69150
-
(nem csak igy jott ki a lepes :P) -
ez csak 6 millis, nem volt szélesebb a bótban ahol bevásároltam -
az mán nem divat! 
mai fiataloknál már a DVD gyűjtemény,meg hasonlók mennek!
-
hülyék :DDD -
Miert nem evszel..nem draga ;) (egyszer nem eszel..elkoltod a kajapenzed ra...szerencsere akar mar a 18mm szelest is kapni nalunk) -
ez nagyon sz*r szöveg!
nekem van bélyeggyűjteményem is ám! -
huhh egy miniben makettezo lany...asszem erre gerjedne a fel vilag maketttarsadalma
-
Siman :DDD -

jössz hozzám makettezni?:D megmuatom a makett gyűjteményem!

:D -
-
vigyázzál a csillagos karácsonyi abroszra!:D
az tamiya maszkoló szalag? olyan nekem is kéne!:( :)
amúgy nekem is hasonlókép sorakoznak az asztalon a festékek,amik elől vannak -
persze, az alvás és a makettezés ua. :DD -
Háhá, ehhez képes én egy pink topban, miniszoknyában, szép üvegszálas harisnyában festegettem ma.
-
otthonka!:DDD -
En siman az itthoni melegitoben, es itthoni poloimban makettezek...ezek azok amiket odakintre nem veszek mar fel, de "otthonkanak" es alvashoz (makettezeshez) kivaloak ;))) -
[IMG] [/IMG]
-
itten e
Így vaku nélkül jobban látszik, hogy alig fedte be a hajót a fehér festék. :/ -
:DD
muterom fizujából lesz a subaru...sajnos még nem vagyok dolgozó egyén,így keretem nincsen egy makett megvételére,így maradnak az ünnepek,esetleg az ünnepeken kívül 1-2 makett... -
Dehogyneeem! Ecetes olloval
-
mondom, tanultam belőle, azóta van egy állandó felszerelésem, természetesen a "beavatott" pulcsival!
Nem lehet már kiszedni belőle, azt mondta muter! -
nekem kis fiókokban vannak!:D
majd holnap kép arról is!:D -
Hát az kicsit túl sok lenne egy makettért... -
amikor makettezel akkor mindíg a legszarabb,legcsövesebb ruhába kell felöltözni!:D
én is az 1000 éves pizsamában szoktam makettezni!:D -
Jaja 2-3 retegben! Vagy szoropisztoly kell neki..de gyanitom azt nem fog venni Kata
-
jó lesz ez :) -
én a családi körömvágó ollót szoktam néha benyúlni,és a sztirolt vágni vele!:DDD -
Hát ja, csak vannak balesetek!
Mondjuk nálam mindennaposak!
Mondjek a fekete festékes higító, amiben az ecsetet mostam, magamraborítottam, amikor elvettem vmit, és egy fehér pulcsi volt rajtam!
-
Ja, a zacskóban lévő festékeket úgy kaptam valakitől aki már abbahagyta a makettezést és maradt neki pár. Otthon megrázogatta őket, amelyik még lötyögött, belerakta zacskóba, hogy nézzem meg majd jó-e még vmelyik. :) Amúgy a hajóhoz vett festékek külön és szépen sorakoznak. (minnyá kép) -
Joez nem tudom mit szegyellosokodsz!? (Latom koromreszelo befigyel
...tizegynehany eve anyamtol en is lenyultam es allandoan konfliktus volt belole...azota van sajat reszelokeszletem :)))
-
well a festéket egész érdekesen tárolod(zacskó elég extrém megoldás,de egyszerre feltudod rázni az összeset!:D) [nem bántja Katát ne értse félre]
amúgy meg nekem is szokott ilyet csinálni a fehér festék...nincs mit tenni,újra lekell festeni...amúgy jó eddig!:)
-
Nekem az ilyen balesetek ellen van keznel 2 db kulombozo meretu polodarab...egyik igen festekfoltos mar...kivalo a fetek beletorlesetol a ragaszoig mindenre! Az olemben van szal nem baszom ossze magam semmivel ;)) -

És ezt nem akartad felrakni?
Jó ez nagyonis! Így tovább! -
például!:D vagy:D -
Énsem igen kérek semmit, csak olyan megszokásból szoktuk még megtartani az ajándékozást! de azért reménykedek, hogy muter megveszi gerótól az enzót!!
:DDD -
ágyúk, bár nem látszik a fotón, de nem szép egyenletes a festés a halogénlámpa mellett, amivel dolgozom.
hajótest1
hajótest2, jól látszik, hogy nem fogta be rendesen a festék, még legalább kétszer át kell menni rajta gondolom. -
hehe (tele a vatera vele) -
az asztalom meg csupa karc(PVC vágó),és festékfolt -
én is tartok egy ruhagarnitórát erre a célra, mert a legkisebb ablakkeret festésnél is össze tudom kenni magam! -
én sem kértem semmit idén...kinőttem már az emeletes medzsboksz parolóházból!:D
marad a makett,meg a hasznosabb cuccok...pl most amit szeretnék majd az egy fekete logitech vezetéknélküli bill. + egér...10k a mediaban...ez a tank meg teljesen véletlen...ha fater nem találja meg azt a bizonyos oldalt ahol lehet licitálni,akkor most nincs tank!:D -
ok, pill. Lövök párat a jelenlegi állapotról

[/IMG]