69150
-

-
Már itt volt az ideje! : )
Ha már a kezedben lesz dobhatnál fel róla képeket csak, hogy lássam mit fogok venni... PLZ -
NGPETI #26913 Sziasztok!
Kis "reklám" azoknak,akik még nem látták:
Automobil 2005 (Budapesti Autószalon) 23-as pavilon (Lóerő)!
Sok autómodell és autómakett,ahol érdemes körbenézni! -
Befejezéshez közel kerültem a repülőmmel.
A kabintető vázának a festését maszkoló szalaggal oldottam meg végülis, szerintem egész jó lett ahhoz képet, hogy 1. csináltam.
-
Nah nekem meg ma hivtak hogy megjottek a Squadron szerszamok a Fabulisba!
Holnap hozza a futar!
;)) -
Sziasztok!
ITTvan pár érdekes makett.
Jó böngészést!
Üdv: Balu -
Csoder #26909 Hi, nagy mennyiségű sztirollapot honnan lehet szerezni? írószerbolt? -
adjá nekem is! :D nem lehet ebbe a k*rva városba venni sehol!!
-
nm -
vass17 #26906 Megcsináltam és sokkal jobb lett!!!!!
kösz a tippeket -
Pfúúú srácok! A 3M paszta überfasza, olyan fényt kapott a civic, hogy egy óráig nem láttam rendesen! :DDDD Fasza, csak ajánlani tudom! :) 
-
Ha bírható az ára ebből majd kell... :)
-
Fesd át más bázidú feketéve(ha akrillal festettél akkor olajossal v. fordítva) aztán ha megszáradt töröld át a megfelelő hígítóval! A betükről leszedi a festéket, de közözzül ott marad!! szerintem ez a legesgyszerűbb... -
Heavy knight #26902 30 centis figurák
Csak érdekességképp!:) -
Fest le az egészet feketére. Várd meg míg totál megszárad. Aztán az ecsetet mártsd bele az ezüstbe. Nem kell nagyon csak annyira hogy festékes legyen. Ezután egy sima papírlapon kihúzod a festéket az ecsetből. Két-három húzás kell neki hogy a papírra már ne fogjon. Most pedig a felületre (ezesetben a betűkre) merőlegesen tartva az ecsetet húzd át párszor. Ezt addig ismételd míg el nem éred a kívánt hatást. Ezt nevezzük szárazecsetelésnek. Ha vmi nem világos kérdezz nyugodtan. -
Nagyon jól néz ki, gratula!! -
Köszi!
Persze hogy lehet, kifúrom, aztán leesztegálom, gondoltam is rá, lehet holnap csinálok egyet, csak nem tom a méretét, hogy mekkora legyen, mert mondtad, hogy a jelenlegi nagyon nagy... -
vass17 #26898
ez lenne a Honda Cbr400 motorja!
Szerintetek reménytelen a Honda felirat betűi között lefesteni feketére?? -
Elmör #26897 Meg azért a kipuffdob szerintem kicsit kisebb átmérőjű nem?
De tényleg szép munka, mennyi idő alatt csináltad?
-
Tenksz:DDDD -
Marhajó! -
Jó lett!!
Lehet hogy tudnál csinálni kipufogó dobot is. Igazából csak az a kérdés hogy vajon véget tudsz-e. -
Magát a csapot sztirolból vágtam ki, a többit meg 1-es műanyag vezetékből csináltam!
-
Miből, és hogyan?
Én műanyagdarabra gonoltam, amiből szikével kivágom... -
Méhsejt mintás szúnyogháló + krómfólia...
Szelepet nem gáz csinálni, és is csináltam már egyszer! -
Áhhh!
Most jöttem rá, hogy nem csináltam nyakat a Szelepnek, de ma nem csinálok már másikat!
Meg nemtom, hogy miből legyen a szelep, maratáshoz nem értek...
Konkrét lett a taposó, miből van? -
Alakul a belső!!
Sikerült krómtaposót is csinálnom!!
-
Fasza!! Jó lett nagyon!! -
Elmör #26887 Ez tuti lesz! 

-
Nahh, meg is Vok az esztergálással, még egy kis csiszolás, azt kész is!
Csak a csapokat kell megcsinálni a végére!
-
1200-es polírpapír aztán újrafestés
-
Próbáld meg finomabb papírral megcsiszolni. -
Elmör #26883 Ja, az már megvolt az első próbálkozás után, de azóta már 2 réteg rajta van, ezért gondoltam a matricára, bár tudom, hogy az teljesen nem fogja eltüntetni.
-
lásd #26879. :) -
Elmör #26881 Kicsit megmarta a higító, de bezzeg a festéket nem akarta rendesen leszedni, aztán megcsiszoltam a még festetlen felületet, de akkor még nem látszott, hogy ennyire csúnya lesz, csak az első réteg után. 
A legelső réteg egészen jó lett, de én a kis porszemek miatt gondoltam hogy újra kéne fújni, hát most már megbántam.
-
Szerintem
-
Csiszolással lehet eltüntetni, aztán újrafújni a kasznit!! -
Elmör #26878 Hellósztok!
Na szerencsére pont 2 autós havert fogtam ki.
Nézzétek meg légyszi a galériámban a 2 képet az AUDIról és adjatok nekem ötletet, hogy miként lehetne a tetőt rendbehozni!
Geronak már írtam, de ti is ötletgazdagok vagytok.
Én matricára gondoltam.
-
szerinted! ;) -
A narancssárga jobb szerintem!!