69150
-
Csoder #27397 Én is lefestettem volna, ha lett volna kedvem és időm 
Az egész alváz, a görgőkkel és a lánctalpal együtt még csak félig sincs kész, levan maszatolva oszt kész, nem votl kedvem azt már restaurálni :) Vannak sokkal jobb makettjeim, amik több odafigyelést érdemelnek
-
Elmör #27396 Én is csak most vettem észre, hogy Seaweed írta, de hát ilyen megesik, ezért szoktam a nem látható dolgokat is lefesteni, hátha mégiscsak látható.
-
Köszi, nagyon kúl:) -
Csoder #27394 Naja, az alvázzal, meg görgőkkel már nem foglalkoztam. Abba hagytam a restaurálást ott, mert várt rám még egy-két kedvesebb makettem, és inkább nekik szenteltem a makettezésre szánt időm. -
A futogorgok belsejenek kivetelevel nagyon jo ;) -
Csoder #27392 Háát, főleg a koszolás eredménye. Agyonhigított sárgával sokszor átfuttattam, át ködöltem pisztolyal, akkor a grafittal is bevontam a széleket itt-ott, hogy fémes hatást kapjon, szürkével is festettem rá kopásokat vékony ecsettel, meg még hasonló műveletek eredménye. -
Hogy csináltad iylen szép ütött-kopottra ezt a Shermant?
-
Csoder #27390 Készülő kübelwagen dior:
Itt meg egy elcseszett régi shermanom: -
tudom,tegnap volt egy kis malőr!:)) újrakezdem az egészet,helyre pofoztam a gépet (új programok,stb),még egy kis csiszolás a gépen aztán kezdem is... -
Aham...
Mind1, de ha csak az alap Supra van meg, akkro kicsit bonyolultabb lesz, mert vennem kell egy valamilyen tuningot/versenyt is, mert nem igazán alapot szeretnék összerakni!
Vagy ha megoldható, hogy csak a Motor öntőkeretét venném meg, akkror úgy is jó, sztem... -
De, de attól még ez nincs meg nekem. Azok a képek csak azért vannak ott hogy ilyen makettek léteznek. Tájékoztató jelleggel.
-
Nekem nem jön be rendesen.
Semmelyik menüre nem tudok kattintani csak a Faq-ra. De ha másra kattintok akkor mindig egy újabb reklám sor jelenik meg és előbb utóbb már csak reklámból áll az oldal
-
Dehát nem erről beszéltél DJ Rush99-el, hogy nem vette meg tőled?
Az ez nem?
-
A Tamiyában is van motor!!!! Csak a verseny Suprában nincs. -
Nekem ez nincs meg. Csak a Tamiya
-
De mindenképpen olyat akarok, amiben motor is van!
Ebben egész jó a motor így a képekről amit láttam!
Meg tetszik a külseje is, de ha lehetséges, keresek egy Tamiyát, meg vmi motrot hozzá, de egyenlőre asszem Enzot rakok össze köv. nek! -
Hát nem tudom, én a helyedben Tamiya Suprát vennék! Az Aoshoma ráadásul 1/25-ös, de olyan furcsa, nem megfelelők az arányai vagy nem tudom de látszik rajta, hogy valami nincs rendben!!
-
OFF:
áááááááá nem vart extra kiadas ...basszus! ..ugyfest megdoglott a "csodas" Philips asztali DVD lejatszom....a picskuba!
ON: -
Hát nekem eddig 1et sikerült. -
??
Én simán leszedtem őket egyszerre, mindenféle gond nélkül, 1 óra alatt! -
Elmör #27377 Nem. Rendes Testors festék és lakk rá, én is láttam amikor festette meg lakkozta
-
szinte lehetetlen letölteni a cikkeket 3 órát ír, hogy addig kell várni és kb 45percel hamarabb leszedi, és utána párpercet vár, majd nem lehet tölteni, én meg nem tudom csak azt nézni, hogy pontosan mikorra fejezi be. -
Matricafeszito, es normalisan lakkozni...de a faq-ban levo cikkekben ez le is van irva. -
OMG! 

-
Jahh, de akkor meg annyi 3hét munkámnak:/
Nem lehet, hogy haverod sima lakkal és nem külön modell lakkal fújta le? -
Elmör #27372 Hát talán próbáld ki. Annyit megér. -
Hmm?? A lakk??? ÉN azt hallottam azzal lekell fújni a matricát, hogy végleg megmaradjon. Most akkor mi is a helyes megoldás?:o -
Elmör #27370 haveromnak egyszer az szedte le, na ezért nem használom -
De nekem 1es matricák lejönnek a makettekről, főleg a hosszab csíkoknak a vége kezd el följönni, meg leszakadni, ezt szerencsére valamennyire festéssel lehet korrigálni. Szóval nekem muszály lenne lakkal lefújnom mindenképp őket, hogy végleg ottartsa a matricákat. -
Elmör #27368
én vettem ugyan még a kezdetekkor mindenféle lakkot, de soha nem használtam.
-
Aha és tehát akkor az hogy fényest vagy mattot rakok az lényegtelen mert a további munkát nem befolyásolja a 2 lakk fajtája ugye? -
Szép ez a "darázs" 
-
Ez a Tomcat gyönyörű. -
Elmör #27364 Jönnek a repcsik látom!
-
Pedig ez az a Bomex Supra ami neked is van, vagy nem?
Elméletileg arra kerestem rá...
De amúgy nagyonjó, főleg a motor kidolgozása sztem. -
En teljesen ratok bizom. -
pl ha van valakinek egy jó betűtípusa,amivel lehet ékezeteket is írni,annak is örülnék!:) -
pl mit tartalmazzon a főoldal,meg ilyenek -
na alakul az oldal (http://sgmakett.atw.hu/)
ötleteket kérek,hogy hogyan nézzen ki!:) -
/fa-18c(5)01.jpg)
/fa-18c(5)02.jpg)
/fa-18c(5)03.jpg)
/fa-18c(5)04.jpg)
/fa-18c(5)05.jpg)
/fa-18c(5)06.jpg)
/fa-18c(5)10.jpg)
/fa-18c(5)15.jpg)