69150
-
Hali!
Sky! Látom meg van az oldal "Béta" verziója!
Sztem jó lesz!
-
Nem nem! Vedd csak meg! Kepzeld el mikor a TV tetejen ott feszit majd a TE SAJAT giganto nagy Huey-d! Mar csak a kelepelo rotorhang hianyzik! De berakod a DVD-be a "Katonak voltunk" vagy a "A Szakasz" filmeket..es kesz VIETNAAAAAAAAAAAAM lesz a szobadban!! OH JEAH 
-
na nem hetente kérek ennyit,hanem évente 2x kb!:DD
azis értelmes célra megy,nem piálom,füvezem,qrvázom el!:D -
Csoder #27314 Nekem is kérnél annyit? 
-
Elmör #27313 ááá, én hüle vagyok, de ne menjen el azért a kedved!! 
-
Ráadásul 1x csak 1et lehet
-
Elmör #27311 80 K-t? hűűű, bár én meg 800K-t kértem.
-
Csoder #27310 Jajj ne is mond, a végén el megy a kedvem a dologtól :D -
Turelem! (ejjel jobb a helyzet) -
Jah hat ugy konnyu... (en is mutertol kertem legutobb 80K-t kolcson..de AZT vissza is kell fizetni szal...tenyleg kolcson...es most egy ideig a "semmiert" melozom...) -
Jó azt csinálnám, csak nemtom így 1x, hogy mind1ikre órákat kell várni:/ -
Elmör #27306 Az tutttiii!
plusz még festékek
-
nekem van 2000Ft-om és kéne még 18..."megint" a muteréktól kell lejmolni... -
sose lehet tudni!:D
én azért felhívtam őket mielőtt elmentem a merciért!:)
nem akartam potyára menni! -
jah hat ez is indok..meg is ertem..most rendesen el vagyok en is csuszva anyagilag ;| -
toltsd le mind...hasznos lehet -
Csoder #27301 Na igen ez igaz, de az én soványkás pénztárcámnak nem tesz sok jót :) -
Elmör #27300 jah, akkor mákod van! -
Csoder #27299 "készleten"
Szal több mnit valószínű h van raktáron :)
-
A "Matricázás és öregítés" kívül még melyik pont foglalkozhat ezzel, mert mást nem találtam. -
A weblap szerint van raktaron az elso negy..es raadasul akcios 3500 pezos aron...
(nekem "kivansaglistan van" mind a negy fajta..csak meg nem jutottam el odaig hogy megvegyem ;))....ezrt kitalaltam am jol! 4 kulombozo 35-os Huey a polcon....aki azt meglatja betojik egybol az tuti :DDDDD) -
előbb hívd fel őket,hogy tényleg van e nekik most raktáron,ne kelljen hónapokig várnod -
Jo nagy doboza van! Repoulanapon megneztem a Fabulis "standon"....meg is vettem volna 1-et vagy 2-t! Ha nem lett volna olyan bazi nagy doboza! Szal szallitas koltseg (foleg hogy GLS vigyazni szokott a szallitmanyokra) ennel elegge indokolt ;)) -
Csoder #27294 Valóban jónak tűnnek, még elgondolkozom a dolgon, erős a csábítás, hogy megvegyem a fabulis-tól, csak a postaköltség elég magas, amivel nemigen tudok megbarátkozni.
-
nincs, turelem -
Neten neztem ezt a makettet a Pandatol...(foleg epp ezt) az 1:35-os Huey-ket es jonak tunik!
35 vs 72
masik panda 35-os Huey:
melette a polcomon varakozo OH-6 ;))
ez is Panda 35-os Huey:
-
jah,nekem is hátra van a Camaro átalakítása :)
(mer'hogy a felújitást lehetetlennek találtam :D) -
En meg tegnap mit szivtam a Su-7 futomuvevel! Az elso futo meg ok..de ahatsok..egyszeruen nem tudtam rendesen beallitani..elnagyolt tipukus KP minoseg... szal nem tudom hogy fog mutatni a kesz maketten...(szerencsere vagy 50 centi hosszu a makett szal jo nagy, igy nem lesz feltuno rajta annyira....mindenesetre a futomunel volt az az 1 pont az egesz epites soran ahogy megbantam hogy megse hasznaltam hozza feljavitot!...az aknaajtok fala is olyan vastag hogy na...de mind1...eldontottem ugye anno hogy ehhez home made feljavitason kivul mast nem fogok hazsnalni...) -
minimum másfélórát kellene várnom mire elkezdi tölteni:(
más hely? -
Csoder #27288 Ugyanígy vagyok én is a sturmtigerrel :D
Seaweed:
köszi az infot, megnézem, minőségük milyen kb, jó? -
nekem meg új beruházásaim lesznek!:D
Subaru Impreza WRC 2005 Tamiya és egy olcsó valami,amit átalakítok posztapokaliptikus mad max szerű autóvá!:DDDDDDDD
a supra,és a merci most jelenleg pihen...mercinek kell még 1 réteg festés,ledeket bekötni,stb...suprának meg kell csinálnom a kasztnit,meg a gerótól rendelt brazil kiegészítőket is várom!:D addig lehet elkezdem a tigris tankot! -
áhh ok kösz! -
FAQ-ban vannak turukkok dogivel. -
Én meg nem haladok a BMP-3 -assal semmit se
-
Tipp: 1:35-ben nezd meg a Panda gyartot fabulisnal! (olcso is raadasul)
(ez az izraeli Twin Huey is 1:35) -
Jó csak mer pont kérdezni akartam, hogy hogyan csináljam meg szépen a gépemen az ütütt kopottságot, mint pl ezen a gépen? -
LOL :D -
Csoder #27280 Na asszem én szerelmes lettem, az iylen katonai 1:32-eshelikopterekbe 
Ezerrel böngészem a fabulis e-boltját. -
nem
(altalaban tudjuk hogy ki es mit epitt itt a topiclakok kozott..es azt is megszoktak mar hogy en az ujdonsakogak (amik tetszenek) belinkelem) -
széééép!