69150
-
én most amiket összeírtam cuccokat gerónak az 15500,- 
1 makett és egy raklap feljavító...igaz még egy fillérem sincsen,de Nov elején kunyizok muteréktól!:D -
Ööö, f*sza veszek egy makettet meg a kieg.-jeit, javításait a fizumból! :DD
Sztem megéri. Nem kajálok, de lesz egy Daytona-m :) -
Nem, mert van Dino-hoz is, az meg 9K!! -
Dzsííííííííííí, vazzzz... gondolam nem írták el. -
Uhhh ez kicsit ütős!!!
Ferrari 365 GTB/4 Daytona DETAIL UP PARTS for Fujimi 10,450 yen
kb 4x annyiba kerül mint a makett!!
-
foxxi #26950 Sziasztok!
Elkészült az első kisérleti oldalam. Örülnék ha véleményeznétek. Akár ide akár a saját fórumba :)
http://www.fly2005.atw.hu/ -
szép rajta a rozssssda. -

-
-
Már csak hónapok kérdése és megjön... -
Én vagyok a sügér, minden OK! -

-
me
-
Jaj elneztem...
valasz:
ja ;) -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
Ugyaugy megrendeled mint ha lenne raktaron..es ezzel ok felveszik elorendelesbe es ha megjon kuldik neked (elotte felhivnak mindig telefonon) -
ezek nem fogyó cuccok,ha jól bánsz velük lehet,hogy 20 év múlva kell venni a következőt :) -
Ezt meg az átlagnál is gyorsabban viszik... : ) -
Sügér v'ok az előrendelést hol kell leadni, mert nálam a "kékírás" inaktív... 

(Na nálan ilyen a fabulis) -
jah szokot...de meg kell kerdezni mivan epp..mert ugye amit arulnak azt megveszik :)) -
Nekem is kell ilyen, a Badgert nem ismerem (mondtad, hogy van neki olyan is). -
ammen
-
csak egyszer kell megvenni és jó lesz qrvasokáig. -
Nana hogy tudtam ;) (29-ert vettem, egy Eclipse-HPCS) -
Mennyiért vetted az Iwatát? (mondtad már én 20k-ra emlékszem)
Tudtad, hogy Hi-tech cucc? (a pisztolyok Rolls Rollys-a) -
Latom az arcodon hogy vivodsz, mert tudod hogy este eliszod a makettra felretett penzed
-
Nekem megerte...regota vagytam ilyen szerszamokra, es kaptam az alkalmon mikor fabulis felvette a palettajara! (ha nem akkor valoszinu kulfoldrol rndeltem volna elobb utobb meg!)
Persze hozza kell tenni hogy ezek joresze(gyak mind) nelkul is lehet makettezni! De en mar csak ilyen "hulye" vagyok
-
-
húba+ ,rablás fényes nappal.. :) -
Scribing Tool -
Turelem...ugyis utolag fizetsz majd...lehet nem tudta elkuldeni mert nincs is otthon..nekem is mikor vettem tole iwatat elment hoszsu idore utana asszem kulfodlre...es vagy 2 het utan beszeltunk hogy hogy jott be a cucc! -
Köcci, adj már légyszi egy linket mert a fabulison sosem találok semmit és utána nem zaklatlak többet. (karctű kéne) -
Nos akkor a Squadron szerszamok mustraja:
Egy karctu, egy furoszarkeszlet, egy reszelokeszlet es egy micro es egy normal meretu furo!
reszletesebben:
Furokeszlet:
Minden fillert meger! Igen jol latjatok a jobb szelen mar szinte hajszalvekony furoszarak vannak! Berosaltam vekonyabb mint egy vekony tű!!! ..es ez furoszar!!! 10pontbol: 10 pont!
Karctu:
Kivalo! Nagyon szep egyenletes melyedest vag az anyagba! Gyonyoruen kiszedve onnan spiralosan azt! 10/10 pont!
Reszelokeszlet:
A viszonylag draga mivolta ellenere, gyakorlatilag mindenfele reszelo megtalahato benne amire valaha is szukseg lehet!
Csak a nyel hianya miatt kap 10/9 pontot amugy
Furok:
A Micro furo egeszen jo benyomast tett ram, es mar 100%-osan bizonyos vagyok benne hogy nem veletlen van a palettan! A nagyon vekony szarakhoz kell mert a nagyba is belehet fogni, de azzal csak eltorni lenne konnyu, dolgozni nem! 10/10 pont!
Nagy furo:
Mint ahogy a kepen is lathato volt mivel osszehasonlitanom ;)(bal SQ, jobb GW) Igen a korabban a Wargammers.hu-rol vasarolt, Gamer Workshop markaju igen kivalo termekkel! Nos szvsz nincs olyan jo minosegu, es ez mar a sulyabol is latszik! Szinte pillekonnyu az GW furohoz kepest! IGAZ majdnem fele anyiba is kerul! De rekontra a GW-shez adnak furoszarakat! Szoval inkabb azt ajanlanam kezdoknek! Kialakitasukban megegyeznek, cserelheto 4 fejes "elol-hatul" csavaros test! Viszont kritika is csak ugy erheti ha a GW-sel hasonlitom ossze, ettol meg kivaloan hasznalhato jo termek, es nem utolso sorban olcso!!(1.9K) Ezert 10/9.5 pont! -
igen,ő :I -
Akit en ajanlottam?! (lehet nincs itthon) -
Ehhh...rendeltem attól az embertől egy makettet.Csütörtök óta nem válaszol az ímélre :S -
Nah megjottek...
Hehh azegyik Made in China a masik India a harmadik meg Pakistan :DDD
(mingyart rakok kepeket) -
oksa -
Néha-néha a "meggájvöri" magasságokat súrolja! -
Leleményes nép ez a makettes... :D