69150
-
Ez Jó! Nagyon fasza! :)
-
Hi,
Csak a ma jó. Elviszem magammal a cuccot. aztán megbeszéljük.
-
nálam is így van 1-2 makett...mondjuk az összes!:DD
Tigris,Sherman,Supra,Opel Blitz,Flakpanzer Ostwind,Willys Jeep
-
Az most full parkolopalyan van! -
hogy állsz a mercivel?:) -
Pl a nemreg targyalt munkapad is nem veletlen zold! (tapasztalom felette dolgozva hogytenyleg jobb mint elotte!! Nyugtatolag hat a mely zold szine!.....) -
a zöldről tudtam,hogy nyugtat,meg tapasztalom is,mert már már annyira nyugtat,hogy elbóbiskolok' a suliban!:SASFD
a riktító színeket én sem szeretem nagyon,kivéve a halálos iramban toyota supra narancssárgáját...az nagyon pöpec... -
aham. köszi szépen.
Akkor felteszek egy másik kérdést is. Nem kell valakinek vmi a Detail Master-től? :) -
Fekete nezheto..eleg sok mas szinnel....de ez az egesz nem ordongosseg, hanem szimpla szinelmelet amit jobb helyeken tanitanak is!
(Amugy nem veletlen zold a tabla! ..espl nem veletlen volt regen sok kozintezmeny es iskola fala zold! Ugyanis bizonyitott teny hogy amelyzoltol a halvanyzoldig a legnyugtatobb szinek!!!!..de arikito zold meg neonsarga meg ezek NEM azok...ez nem ujkeletu dolog...) -
VÍÍ :) -
a volt oszt főnököm jutott erről eszembe...mindíg azt mondta:
"emberek a zöld táblához színdinamikai szempontból jobban illik a sárga kréta,mert" innen már nem tudom tovább:!D
amúgy én a fekete színt ajánlom [fekete mániás] -
Hol az uj dizanj? 
Most nem azert de neked maniad ez a szemkifolyatos szinvalasztek?! Fos zoldbol lett gyilkos sarga....khhm...lehet kezbe kene venni par (tan)konyvet, hogy hogyan is kene emberbarati nezheto-koncepcioju weblapot kesziteni...
[/me pofazik mert ebbol el] -
ez de kéne,de nincsen zseton!:( -
szögletes zárójel:)
csak mondtam,amúgy thx az infót:) -
mhkvt #26298 A MakettBörze oldalán 374 kategóriában jelenleg <b>183 db hirdetés</b> található, ebből 99 képpel, összesen 522.300 Ft értékben. -
lenta #26297 Én nemrég rendeltem cuccot az usából, és a 110000HUF értékre kb. 3500Ft Vámot kelett fizetnem, de ezen fellűl még Ráraktak 25% ÁFÁ-t! `Szal kb 34000Ft pluszba a magyar álamnak :-( -
hali!
thx! még sötétítve lesz valamennyire a búra...belülről levan festve 3 réteg metálpirossal...kívülről ugyanezt fogom használni,csak keverem feketével...aztán vagy piros,vagy fehér ledet fogok beletenni,ezt előtte még megnézem melyik lesz a jobb!:) akkor jó neked ez a hét? -
Hi,
Attól függ mit írnak a csomagra. Ha az hogy ker. áru akkor kb. 25-30USD felett vám+áfa. 8%+25% + kb 1000 ft kezelési ktg.
Ha ajándékként jön akkor is :) csak akkor nem kell hozzá számla.
Kis doboz nem biztos hogy feltűnik a vámosoknak. Szerencsétől is függ.
-
Fasza, De piros ledet vegyél vagy jó sok festéket kenj a lámpára!
-
estét!
na így tessék elképzelni a hátsólámpát!:)
rátettem egy elemlámpára a kasztnit és voálá!:D most már csak 2 erős fényű led kell és jó is!:)
és egy kép az eredetiről!:)
-
thx. megnézem. -
Vámhivatal honlapján fent vannak ezek.
Attól függ honnan rendeled, és hogy adják fel a postán. EU-n kívül asszem 25 HUF felett van vám, és %-ban meghatározva. Kb olyan 20%os lehet a vám. -
napot all!
nem tudjátok ha amiból jön vmi cucc légipostával akkor uyge kell vámot is fizetni? ennek mekkora az összege ill. hogy állapítják meg hogy mennyit kell? -
-
A lovas szmájli hol van? :) -
most jutottam a végére a SU-27-nek, NAGGGYON BRUTÁL!! -
Mostantól úgy is dokumentálni akarom a gyártási folyamatokat :) -
OK! -
jaja ilyesmire gondolok!:)
csoderrel lehet szövetkezünk,még megbeszéljük vele!:) -
Misodán? Ja, hülye kérdés... :) -
most vágom ki a hátsó ledek helyét!
:DD
-
Szivesen:) -
Jaaaj, köszi!!! Igérem ezek után jobban vigyázok a "sz*rjaimra".
Nemistudom...
Köszííííííííí :)
-
Öcsém ha Kbx nem ír vissza rá, ez tök kimaradt volna...
kár lenne érte.
Így legalább, ha vki megveszi(vagy venné adott tiust tud tájékozódni, mi vár rá!
Ha ilyen mutassuk meg hogy csináltuk oldalra gondolsz (teszt jelleggel) az fasza lenne -
Ez az:http://www.spc.org.uk/ -
Jó ötlet, én is támogatom, az sem rossz, hogy az összerakási útmutatót is felrakjuk!!
Hajrá-hajrá!!!! -
Volt (van) egy oldal ahonnan szélvédőmaszk sablont lehet leszedni, néhány típushoz,
nem emlékeztek a címére? -
Csak óvatosan vele, nem lehet tudni milyen természetű... [még mindíg sajnálja a Mitsu-t]
csinálj több próbát (nem egyenletes felületen is, jobb az óvatosság.) -
thx!:D -
Na, akkor megint csak annyit tudok mondani:
Hajrá, Hajrá! [Dj Sky különbejáratú Pom-pom lányai] :)