69150
-
De a hátsó lámpa. A maratás lapocskán ami benne van pici lyukak a ledek. mármint igazából :). ráadásul fehérbúrás ledek vannak benne amik pirosan világítanak úgyhogy nem kellett szarakodni hogy kifessem őket.
-
Elmör #27196 Mert most is állnak és mindig valami újabba kezdtem, meg mert az autók jobban érdekelnek.
-
vass17 #27195 ezeket miért nem készítetted el????(nem akarom megvenni, csak érdekel)
-
NGPETI #27194 Sziasztok!
SEGÍTSÉGET kérnék,hátha tudtok segíteni.
Tamiya versenyző figurákat keresnék!
2db-ra lenne szükségem,olyanokra,amilyenek néhány autójukban (206 WRC,Focus,stb) már "ültek".
Ezen kívül a BOLYAI-n volt Hastáncos figura...
Ki tud róla valami infót,hogy mekkora,ki gyártja,hogy lehet hozzájutni,mennyiért,stb???
Köszi előre is a segítséget és légy'szi e-mailben keressetek,mert sajnos keveset fórumozok... :o(
Németh Gábor - [email protected] -
Elmör #27193 A makettbörzés meghirdettem 3 makettot. A galériámba is beteszem a képüket, hátha kell valakinek.
Italeri F-15 E 1:48 3500 Ft, de alkuképes ár!1 matrica és a kerék hiányzik, kabinbelső lett elkezdve.
Italeri Tornado IDS 1:48 3000 Ft, szintén alkuképes ár!Ez már majdnem teljesen megépült, szállítás közben letört két darab (majdnem a ragasztás mentén) de a darabjai mind megvannak, illetve a kabintetővel nem tudom mi történt, az valószínűleg már csak kukába való
Dragon Nato MLRS 1:35 na ezt nem tudom, hogy ezért mennyit lehetne kérni. Ugyancsak félbehagyott makett, szállítási sérüléssel, darabok magvannak, ahogyan a matricák is.
A 2 repülő mellé tudok adni még további megmaradt alkatrészeket, melyek jók lehetnek még (rakéták, bombák, matricák...)
Írjatok ha kell és megegyezünk!
-
Elmör #27192 Köszi, azért elkészítettem, bár látszik is a hiba. 
-
sajnálom! -
Pl hogy kis madarkak ne feszkeljenek bele...mert barmi hihetetlen a fecskek eloszeretettel bele is feszkelnenek...ha nem lennenek a nyilasok letakarva...
Plusz a portol es egyeb hasonlo dolgoktol is ved! -
Ukran -
kell az!:)
azzal burkolják le a hajtórmű beömlőnyílását,mikor "parkol" a gép...erről Seaweed tudna kiselőadást tartani,hogy miért(gondolom védik a hajtóművet,stb):)
[nem szakértő még annyira] -
Elmör #27187 Ezt észre sem vetttem.
-
Hali!
Geró!
Lenne egy nagy kérésem!
Van esetleg neked elfekvőben 1 kerék felfogató amit a féktárcsába kell berakni?
Mert az egyik elveszett, és nélküle nem tom felrakni a kereket!!
Ha van, akkror majd ráér, ha megjött a matricám is! -
ilyen felségjelzést még nem láttam! ez milyen nemzet MIG-je!?:D
amúgy szép!
-
Fabulisban van 2K/db aron Gunze...de latom hogy revel is gyart valamiylen spray-s lakkot.
Szal aztmondjatok Gunzet vegyek?! -
Az egy burkololemez. -
Tök mindegy, csak ne Tamiya legyen... az kicsit agresszív!! Álítólag a Gunze lakk jó, de erről Gero tud bővebben nyilatkozni!
Én használtam már Duplicolort is az sem rossz, nem sárgul be annyira mint a Humbrol... -
Elmör #27181 A Balck Box Cocpit egy "kicsit" részletesebb. Valami kiegészítő nem?

-
Elmör #27180 Beindultál Rush cimbi?
Vegyél egy rakattal, aztán akkor már jöhet a világvége is...

-
Elmör #27179 Nekem csak az a piros orrkúp nem tetszik.
-
a motort honnan szerváltad?
-
de atied az nagyon aláz 
-
hú!télleg van!megtaláltam!engem ezek a suprák kikészítenek! -
spray-s lakkra lenne szuksegem, mit ajanlotok?! -
uj Scaleworkshop videjo -
csopp kulombseg :D
Nagyon jo ez a kep ;)) -
Elmör #27172 Sajna bele lehet nyúlni...a rosszba.
Nekem egyszer egy Italeri repcsin volt a törzsön egy akkor eldeformálódás, hogy csak néztem.
-
Én egyszer egy F1-es kocsit készítettem! -
autókat,repcsiket miket készíteteket?Nem a gyártóra! -
vass17 #27169 húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
minden régebbi Tamiya kit sz*r vagy csak én fogtam ki???
a motorom első villája, ami alapból krómozott összevissza törik, egyik törést a másik után vettem észre és k****a ideges vagyok a kábelezés miatt is, mert nem pontos a hosszúságuk, pedig mindent úgy vágtam, ahogy írta!!
Ja és a csavar se ment bele a lyukba, úgyhogy kellett fúrni is. -
Szépeket. 

-
nekünk semmi nem akadály!:DDD
én leginkább autókat,és második világháborús témájú cuccokat! -
-
Ami jön, mindent összerakunk;)))
Konkrétan mire gondolsz?? Autó, repcsi, harcjármű Vagy a gyártóra???? -
Ti milyen makettokat építetetek? -
Szép, az alsó kép micsoda, mert gondolom nem lámpa?? -
Elmör #27162 Küldtem privátot!
-
Eszergált aluminium+maratás+a közepe festett+ a felirat matrica :)
-
Elmör #27160
zsír eddig
-
Elmör #27159 A tanksapka az festett? Vagy matrica? -
De van.
Az oldalamon a galériában. Csak nézz körül jobban