69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    nc
  • DJ RUSH99
    te meg arra figyelhetnél,hogy nem neked szólt a hozzászólás (részben én is hibás vok,mert nem a ,,válasz,, gombra kattintva írtam az üzenetet! azért remélem ninbcs harag! Geronimo!hozzád viszont ugyanúgy szól a kérdés!

húúú...ez nagyon durva!olyan képed nincs ahol már full kész? ilyen motort honnan szerzel?
  • Glpetyus
    jézus...nagyon komoly o.O
  • geronimo77
    Egy kis haladás a Bentley-vel

• MikX
    De én mondjuk csak az enyémre gondoltam perpil, azt meg nemhinném, hogy az enyém 50e lenne!

Ok, akkor megnézem ott!
  • Csoder
    Szép cicus, remélem még nem vót:

• geronimo77
    Hi,
    Még nincs meg a postaktg. Majd ha meglesz akkor mindenki megtudja mennyi lett a vége
    Egyébként olyan 50000 Ft körül van mindenkit egybevéve.

Sztirol lapot lehet a Sas-ban venni kb 100-ft-ért
  • MikX
    Hali!
    Nahh, megszenvedtem a Féktárcsákat, Már nincs erőm képpel baszakodni, amjd holnap nyomok róla képet!
    De a bevágásokat már nem csináltam ,meg, lehet nem is fogom, jó lesz így ahogy van!

Geró!
    A brazil cuccokat megrendelted már?
    Mert monst néztem ,hogy van Sztirollap, nekem meg már nincsen, amit egyszer vettem anno, az elfogyott!
    Vagy ha máshonnan is tudsz, akkor szólj!
    Jahh, meg ha kb. re meg tudnád mondani, hogy állok ezekkel pénzügyileg, akkor azt is megköszönném!
  • modellmaker
    ez nem az enyém. az AutomotiveForum-on mutatja a csóka hogy hogyan csinálja. amúgy ha olvasnád egy picit (csak a topic cím elég lenne) rájönnél miylen motor. de lásd milyen jó vok: Yamaha YZR500
  • DJ RUSH99
    húúú...ez nagyon durva!olyan képed nincs ahol már full kész? ilyen motort honnan szerzel?
  • geronimo77
    Fent van az oldalamon, a verseny is meg az utacai is (az utcai a versenyből lett átalakítva)
  • modellmaker
    Ezt érdemes megnézegetni. Nem semmi a csávó!
  • DJ RUSH99
    na akkor nem mutatsz képeket a te suprádról?
  • DJ RUSH99
    a supra amit vettem 6490 volt,de vettem hozzá egy rakat festéket,így összejött a rendelés 10ezer fölé,innentől pedig gls-el 900 ft-ért kihozzák!meg,hogy őszinte legyek ez jobban tetszett!de lehet a következő a bomex lesz
  • geronimo77
    Ja, most már értem.
    A lényeg hogy nem kell.
    És akkor most megvetted azt a Suprát 6490+1250-ért??? és nyertél 360 Ft-ot. De ennek a Suprának nincs motorja míg a másiknak lett volna. De te tudod.

• DJ RUSH99
    hát de te meg azt írtad,hogy ha nem pesti vok akkor az megint +600 Ft...ebből én azt értettem,hogy így megint 8100 lenne..tehát,hogy nem engedszbocsi...sztem félreértettelek
  • geronimo77
    Te írtad emailben hogy megveszed 7500-ért a Bomex Suprát.
    Ezt akkor mire értetted?
  • DJ RUSH99
    hát én nem is tudtam,hogy megrendeltem volna egyébként /pill nem!tudsz mutatni arról képet amit te csináltál?
  • geronimo77
    Jó, nekem is megvan

És kkor most nem kell a Bomex amit tőlem rendeltél?
  • DJ RUSH99
    köszi! egyébként rendeltem egy makettet!mutatom a képet4mi a véleményetek róla?
  • geronimo77
    Hi,
    Hát most eléggé lefogyott a karbon matrica készletem. De kb. 2500-3500 Ft között szokott lenne attól függ milyen gyártmány
  • DJ RUSH99
    csá all!geronimo!megint hozzád lenne kérdésem! menyiért tudsz nekem szerválni karbon matricát? (na meg mekkorát) előre is thx
  • MikX
    Ok!
    Az faxa akkor, csak azthittem, hogy "csak" azok vannak, amik az oldaladon fent vannak!
    Most jut eszembe az a HKS Sylvia is nagyonbejön! (még a GT4 ben szerettem versenyezni vele)
    Szóval nemtommi lesz a következő!
    Max ha nem tom eldönteni, akkor sorsolok!
  • MikX
    Senki nem mondta, hogy féknyerget is akarok, annak jó a műanyag! Csak jobban nézne ki! Egyébként meg ha nem akar lejönni, nem erőltetem!
  • DJ Skyline
    na az király!
  • Elmör
    Nem, egy Imprezát is szeretnék kicsiben.
  • kbx
    Szerintem ne szedd le, akkor inkább szerezd be hozzá a maratást! Féknyerget úgysem tudsz esztergálni!!
  • kbx
    Te is nem!? csak az 1:1-es lesz
  • Elmör
    Ma mindenki autót akar venni!
  • geronimo77
    Naná
    Még mielőtt megkérdeznéd 7600Ft
  • MikX
    Ok, majd megnézem, hogy mivan...
    Télleg, ha tudsz Enzot szerezni, akkor GT-One-t is tudnál?
  • geronimo77
    hát ha sok ragasztót használtál akkor azt nár sehogy. ha keveset akkor talán szikével.
  • MikX
    Marógéppel, csak azt nem tudom ,hogy a ragasztást mivel lehet leoldani, mivel már fel van rakva a műanyag...
    a lyukak gázosak, nincs 0,1 es fúróm :DD

Ezt meg kiesztergálom ,aztán a féknyergeket az eredetiről levágom, aztán felragasztom a fémre...
  • geronimo77
    Ja az más.
    És esetleg lyukakat is tudsz bele fúrni?
    Hogy tudod velevágni a barázdákat?
  • MikX
    Mondjuk az, hogy fém, nem műanyag, meg bele tudom rakni a bevágásokat is!
  • geronimo77
    mivel lesz jobb az esztergált?
  • geronimo77
    igen arra.
  • MikX
    A 10 et a Ferrarira érted?
    Akkor lehet elnapolom a GT-One-t, és az lesz előbb, majd akkor értesítlek mikor megkaptam a fizut! :D
  • MikX
    Hali!

Az az ötletem támadt, hogyha már így bennevagyok ebben az esztegálásban, akkor csinálok féktárcsákat is, csak már feltettem az eredetit, revell tűssel ragasztok, és ezt mivel lehetne leoldani? Vmi higítóval estleg?
  • geronimo77
    Jól.

Megjött pl. a Supra motorháztető. Meg itt a Subaru meg a merci lámpa.

A brazil cuccok még intézés alatt vannak.