyilas korul valojaban "penge eles" edzett fembol vannak!
  • DJ Skyline
    thx!
  • modellmaker
    looooooooool! :DDDDDDDDDDdddd
  • Seaweed
    ide kell regisztralni nem oda amit te linkeltel!
    http://betah.co.il/CommunitySection/Web/user/CreateUser.aspx?ReturnUrl=/CommunitySection/Web/logout.aspx
  • DJ Skyline
    áááá nem tudom befejezni a reget..."A lap nem jeleníthető meg." nehogymár' sikerüljön valami
  • Seaweed
    Van angol regisztracios lapja is! (nekem van ott ket regisztraciom..mikor az egyik lejar (15db/nap) belepek a masikkal :DDD)
  • modellmaker
    meg a mi csillagos az valszeg muszáj :D
  • DJ Skyline
    Имя - felhasznnév
    Пароль - jelszó
    Повторите пароль - jelszó még1x (пароль-ból következtettem!:))
    nyertem?:D
  • DJ Skyline
    LOL gondoltam regisztrálok...link...
    ez tiszta sor--->E-mail
  • Seaweed
    mindent amit meg akarsz valamirol tudni (persze angolul/oroszul)
  • vass17
    hogy lehet az alapján elkészíteni?
  • Glpetyus
    áááááá :DDDD
    Állat.....ez mi munka lehet :OOOOO
  • DJ Skyline
    ha valakinek van türelme,pénze,ideje!:))
  • vass17
    ezekben a könyvekben mit írnak le?
  • Seaweed
    Ezt ismertem, meg akkorrol mikor felig kesz volt csak! (kb 2 eve)
  • modellmaker
    Hm...Hm... Gondoltam meg kéne nézni az e-mailjeimet. Így is tettem. 19 új üzenet. Mondom any*d megint elkapott vmi spam buzi! Hát kb. 1 üzenet volt említésre méltó. Egy makettező sorstáram/sunk írtegy levelet melyben megkért hogy nézzem meg a linket amit adott. megnéztem. még mindig a hatása alatt vagyok. ez a csávó kicsit.. hm ez nem jó szó nagyon elvetemült!!!! ááááá! ilyen nincs gondolná az ember. DE mégis van! ITT!!! (56 oldal van)
  • Seaweed
    Jah nekem jo, tolem csinalhatjuk..de jelzem hogy arra sincs idom hogy a BOP-ra irjak cikket a makettekrol...de ha megirok oda egyet(a makettemrol) akkor azt attehetjuk a weblapra is ;))