69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Ok akkor majd itt próbálkozom! Na én léptem
  • DJ Skyline
    itt van két oldal:
    www.sendmefile.com (ide 30MB-t tudsz feltölteni)
    www.rapidshare.de (ide 50MB-t tudsz feltölteni)
    mind a két hely ingyenes,és asszem a sendmefileon 2 hétig van fent a cucc aztán törlik...a rapidshare-t annyira nem ismerem....
  • kbx
    FÚÚÚÚ nem tudom szerintem van vagy 20-40 MB! most nem tudom megnézni, mert otthon van kiírva valamelyik CD-re, majd hazaugrok és megkeresem!!
    Holnapra tudok konkrétumot mondani
  • kbx
    Szerintem a háttér világos legyen a betük meg sötétek, fordítva nagyon ütős lenne!
  • DJ Skyline
    hány MB?
  • kbx
    vasárnap megpróbálom, de adjatok valami oldalt ahova fel lehet tölteni!
  • DJ Skyline
    hanem?:)
  • geronimo77
    Valami miatt baszakodott a PÜ amit küldtem azért remélem átmenet
  • geronimo77
    OK, De ne fekete-fehér legyen
  • DJ Skyline
    én nekem Xarám van,de nincsen hozzá meg a CD Key!:DD
    ígyhát ha nem nagy probléma akkor áttudod lökni a Dreamweaver-t?
    thx

thx Csoder!!
  • Elmör
    ja benne vagyok, zsííííír!
  • Csoder
    Segítek én is, ha tudok :o)
  • kbx
    Ok, köszi, csak azért kérdezem mert már lassan vissza kéne adni a coolert Jaginak...
  • modellmaker
    ;)

semmi. szombaton klubb megmondom neki hogy mostmár aktuális lenne..
  • kbx
    Az-az!! elég király!!

Öntésről valami hír??
  • modellmaker
    Dreamweaver? a megvann nekem is. :D

ha kell segítek én is megszerkeszteni a lapot.
  • kbx
    Mennyire laza ez a fék
  • MikX
    Jó 5let!
  • MikX
    Thx!
    Nem is tudom, mi lenne nélküled!
  • kbx
    Jól hangzik!
    Majd megnézem, mert van valami profi weblapkészítő progim, kicsit bonyolultde nagyon jó, hirtelen nem jut eszembe a neve de az egyik ismerősöm is ezt használja és nagyon fasza alpokat szokott csinálni:))
    Ha kell felrakom valami tárhelyre és letöltheted...
  • Seaweed
    tolem ok
  • DJ Skyline
    Hy
    Nos akkor ki mit szól az SG Makettezők Baráti köre oldalhoz?:)
    Én megpróbálom megcsinálni,várom az ötleteket javaslatokat a kinézetre,tartalmára...
    én fekete(mi más) színű háttérre gondoltam,fehér betűkkel,kombinálva egyébb színekkel,stb...
    a tartalom meg lehetne hát nem is tudom...
    főoldal
    makettek...itt név szerint lennénk felsorolva(amit itt az sg-n használunk)akik akarják,hogy fent legyenek és azon belül a maketteink...képekkel,és egy kis leírással,hogy hogy készült,nehéz volt,mik az átalakítások az alap kitthez képest...na nem kell esszét írni,de ne is 2 mondat legyen!:) de nem szabom meg,ki mennyit akar,annyit ír...
    linkek...itt kb olyan lenne mint a fabulison...na nem a linkek tartalmára gondolok,hanem link,és egy pár mondatban egy kis leírás,hogy mit tartalmaz...
    FAQ...itt meg Seaweed FAQja lenne,ha ő is beleegyezik!:)...úgy lenne megoldva,hogy rákatt a FAQra és akkor bejön a FAQ amit Seaweed csinált...
    nekem ezek az ötleteim egyenlőre...várom a véleményeket!:)))
  • geronimo77
    De nemküldök
  • DJ RUSH99
    akkor küldhetnél párat e-mailben!megköszönném
  • Andora
    aha!
  • Jagi
    Ííííííííí de kínos, civicel hasonlóan jártam azzal a különbséggel hogy nekem a matt feketét a paszta hozta le akármennyire vigyáztam szal a munkát kezdhetem a közepétől... már 3 hete pihen rá sem bírok nézni és már annyira ideges sem vagyok. :)
  • geronimo77
    Ja olynaból van egy csomó. Majd adok ha megjön a matricád.
  • MikX
    jaja!
    Ha tudsz!
  • kbx
    Húú, én tuti szétvertem valamit, de az a lényeg hogy még össze tudtad szedni a aknyarban:))
  • DJ Skyline
    gondolom elmondtad az összes létező "csúnya szót" és vállfajait ami létezik!:DD
  • geronimo77
    Ja csak majdnem kicsúsztam az utolsó kanyarban. Tegnapelőtt este miközben próbáltam beragasztni az egyik hátsó lámpába a maratást kiesett a kezemből a kaszni és lepattant egy darab festék a tetjéről. aztán csiszolhattam össze a 3 réteg alapozó 3 réteg festék 3 réteg lakk szintkülönbséget. Majd kimaszkolás és újrafújás. Aztán egy gyors komránymozdulat, visszaváltás és visszatértem a célegyenesbe :)
  • geronimo77
    Én egy csomó olyat tudok
  • Jagi
    az öntéshibás, deformált, minek vettem meg makettet.
    - ha mér megvette, nézzen ki vhogy - kb 4x annyi időráfordítással meg szívással ugyanolyan lesz mint a 3000-rel drágább jó minőségű (elsőosztályú) makettek.

Amit érdemes venni: Hasegawa (ha kapsz) Tamiya, Fujimi, Aoshima, néhány Italeri kit (utána kell járni melyik türhető, esetleg Dragon (..."ha van még a világon"...)
    ezekkel kevesebb a szopás, mint a többivel (javarészt japán gyártó)

Én is nagyon izgulok, hogy az 1:48-as Eurofighter-emen minden rendben legyen, asszem meg f'ok örülni mire összerakom.
  • Jagi
    legjobb :)
  • kbx
    Wow nem rossz!! Akkor már a célegyenesben vagy!!
  • DJ RUSH99
    jóvanna!mondtam,hogy legközelebb lehet azt veszem megegyébként találtam gey japó oldalt,ahonnan szállítási költséggel vannak makettek olcsóbban mint ahogy te árulod
  • vass17
    most már értem
  • Andora
    mit készítesz el?
  • geronimo77
    Mire gondolsz?? arra kis fekete gumira?
  • geronimo77
    Hát abból a makettből ami nem kellett neked