69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Nekem is volt hogy a draga pisztoly tisztio folyadekot azzal inditottam hogy felloktem es kifolyt a fele... :DD
    Azota vettem ket feliterest, szal fel vagyok tankolva es azt a nagy fem tartalyt nehez is fellokni ;)))
  • DJ Skyline
    na meg a nagyhalról az 1/16-os Tigris lefestéséről már ne is beszéljünk!
    szóval bevagyok tárazva!:D
  • MikX
    Énse igen, főleg most vettünk ótót, úgyhogy lehet nemkapok semmitse!!
  • DJ Skyline
    az én pizsamám tele van festékfolttal,és rádzáradt pillanatragasztóval...az íróasztalom oldalán szürke festék lefolyás, a padlószőnyegről nem is beszélve!:D
  • Seaweed
  • Seaweed
    ÁMMMMEN!
  • DJ Skyline
    ezek vannak most várólistán és már gyártáson!:D
    Flakpanzer Ostwind (nincs elkezdve)
    Opel Blitz (elkezdve)
    Toyota Supra (elkezdve)
    Tiger I Late ver. (elkezdve)
    Sherman (elkezdve)
    Mercedes Benz CLK-DTM 2000 (elkezdve,majdnem kész)
    Willys Jeep (elkezdve,félig kész)
    8 második v.h.-s figura + 2 kutya (össze vannak rakva,festeni kell őket)
    asszem nem hagytam ki semmit!:D
  • Punker
    én se ittam 2 hete, télen nem jó, de nyáron :)
  • DJ Skyline
    figy én is pancser vagyok,a suprát már 3x kezdem újra!:DDD
    igaz nem gyári akart lenni egyik nekifutás sem,hanem kicsit saját ötletekkel akartam felturbózni!:)
    amúgy meg:
    "A makettezés nem küzdősport.
    A döntő többség nem azért készíti, gyűjti a maketteket, hogy más elvárásainak megfeleljen. Ezért az egész makettezésre vonatkoztatva fogadjuk el érvényesnek: ha valaki, az önmaga által felállított mércét eléri, és ez a színvonal megfelel neki, tartsuk mindíg tiszteletben!
    Ne várjunk el senkitől sem, hogy úgy makettezzen ahogy mi!"
    (részlet a Hobbim a makettezés c. könyvből!):D
    tehát csak bátran lökd a képeket!:))
  • Punker
    egyszer vettem ecsetes tamiya ragasztót, azt kapásból kiöntöttem a szőnyegre :)
  • Seaweed

(en mar leszoktam rola..meg a bagorol is...rajottem a legolcsobb ha semmire se koltok penzt )
  • Punker
    én is csak 1x kaptam karácsonyra a vadászpárducot, többit magamnak vettem, aztán rájöttem a pia olcsóbb és kevésbé macerás :)
  • MikX
    Hát ja, aki felraktároz!! :DD
    Mennyit csinálsz most párhuzamosan?
    Merci, Supra, tank, ...?
  • Punker
    zsííííírrrrrrrrrrrrrrrr
  • Kata
    Ecset és jól felkevert ModellMaster festék. A felület tuti zsírmentes, mert ott sose tapogattam. :)
  • Seaweed
    Nah ne fajditsatok....nem kaptam "rendes" karacsonyi ajandekot vagy 10 eve...mindig ilyen oregemberes, pulover, meg villanyborotva....

Pedig volna boven amit szeretnek...de mindig oda jutok: "Dolgozol oszt veszel!"

nah jo nem sajnaltatom magam...
  • DJ Skyline
    vagy zsíros a felület,vagy szarul keverted fel,vagy szar a festék...:))
    szpré,vagy ecset amivel dolgozol?:)
  • Kata
    Igen ez. Nem akarom magam képekkel lejáratni, úgyhogy nem erőltetném... :)
  • Kata
    Csak a fekete műanyagon kicsit nehezen akar fedni a fehér festék... De valszeg csak én vagyok szimplán béna. :)
  • DJ Skyline
    én nekem Subaru lesz a köv. makett...lehet most leállok a makettek vásárlásával,összeépítem ami van,aztán majd jöhetnek az újak!:)
  • MikX
    Hahh, az nem ez ? Akkor van vele mit csinálni!!
    Képt pls!
  • MikX
    Hehe, én mindíg nekiállok, megcsinálom, aztán 2 nap se tellik bele, aztán megin ilyen...

