69150
-
fater azt mondja,hogy levette azt a piros gennyt...100%,hogy nem vette le...teljesen más eredményt kaptam a vackerájjal és a vackeráj nélkül...
eredmény: (össz vissz annyi a baja,hogy poros,meg nem volt lemosva az a rész fújás előtt!:))
-
Ja a lényeg, hogy még az sem tudja aki eladja:
Vélemény inkább nem...
... veled semmi bajom (tudod te ezt), csak erről jutott eszembe, de ezt inkább a digitgépes topikba kellett volna.
Csak itt vannak azok az emberek akik kb átérzik a helyzetem és nem értik félre a szöveg nagy részét [csontig benyal mindenkinek, makett-topik rlz]. :_) -
Tegnap mundjuk ezért buktam ki. Az öcskös barátnője vett egy gépet )talán Canon póversot 6800) a fótohólban látta is meg minden csak:
Az eladó csak annyit tudott elmondani róla, amit egy átlaglogikájú ember levág, mert rajta van a gépen. Azt hogy a vakuja milyen, a macro mod milyen, fókusz záridő ilyesmi... arról lövése sincs tehát csak eladja (nem lenne hátrány érteni is hozzá).
ha kell vmi nézz tesztet a neten abból kiderül minden, jobb esetben szakember végzi, de ha nem is az legalább, egy pár gépet latott már, nem csak a dobozát
-
foggalmam sincs hány centi....ennél a képnél olyan 3-5 cm-re lehetett a lencs a flakontól... -
thx! 
mondjuk azt a magyar leíráshoz már nem írnák oda,hogy lekéne szedni!:D de a szórási technikákra álldoznak 5 sort!:D -
Igen azt általában el kell ávolítani, azért van hogy ne tudjál fele festeni!!
De neked sikerült
-
a nagyon közeli képeket min milyen távolságról lehet fényképezni? Az enyémen (Hp 735)10 cm ezeléggé nagy van már 3-4 cm-es makros gépek olyan 70 k körül. Nagyon gondolkozom rajta... -

nem tom!:) -
matt színű -
mindjárt más anélkül a vacak nélkül... -
a gépeden milyen a macro mod? -
Ez is lehet a gond. -
Ha messziről van nyomatva tényleg így néz ki. -
de alapbol fényes a festék? Mert akkor közrlebbről kellene nyomatni, vagy több festéket(ezt csak óvatosan), vagy mindkettőt... -
kép -
ó b+...most nézem,hogy van ebben egy piros szar amit lekell szedni festés előtt! 
és ezt 1000000000000000000%,hogy nem vette le a fater...meg most én sem...gyanús volt,hogy nehezen lehet fújni ezt a szart....
-
Olyan mintha kitünne alatta a fehér műanyag... -
it iz!:) -
Ez matt? -
Ezek alapján én is erre tudok gondolni... -
Szerintem inkább kevés rajta a festék azért ilyen, de nem tudom így megállapítani, próbálgatni kell a helyes mennyiséget!! -
Én szimplám mosogatószerrel szoktam tisztítani fújás előtt, PUR meg ilyesmikkel, szerintem jobb mint a szappanos víz, mert nálam volt csomószor, hogy a szappan nyomot hagyott a kaszni, de a mososgatószer nem + tökéletes zsíroldó! Aztán felitatom a vizet a kaszniról pzs-vel. Ha van rajta por az lehet látni ha fény felé fordítod a kaszni... Én mindig megnézem(mert a pzs-ből marad rajta mindig)fújás előtt, ahol kell leszedem, aztán festés!! Így nagyon kevés porszem szokott beleragadni... -
well...
remélem jól látszik!:) mint egy narancshéj
a jobb oldali nincs letisztítva...de mintha oda több festék ment volna
-
...ez nem hülyeség. Az optikai egeret is viszi? [hülyeséget kérdez szándékosan] :)
Ezt kipróbálom. -
...acetonmentes műszaki tisztítóval fogom letörölni...azzal szoktam megpucolni az egeret is!:)
-
TV SHOP. Hahaha! Ez jó felvételt kérünk.
Jó napot kívanok minden kedves nézőinknek, mai vendégünk az országosan elisnert makettvirtuóz Dj Sky. Ma a Szurermegalemosót fogja bemutatni... :D
-
szvsz nem jól mostam le...majd keresek valami selejt makettet,mondjuk az anyahajót,és a fedélzetet elosztom 2 félre...az egyiket lemosom alkoholos valamivel...a másikat nem...mint a TV Shopban tudod amikor tesztelnek valamit!:D aztán lefújom és meglátjuk mi lesz...ha megint ragyás lesz ott ahol tök tiszta akkor a festékkel van baj...ha nem akkor meg a mosással -
Mondtam, hogy alattomos... :) A világos színekkel nekem mindíg bajom volt... -
Ez a vicces, de úgy szoktam csinálni, mégis olyan lett!
Mivel lehet azt lepolírozni, vagy mit csináljak vele szted? -
Nalam meg rendszeresitve van ket ciposdoboz...az egyiknek a fedelet tuningoltam is, atlatszo vastagabb fenymasolo foljaval, igy belelatok anelkul hogy le kellene venni a tetejet ;)) -
mikor szárítod a kasztnit nem árt,ha beleteszed a makett dobozába és ráteszed a doboz tetőt...így lehet lassabban szárad,de nem lesz poros...nálam bejött -
Nekem meg kicsit rücskös lett, biztos vmi por rászállt, nemtom, úgyhogy polírozhatom le! -
aha.
ennek az lehet a leggyakoribb oka, hogy nem zsírtalanítottad előtte rendesen a felületet, vagy picit sűrű a festék. -
kb. -
ragyás? mintha egy narancshéjra fújtad volna? -
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Jah gondolom..te meg az alkoholos torlokendobol is kinyerned szopogatassal az anyagot
-
lehet nem tudom!
-
Azt iszom,nem makettre locsolom.... :)
95%-os alkoholt,persze....
-
Nem túl sok festéket fújt rá ?