69150
-
Elmör #28317 Igazi makett tunner! 
Azért biztosan különbözik a két motor, de makettban nem látni annyira..
-
Mondjuk bodykit fullon át lesz építve, úgyhogy lehet veszek egy revellt is, meg van 0,5 sztirollapom, putty, meg fantázia... :D -
jahh...
all!
-
Az nembaj, azt valszínűleg le is cserélném, de annak nincs motorja ugye?
Mind1, lehet veszek egy revellt is, ha nem lehet máshonnan motort előkaparni, vagy más honda, mondjuk integra, stb. gondolom nem különbözik nagymértékben...
meg Nem is tudom én rendeltem brazilból intercoolert? Mert az is kellene, meg egy turbo, így elsősorban aszthiszem...
Megnézem akkor ezt a fujimit, hátha van megáéknál, vagy tudnak szerezni, vegy ha te tudzs akkor szólj! -
Ehe! :D -
az,...meg személyszállító -
Vagy teher... -
He? Az első nukleális meghajtású kereskedőhajó -
-
deteccik :o -
jóhogy :D
-
Graaah! Igy is 40 cm! 1:200-nak jobban örülnél mi? :D -
Ezzel szemezgetek most :o
Kár,hogy nem nagyobb méretarányú egy kicsit :I -
^.^ -
Dio-ra! :) -
jah...
jóvan...
zsír! :)
Már láttam ilyet készen. Azt nem tudom, hogy milyen volt vele boldogulni, de a végeredmény egész jó volt. -
[URL=http://www.moduni.de/picture/500/8/1/0/5/8105048.jpg]Megjött a hajóm ^.^[/URL] -
Tudom hogy carok, én a Focussal is copkáztam, dee van, és ez a léyneg, legalább van valamiböl kiindulopont...
Amugy ha lehetne akkor inkább már Tamiya vagy Fujimi ezt osztom én is! -
A Fujimi Civic jó csak mint szinte minden Fujimi autónak kicsi a kerek. -
A Revell Civic az egy rakás sz@r.
minden alkatrész fes. Talán a motor ér benne valamit
-
Tuning rulez!!
-
Itt van pont ez:
Ha gyorsan döntesz. jövő héten már itt is lehet. 7e píz -
Csoder #28295 Hát, alig merem őket belinkelni 
Bár annyira nem fontos, hisz a belseje úgy is alig látható lesz, az ecset fonások pl egyáltalán nem fognak látszódni.
Na ez mán jó:
-
Van 180 paripás, csak az az 5 ajtós változatból, ami egy kicsit a Rovert formavilágát idézi... -
foxxi #28293 Sziasztok!
Keresek megvételre maketteket, újságokat, kiegészítőket! Nézzetek be hozzám! És van pár nagyonjó eladó háborús könyvem. Ha lehet oda írjatok mert azt igen gyakran nézem! Hajrá!
Veszek! Eladok! Katt ide! -
Hát ez van, ha álmos az ember!
Pedíg nem is figyeltem ,hogy ekora baromságot írok!
jahh, van de nemtom pontosan mikori.
A legutólsó Type-R meg már 210 Lovas
Azért mondom, nem igen láttam itthon legalábbis.
Az Automotive-on láttam egyet ami megtetszett, azon lambo ajtók, kiszélesítés, spoilerek is átalakítva, motorháztetőn kivágások, meg egyebek lesznek, na én vmi ilyesmit szeretnék, csak az én ízlésem szerint alakítva, mondjuk piros, fehér lánggal az oldalán, matricázva, olyan igazi "Import racer" stílus! -
Szasztok!
Lurdyban van 1/24 vagy 25 most igy nem ugrik be pontosan, Revell többféle is, van 3 ajtos csapott faru, meg 2 ajtos coupe is! aszem olyan 4400- 5500 között,ha jol rémlik! -
Elmör #28290 Helló! És köszi!
180 lovas? Az mikori? Mert úgy tudom, hogy 160 lovas a gyári összes, legalábbis 2000-ig. És nem V-tech (az egy zenekar
) hanem V-tec a kocsin is így van. Mint ahogy a Type-R sem TypR
Persze ezzel meg egyszer én égtem be.
Örülök, ha ötletet adtam! No és milyen lesz?
Van Civic makett, de én még nem talákoztam vele sehol. -
Itt van minden. -
Puntigamer #28288 üdv all, össze szeretnék rakni még1 350z-t:)
Hol lehet kapni + cuccokat?
Body kit, féktárcsa, felni stb... utána tudok valahol nézni milyenek vannak?
előre is köszönöm szépen az infot -
Már megint támadt egy 5letem...
Vki találkozott már itthon civiccel?
Konkrétan erre gondoltam, csak sedan-ban!
Elmőr civicje adott egy kis 5letet!
na meg persze ez, lambo ajtók, meg minden, amúgyis szeretem a civicet, lehet elkezdek egy ilyent, majd elszünnyögök vele egy darabig, de lesz párhuzamosan más is...
persze, ha találok vhol ilyet... -
Télleg eddíg nem is figyeltem ,hogy lakk van-e spray-ben, mondjuk tamiya, vagy mittomén mi a jó!?? Mert azt a rohadt festékszóró pisztolyt nem haszálom mégegyszer az biztos! Kidobon a faxba! le akartam fújni az NSX-et feférrel, bekevertem a festéket, beüzemelem a festékszórót, aztán higítóval fújok kicsit ahogy kell ,aztán elkezdeném fújni, és ilyen fekete dzsuvákat köpköd a pisztoly!
Aszt hittem meggyújtom az egészet! pedíg mindíg kitakarítom ahogy kell!
De ezzel még nincs vége!
Le akarom szedni a festéket, nem is figyeltem ,hogy szintetikus higítót veszek elő, az ugye meg megmarja a műanyagot, meg is marta, mondom fasza! Órákon át csiszoltam 800-1000-es papírral, 'hálistennek jó lett, de azthittem megölök valakit akkor! -
Jahh, hogy ez VTi, nem is figyeltem!
Jó verda, én is valami Hondát akarok majd venni, mondjuk egy 180 lovas V-Tech VTi-t, de ez kicsit odébb van még! -
Elmör #28284 Eh...3 ajtósat nem is láttam a neten VTi-ben. Örülök, hogy ez van, az a 160 lovacska azért megy... 
-
Szép
de mé nem 3 ajtós??
-
Fú wazz, tiszta "níd for szíd", szép hanga vót naon!!! -
Na van egy kis csapatod!
-

mennyi vót'? -
Elmör #28279 Szerintem is zsír!
Megvan az új verda! Képek galériámban!
-
nemrég fotóztam le! 
itt egy 5 másodperces videó is róla!:D hangot kicsit tekerjétek fel,mert lehet halk...