69150
-
Ok akkor majd itt próbálkozom! Na én léptem
-
itt van két oldal:
www.sendmefile.com (ide 30MB-t tudsz feltölteni)
www.rapidshare.de (ide 50MB-t tudsz feltölteni)
mind a két hely ingyenes,és asszem a sendmefileon 2 hétig van fent a cucc aztán törlik...a rapidshare-t annyira nem ismerem.... -
FÚÚÚÚ nem tudom szerintem van vagy 20-40 MB! most nem tudom megnézni, mert otthon van kiírva valamelyik CD-re, majd hazaugrok és megkeresem!!
Holnapra tudok konkrétumot mondani -
Szerintem a háttér világos legyen a betük meg sötétek, fordítva nagyon ütős lenne! -
hány MB? -
vasárnap megpróbálom, de adjatok valami oldalt ahova fel lehet tölteni! -
hanem?:) -
Valami miatt baszakodott a PÜ amit küldtem azért remélem átmenet
-
OK, De ne fekete-fehér legyen
-
én nekem Xarám van,de nincsen hozzá meg a CD Key!:DD
ígyhát ha nem nagy probléma akkor áttudod lökni a Dreamweaver-t?
thx
thx Csoder!! -
Elmör #27227 ja benne vagyok, zsííííír! 
-
Csoder #27226 Segítek én is, ha tudok :o) -
Ok, köszi, csak azért kérdezem mert már lassan vissza kéne adni a coolert Jaginak... -
;)
semmi. szombaton klubb megmondom neki hogy mostmár aktuális lenne.. -
Az-az!! elég király!!
Öntésről valami hír?? -
Dreamweaver? a megvann nekem is. :D
ha kell segítek én is megszerkeszteni a lapot. -
Mennyire laza ez a fék 
-
Jó 5let!
-
Thx! 
Nem is tudom, mi lenne nélküled!
-
Jól hangzik!
Majd megnézem, mert van valami profi weblapkészítő progim, kicsit bonyolultde nagyon jó, hirtelen nem jut eszembe a neve de az egyik ismerősöm is ezt használja és nagyon fasza alpokat szokott csinálni:))
Ha kell felrakom valami tárhelyre és letöltheted... -
tolem ok -
Hy
Nos akkor ki mit szól az SG Makettezők Baráti köre oldalhoz?:)
Én megpróbálom megcsinálni,várom az ötleteket javaslatokat a kinézetre,tartalmára...
én fekete(mi más
) színű háttérre gondoltam,fehér betűkkel,kombinálva egyébb színekkel,stb...
a tartalom meg lehetne hát nem is tudom...
főoldal
makettek...itt név szerint lennénk felsorolva(amit itt az sg-n használunk)akik akarják,hogy fent legyenek és azon belül a maketteink...képekkel,és egy kis leírással,hogy hogy készült,nehéz volt,mik az átalakítások az alap kitthez képest...na nem kell esszét írni,de ne is 2 mondat legyen!:) de nem szabom meg,ki mennyit akar,annyit ír...
linkek...itt kb olyan lenne mint a fabulison...na nem a linkek tartalmára gondolok,hanem link,és egy pár mondatban egy kis leírás,hogy mit tartalmaz...
FAQ...itt meg Seaweed FAQja lenne,ha ő is beleegyezik!:)...úgy lenne megoldva,hogy rákatt a FAQra és akkor bejön a FAQ amit Seaweed csinált...
nekem ezek az ötleteim egyenlőre...várom a véleményeket!:))) -
De nemküldök 

-
akkor küldhetnél párat e-mailben!megköszönném 

-
aha! -
Ííííííííí de kínos, civicel hasonlóan jártam azzal a különbséggel hogy nekem a matt feketét a paszta hozta le akármennyire vigyáztam szal a munkát kezdhetem a közepétől... már 3 hete pihen rá sem bírok nézni és már annyira ideges sem vagyok. :) -
Ja olynaból van egy csomó. Majd adok ha megjön a matricád.
-
jaja!
Ha tudsz! -
Húú, én tuti szétvertem valamit, de az a lényeg hogy még össze tudtad szedni a aknyarban:)) -
gondolom elmondtad az összes létező "csúnya szót" és vállfajait ami létezik!:DD -
Ja csak majdnem kicsúsztam az utolsó kanyarban. Tegnapelőtt este miközben próbáltam beragasztni az egyik hátsó lámpába a maratást kiesett a kezemből a kaszni és lepattant egy darab festék a tetjéről. 

aztán csiszolhattam össze a 3 réteg alapozó 3 réteg festék 3 réteg lakk szintkülönbséget. Majd kimaszkolás és újrafújás. Aztán egy gyors komránymozdulat, visszaváltás és visszatértem a célegyenesbe :)
-
Én egy csomó olyat tudok 
-
az öntéshibás, deformált, minek vettem meg makettet.
- ha mér megvette, nézzen ki vhogy - kb 4x annyi időráfordítással meg szívással ugyanolyan lesz mint a 3000-rel drágább jó minőségű (elsőosztályú) makettek.
Amit érdemes venni: Hasegawa (ha kapsz) Tamiya, Fujimi, Aoshima, néhány Italeri kit (utána kell járni melyik türhető, esetleg Dragon (..."ha van még a világon"...)
ezekkel kevesebb a szopás, mint a többivel (javarészt japán gyártó)
Én is nagyon izgulok, hogy az 1:48-as Eurofighter-emen minden rendben legyen, asszem meg f'ok örülni mire összerakom. -
legjobb :) -
Wow nem rossz!! Akkor már a célegyenesben vagy!! -
jóvanna!
mondtam,hogy legközelebb lehet azt veszem meg
egyébként találtam gey japó oldalt,ahonnan szállítási költséggel vannak makettek olcsóbban mint ahogy te árulod
-
vass17 #27201 most már értem -
mit készítesz el? -
Mire gondolsz?? arra kis fekete gumira?
-
Hát abból a makettből ami nem kellett neked