De hamarosan ittvannak az ünnepek, én meg előnybe vagyok ugye, mert a mukulás napjá van a névnapom, meg itt a karácsony, aztán meglepetem magam egy köv. makettal!
    Civic!!!
  • DJ Skyline
    az megvan nekem is,sőt a vikinghajó is!:D
    igaz azokat még nem én építettem hanem fater...tehát már azok is kezdenek őskövületté átmenni
  • Kata
    Igen, asszem az. :)
  • Punker
    pedig 1 jó kis kalóz gálya kell neked, az én régi Revell fluoreszkáló hajóm már nagyon viharvert :(
  • DJ Skyline
    ja majd húvétkor lesznek a karácsonyi akciók!:D
  • Seaweed
    Jah majd valamikor februarban lesz az a december kozepe szvsz
  • DJ Skyline
    nálam holnap lesz rendrakás,mert így már makettezni se tudok nagyon,meg az RC tankot is valahol lekell fényképezni!:)) ablak alatt van az asztalom,így itt van a legtöbb fény
  • Seaweed
    hehe az az amit Petyus sose vett meg tole szvsz ... nyeheheh
  • Seaweed
    En mar megvaltoztam...regen en is ilyen voltam...tilos volt hozzanyulni...azota inkabb rendet tartok a makettek vitrinben vannak...nem porosodnak kint igy leredukaltam azt az ingert hogy barki is ugy gondolja "hogy ez milyen bazi poros, mingyart letakaritom" :DDDDD
  • Kata
    Nem, 1:96-os USS Constitution. Geronimo szerválta nekem jócskán áron alul. :)
  • DJ Skyline
    ja megjelent egy "kis" késéssel!:D
    az áll benne az elején,hogy "köv. lapszámunk dec. közepén jelenik meg"...hát az 2 hét múlva itt van!:DDD
  • Punker
    a káoszt csak a zseni látja át :)
  • DJ Skyline
    az én asztalomon is áll a bál...én sem szeretem,ha elpakolják a kupimat!:D
  • Seaweed
    Nah vegre! Holnap megye megveszem! (akkor ezek szerint ebben az evben is 5 szam lesz csupan...pedig mar elkonyveltem hogy tavaly 5 iden csak 4...de hallelujah :DDD)
  • Seaweed
    Nah jah..de ez a makettezes meg elmegy...max ha jon hozzam valaki es a szoba egesz sarkat elfoglalo bazi nagy beepitett asztal amin makettezek tele minde joval fent a polvcon konyvek, melette vitrin tele makettel, falon nagy poszterek repulokrol..nah akkor neznek..de szerencsere tobb az erdeklodo mint aki hulyneek nez es leszol erte...

De egy RC..hat az atlag embernek az csak "taviranyitos jatek"...es meg egy ven fasz kezdek lenni ilyenhez.... :(
    (bar mindig is vagytam ra...gyerekoromban sose kaptam meg a vagyott taviranyitos autot...)
  • MikX
    De sajnos muszály megszoknia!
    Meg mindíg azér b*szogat, hogy mekkora kupi van azon az asztalon!
    Asszem egyik képen látni!
    Dehát ez van, mondom neki, nehogy hozzá nyúljon, mert ha elveszik valami, ideges leszek!

de Gondolkodtam én is egy RC-n, Láttam egy jó Imprezát, az is elég nagy volt, megnemmondom mien, na mind1, de ha megvenném, muter rögtön agyvérzést kapna az biztos!
    Főleg, ha a hóba/sárba dagonyáznék vele!!!
  • DJ Skyline
    más...megjött ma a Pro Modell végre,benne a Tigris tank cikkről!:D
    ebben a számban valamivel érdekesebb a felhozatal...sőt Geronimo 2 rövid cikkje (amit eddig találtam) is szerepel a feljavítók között!
  • DJ Skyline
    képt' a hajóról,thx!:))
  • Punker
    kalóz hajó?