69150
-
Vegyel Trumpeter 1/16-ot T-34-et... az is taviranyitos ;)) ..es raadasul orosz acel szal a legjobb 
-
Miva meg mindig "veszed"?
-
Csak Gero meg ne lássa
(USS. Constitution :)) -
Megynitod a linket, a bal felso sarokban egy szamlalo elkezd viszszamolni kozben ilyen olyan reklamok usznak fole, azokat az ikszel eltuntedheted, ha lejart a szamlalo (ami nalam altalaban 45 masodperc) akkor ott megjelenik egy download link. -
A kedvenc hajóm után böngészve találtam. Gondoltam megosztom veletek, hátha valakinek ez is tetszik.
Pár kép meg némi leírás a készítésről ITT. -
-
én meg az RC 1/16 Tigris tank után érdeklődtem...180.000...maradok az 1/35-nél!:DDDD -
htx :) -

-
Szééép!
-
:DDD
Hát ez kész. Nézegettem külföldi oldalakon, ahol az 1:48-as Tamiya He-219-est 20 dollárért adták. Ez alig több, mint négyezer magyar lej, így már azt hittem, meggebedek az örömtől, még arra is lesz ZS, hogy neten rendeljem, neadj'sten még valami feljavítót is...
Nézem fabulison. El voltam készülve, hogy itthon valamivel drágább. De arra a >12.000 forintra nem voltam... óóóbassz'.
Ebből sem lesz egyhamar makett.
-
Reggelt.
Íme a képek a Sturmról :) -
Írtam PÜ-t
Megvannak a cuccaid. Mikor találkozunk?
-
Köszi,
De hogy lehet letölteni?
[nem ért hozzá] -
Ha az a sok antenna nem lett volna ott, akkor nem ő lett volna a WWII legjobb éjjeli elfogóvadásza:) -
Elmör #27582 
-
Csoder #27581 Húh, hát nemsemmiek, a hangjuk is elég jóak. Neke maz az 1:4-es tiger kéne
-
asszem ezek mind saját gyártmányúak..tehát a boltban nincs ilyen... -
Elmör #27579 Az eléggé sok, el sem bírnám, és akkor meghibásodna valami és persze kicserélik gariban, csak bírd visszavinni. 

-
a bigtankson a videókat nézd meg!:D -
Csoder #27577 Jaa, láttam! lánctalpja is szép méretes. -
a Maust megtaláltad? 190cm hosszú! ja és majdnem 100kg! 

-
Csoder #27575 Tyűű, ezekkel ledózerolnám a kertet :o -
Elmör #27574 Hűű, thx!
Megnézem, ha végre lenyomom a gépen a Fekete özvegyet, ez megbolondult, nem akarja, hogy nyerjek!

-
http://www.bigtanks.de/
http://www.mark-1-tank.co.uk/index-1.html
igaz ezek nem épp 1/16-os tankok hanem 1/6, 1/8

de itt találsz olyan képeket ahol vízben meg egyéb érdekes helyeken mennek!:D -
Elmör #27572 Nyomass rá flip-flop festéket, az micsoda álcázó szín.
-Látjátok azt a fekete repülőt?
-Ááááá, marha az nem barna.
-Eh az ződ!

-
Elmör #27571 Hú, f*szom tökölne azzal a festéssel, egyszínűre azt kész. 
-
Elmör #27570 Homokkal vigyázz, nem hiszem, hogy a szerkezetnek jót tenne, bár a fa sem, mert az egyik terepjáróm kerekét az törte ki, hüle kis Elemér nekiment a fagyökerének, mer aszitte az jóóóó. 

-
Elmör #27569 Azám, és közben meg a torony pörögjön mint állat, mer az jóóóó.
Fakerítés? Szerintem átviszi a ház oldalát is, az millen állat?

-
:DDDDD
én arra gondoltam,hogy lemegyek a játszótérre kergetni a kicsiket! [megagonosz]

3 éves pistike építí a homokvárat erre földrobaj,nagy hangzavar,és a délutáni homokvárépítésből mindjárt észak afrikai hadszíntér lesz!
-
thx!:)))
majd holnap minden kiderül!:D -
Türelmem? Ennek a picinyemnek még a csillagokat is...! :D
Sky, ha meg feketén beszerzed óccsóér, kérjük a videót, amint a szomszéd fakerítését átdöntöd egy ilyennel, és végigrongyolsz a kertjén, amúgy orosz módra állatmód tüzelve! :DDD -
Elmör #27565 Vazz, 90 szerintem iszonyat durva, de kívánom, hogy gyűljön a pénzed és legyen meg a tankod és egyszer majd meglátogatsz vagy látogatlak és megnézem élőben is. Nyugi már kiszoktam a rombolásból! 

-
:DDDD
nem tudom,hogy mennyi most az ára...ha 40 körül,akkor gyűjtök...mire lesz annyi pénzem,addigra meg még olcsóbb lesz remélem...ha még mindíg 90,akkor maradok az 1/35-nél!:DDD -
Elmör #27563 És ilyen festéshez lenne türelmed? 
-
Elmör #27562 90000-ért vennél tankot?
Mindenesetre biztosan nem mindennapi szórakozás. Emlékszem, még nagyon régen, volt már talán 10 éve, de inkább csak 8, hogy voltunk a Vidámparkban Bp-n és lehetett távirányítós kocsikkal is nyomulni pár percig pénzért, én meg szerettem akkoriban nagyon az ilyeneket, hát a faszi már fizetni akart faternak, hogy menjünk el, mert a készlet kicsit megsínylett engem, ment a rally
hát ha még tank is lett volna akkor, arra biztosan mérget vehetett volna, hogy annak kampec, kis rontó pál voltam, hát ja inkább 12 éve volt.
-
Nekem így is egy szépség.
-
Elmör #27560 Ha az a sok antenna vagy mi nem lenne rajta még tetszene is. 
-
Megvan. Tamiya.
Most már csak találni kéne egy ilyent Magyarországon.
-
állítólag tök realiszitkus az egész tank...hangok,rugózás,stb stb...akkor valahol érthető ez a 90000,-...na majd holnap felhívom a Fabulist,mert érdekel a dolog...nincs jobb mint egy félméteres téli álcafestésű tankkal természetesen télen a hóban "rallyzni"!:DDDDDDDDD igaz nem volt benne még részem,de bitos feledhetetlen élmény lenne!:D