69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed

• Jagi
    Durva. Tényleg jó a színe! :)
  • geronimo77
    Szerintem pár ezer forint 1 dl.
    Nekem van színváltós festékem de nagyok benne a metál szemcsék és nem néz ki jól.
  • geronimo77
    Köszi skacok!
  • Seaweed

jolet ez nem tudom mit szerenykedtel
  • Seaweed
    szep lesz!
  • Seaweed
    Banyek hetvegere elszolit ez a f@szom munkam..cska a feszultseg meg a gond...
    itt meg 100 egynehany hsz..bar itt lehettem volna..feltornasztuk volna vagy 600-ra ;)))

amugy sziasztok!
  • vass17
  • MikX
    Csak azért mondom, mert a valóságba kicsit bonyolultabb, több réteg kell, az is különlehes festék, de a több árnyalatú rétegtől lesz színváltós!

Miért nincs edit, még miníg??
  • MikX
    Hát ha nem milliós összeg, akkor 1x kibírom :DD

majd...
  • modellmaker
    "sima" festék. de nagyon drága. én is akartam olyat aztán mikor mondta a csaj az árát 1dl festéknek azt hittem dobok egy hátast. már nem emlékszem pontosan de nagyon durva összeg volt.
  • Glpetyus
    húba+ ,nagyon szép
  • MikX
    Nagyonjó!

Milyen festék ez?
    Gondoltam, hogy a köv. makettemre kaméleon fényezést csinálok, de nem tom, hogy kell csinálni! Sima festék, vagy van vmi trükkje?
  • modellmaker
    szép.
  • kbx
    Nagyon jól néz ki!!! A színe még mindig odab'asz!! Nekem is kell egy ilyen színű autót csinálnom
  • geronimo77
    Egy kis ízelítő. A többi az oldalamon egy pár napon belül
  • geronimo77
    Kész az RX-7 mindjár rakok fel képeket csak az erkélyen megfelelő fényviszonyoknak kell kialakulni
  • geronimo77
    Igen, nem a panelvonalakra hanem azokra vékony kis csíkokra mit a fröccsöntőgép hagy. Pl ami az autó házulján látszik függőlegesen
  • modellmaker
    Gero nem arra gondolt szvsz! Hanem a hátsó lámpa alatt függőlegesen végigfutó illesztési vonalról.
  • MikX
    Hát jó, de arányaiban sztem jólnézki az autón, hogy nem pont akkora, nemzavar,
    Akkor ezt a vizes polírpapíros megoldást megcsinálom, meg akkor az illesztést eltüntetem, de végülis eredetileg is látszik a motorháztetőnél egy vonal, csak max majd belekarcolom szikével!
    Nahh akkor kell még egy leheletvékony festés :D

A kipufogó meg jól áll rajta szvsz, de itt egy kép, ami arányaiban ua:
  • mhkvt
    Karácsonyi nyereményjáték a MakettBörzén !!!

Két felajánlónak ( jatek-makett.hu ill. Balaton-Modell ) köszönhetően a mai napon elindíthattunk egy nyereményjátékot, melynek keretében mindenki, aki hirdet az oldalon, és a szabályokat betartja esélyes a 20 db vásárlási utalvány egyikére (36.000 Ft értékben).

A szabályokról, és bővebb infokért keressétek fel az oldalt! (http://bolthely.hu/makettborze)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Jó lesz
  • DJ Skyline
    reggelt...kész a hátsó lámpabúra...majdnem olyan lett,mint amilyet akartam...

• vass17
    az academy jó dolgokat gyárt?
  • vass17
    tud valaki egy olyan oldalt ahol minden revell terék fent van, mert az oldalukon nem lehet megtalálni.
  • geronimo77
    Jó, de:
    -vizes poírpapírral át kell menni rajta
    -Még festés előtt az öntőforma illesztési vonalait el kellet volna tűntetni.
    -Én már elég sok kipufogó fajtát láttam de egyik HKS sem ekkora valójában. max 17 cm átmérőjű az 1/24-be 7mm. Ha ennél nagyobb az nem jó. Ha ekkora vagy kisebb akkor jó. A vég pedig 4mm körül kellene hogy legyen.

Ámúgy elsőnek nem rossz.
  • MikX
    Direkt az volt a cél!
    Nemláttál még HKS-t?
    Azok kb ekkorák, azt akartam lemintázni, és nemvéletlenül a vég nem a közepén van, mielőtt valaki leszól, hogy nem tudtam középre tenni :DDD

Jahh, amúgy THX!

A tieid is ottlesznek!!
  • DJ Skyline
    kicsit nagy a kipufogódob szvsz,de amúgy jó nem rossz!
  • MikX
    így állok jelenleg:
    Befejeztem végre a kipufogódobot, meg összeraktam ideiglenesen ragasztóval
    A motorháztetőn látszik, hogy ilyen kis szöszmöszök szálltak rá, pedíg le volt takarva a dobozában...
    Mit lehet vele csinálni? Polírozni?

• modellmaker
    Hali!

Van egy két dolog amit nem igazán tudok hogy micsoda. Ezek egy lehetséges szállítási variációk az USA-ból:

Foreign Countries Air Mail - külföldi országba légipostával
    Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. - ezt
    Global Express Foreign Countries that except this service Lg env - meg ezt nem tom micsoda
    UPS 2 Day - ráérek szal nem kell
    UPS Ground - ezt megnéztem aUPS oldalán csak amcsi
    UPS Next Day - ez fölösleges (lsd a 2 naposat)
    US Postage Express - ez megint csak amcsi
    US Postal Service - meg ez is

szal marad ez a kettő:
    Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. ($9.00)
    Global Express Foreign Countries that except this service Lg env ($12.00)

ezekről viszont sejtésem sincs hogy mocsida

ötlet vkinek?
  • DJ Skyline
    thx!:))
  • DJ Skyline
    thx tudom helyenként elég érdekes,de az első fújásom volt!:D
  • MikX
    Úgy értettem, hogy csak halványan festem meg, hátha olyan lesz, mintha fehér lenne, csak a ledek pirosak, de nem jött össze, mind1 olyan lett mint a gyári lámpa...
  • geronimo77
    Jó, bár elég ragyásnak tűnik
  • kbx
    Szép!! Csak így tovább!!
    Nem hittem volna, hogy 1 réteg után így fedi a kasznit!!
  • DJ Skyline

szép
  • modellmaker
    aranyos

• modellmaker
    Haladok én is a Supra-val. Szerdától beteg voltam szl tudtam makettezni is. :) olyan 2 héten belül már lesznek képek is. :D
  • modellmaker
    aham.