69150
-
ez még csak az első réteg volt...még egy csomó mindent lekell fesetni rajta...visszapillantó,beömlő,hátsószárnytartró' ,stb stb...lakk majd a végén!:) -
meg egy kis lakk nem ártana neki. :) -
reggelt...
néhány jobb kép
fújást még gyakorolni kell majd!:)
-
-
Elmör #26430 Nekem is megfelelne az ilyen felület, szép lett!

-
well az első réteg a merdzsón!:)
jobb lett mint amit vártam...megfogadtam kbx tanácsát és festés előtt jól lemostam mosogatószerrel,majd papírzsepivel törlés,kicsit hagytam száradni még és festettem...így néz ki:
ahogy nézem semmi naarncshéj effekt,semmi!...:))
profi munka!:D sorry de ez az első szprés akcióm és nagyon tetszik az eredmény!:D
és a legjobb,hogy már megszáradt a festék...3 perc alatt szárad "porszárazra" (ez van a flakon hátulján).... -
Ezt most hogy érted??
Amúgy is belülről kell festeni a lámpákat... -
hello mindenkinek!
Azon töprengtem ma, hogy a hátsó lámpáknak csak a belső felét festem le, és akkor talán olyan lesz, mintha ledes lenne??!!
Vélemény, jo 5let? -
Nice Dora:) tetszik:) -
thx most fejeztem be!:) -
Jó étvágyat mindenkinek! :) -
Egyébként nem rosz az ötlet.
Állandó beszerzési hely a papír-írószer boltok.
Lapalátét (füzethet), sztem már elég hozzá és van belőlük fehér, barna átlát(tett)szó, sárgát már régen láttam (ha szépen sikerül azt festeni sem kell).
Szóval van a pokemonos (:)) mellett ilyen is. Ez (talán) jobb lenne. (ennek a festése már nem annyira bizonytalan). -
ez csak egy 5let volt hogy műanyag flakonból. ha van vmi vastagabb áttetsző műanyag az is jó szvsz. -
Nemtom ilyesmivel még nem póbálkoztam... de sztem túl puha hozzá, ki kéne próbálni, nem szeretnék tévesen következtetni, ez csak gyanú. -
Egy próbát megér sztem... :) -
ha megcsiszolja előtte meg zsírtalanítja akkor elvileg fenn kell maradnia a festéknek. -
sztem pedig ez a legegyszerűbb. -
ez nekem nem menne így kilőve!:) -
A száradáson van a hangsúly, meg hogy fenn marad-e rajta... -
bármelyik verziót csinálja úgyis festeni kell szal ez most léynegtelen. :) -
persze. nem gázláng felett. egy gyertya pont megteszi. természetesen tisztes távolból ez is. -
Csak a festéssel van gondon, de arra meg ott a lakk. -
Ez meg nem hülyeség, : ) [nagyon jó ötlet] csak óvatosan kell hevíteni a plakont mert hamar összehúzódik... -
Sky. Azt akarod hogy világítson is? Én tuti így csinálnám: Kifaragnám a mintát mondjuk fából. vagy mondjuk öszeragasztok egy pár telefonkártyát és abból. majd műanyag "kólás" flakonból kihúznám. láss csodát: átlátszó, és még az élei is jók. plusz bele fér a led. -
Talán az lehet egy jó megoldás, hogy megcsinálod sztirolból, aztán az alapján leönteted átlátszó műgyantából!! -
Merev, kemény nem hajlik... -
Csak az illesztéseknél nem lesz olyan szép!! -
mármint hogy érted ezt hogy kemény?
vékony tok borítójából fogom csinálni,az nem olyan vastag... -
Az nem kemény neki? -
rájöttem miből lehet taxitáblát csinálni,hogy világítson is...cd átlátszó részéből!:DDD méretre kell vágni,összeragasztani és lefesteni...:D -
szép!
-
szép! 
én a pedálokat króm ezüsstel és metálkékkel festettem,ahogy az útmutató is jelölte!:) -
Nekem a Mistu eset óta van... úgyhogy nekem sem régi. -
Na majdnem kész az RX-7 műszerfala, már csak a pedálok krómfóliázása van hátra!!
A középkonzolt feljavítottam mert ingerszegény volt egy kicsi, a tamiya műszerfalárol levagdostam héhány gombot amit ezen nem jelöltek, és felragasztottam...
-
én a majdnem 50cm-s BP Tankert álldoztam fel erre a célra,ami már évek óta csak porfogó szerepet tölt be a vitrinben festetlenül!:) -
Nekem erre van 1-2 kasznim azt fújo először próba képpen. -
egyenlőre leakarom "alapozni" ezzel a színnel,hogy lássam a hibákat...de amíg ilyen "bizonytalan" addig nem akarom elrontani a 2 napos munkát amit a kasztnin csináltam összességében!:) -
Hát jobb mint a másik... :)szerintem fújhatnád még közelebbről. nállam az átlag színek 2 rétegből megvannak és szép egybefüggő a felület. Próbáld ki ezt is. Viszont a metált még 4-ből sem sikerült kihozni(szarul fed, de csak abból volt szín)... -
nem ez egy festetlen részre ment -
A jobb oldali?