69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Nekem anno a mig-15 tulelte a koltozest, meg masik lakasban kezdtem el (98-ban) es ugye azt tudjuk mikor fejeztem be :DDDD
    De pl a Nascar autom is a koltozes idoponjara datalhato, az meg akkor kesz is lett ;))
  • modellmaker
    :) aranyos. én is újságpapíron kezdtem. mostmár egy olyan zöld izé van mint Saeweednek csak vonalak nélkül. :D
  • modellmaker
    Mi költözünk... most kéne pakolnom az asztalomról a készülő Suprat. Félek nehogy eltűnjön vmi mert akkor kiherélem magam.
    De a kupi az nálam is általános. :D (láttátok is)
  • Seaweed
    Ahogy nezegetem a netet egyre inkabb az az erzesem hogy ez a Kinai 1:16 Tigris, a Tamiya masolata. Vagy "hamisitvanya" ha ugy jolesik. Perszeha nem romlik el, es nem gagyi (kepek alapjan nem!), akkor azert nagyon nem mind1 hogy 25K vagy 100K!!!!
  • Jagi
    Szerintem, ha hagyják aludni nem lesz semmi bajuk. : )
  • Seaweed
    szegeny madarak a kertben tavasszal
  • DJ Skyline
    thx!:D
    ja a lakást még egybeakarom hagyni!:D majd a kertben kilövöm a diófát!
  • DJ Skyline
    a fogasgörgők azok fémből vannak,a feszítők meg műanyagok
  • PrasCo
    WOOOHO! Szééép. Gratula hozzáe. ^^ (mint egy jó házassághoz. :D)
    A vörös led meg gondolom a géppuska torkolattüzét hivatott szimbolizálni, az azon az oldalon van echtében úgyis. :) Bár a fényszórók tényleg nem vörösek voltak, de kár ilyen kicsiségen kiakadni.
    Most aztán átrongyolni mindenen.
  • Seaweed
    Amit en lattam ott is azt irtak (ehh mar nem emlekszem hol..de azt tudom hogy 1/16-os Trumpi T-34-rol keresgeltem (az is RC ugye alapbol) es akkor talaltam), hogy azert jo mert az olyan mint az igazi, belog meg minden, es jart hozza alu fogasgorgo is mert a muanyag gyenge hozza. A tobbi feszito gorgok maratdak muanyagok.
  • DJ Skyline
    szvsz gumi,de szemenkénti...csak nem túl realistikus..."feszül" és nem "lóg be" mint ahogy kéne...
  • Seaweed
    Skyline:

Lanctap mibol van?! Gumibol?!

(Tamiya-hoz lattam hogy gyartanak mod-kent fem lanctalpat aluminiumbol)
  • Seaweed
    jah igen, egyzser lattam en is Tamiyarol videot, ott csorompolos hanja volt a lovesnek durrano hangjaa geppuskanak meg olyan hangja volt, es meg asszema lovegtoronynak is volt hangja...
  • Seaweed
    Szerintem be is dolne....azt sirva riva irkalna nekem a melt...
  • Jagi
    np: tudod a méljét? (mér ne)

Jóvan, SRÁCOK fogjunk össze, mentsük meg Seaweedet. Küldjön neki mindenki xxx linket, meg szpemet a kiccsávónak!
  • DJ Skyline
    itt a tamiya
    meg itt
    ahogy nézem a videókat,a tamiya tankja egy kicsit részletesebb (lámpák terén),és ami nagyod dob rajta az a realisztikus hang...enyémbe nincsen olyan cucc...meg ami még más benne,az az,hogy lövésnél a lövegcső nem "bújik vissza" (nem tom mi a szak szó)!:D videnyó a lövegcsőről...meg a géppuska sem működik az enyémen...de no problem,mert 20 méterről kitudom lőni a galambokat!
  • Seaweed
    Vegyel pl alapozo spray-t! pl Gunze gyart ilyet, de asszem Humbrol is.
  • Seaweed
    OFF:

-Elobb beugat egy muki hogy virusos mailt kuldtem neki..es biztos azert mert tegnap az egyik weblapomon kiosztottam
    -Aztan leallitom mailben hogy okosan ragalmazzon mert "szetrugom a segget"
    -Aztan jon a level hogy ok hagyjuk, nem akar veszekedni (kozben kiderul hogy "informatikus"..pfff loal)
    -Aztan dolgozok a weblapon, karbantartast bekapcsolom, akkor csak egy felirat latszik lapbol hogy karbantartas van "szives turlemuket kerjuk"
    -Jon a mail hogy mi van a weblappal (mar Gabor vagyok neki...mar a keresztnevemen szolit!!)
    -Visszairom szo szerint hogy "Semmi. Epp dolgozok rajta."
    -Erre jon a mail hogy "en se beszeljek igy vele"....

nah kiakasztott....ki ez az idiotabaromallatfaszfej?! Mit ne beszeljek igy vele?! ez nem normalis!

ON: es bocs de kikivankozott belolem a normalis emberek koze....bocs-bocs
  • Kata
    Mennyibe fájna az nekem, és konkrétan mit kénék beszerezni? Mert ha bemegyek a boltba, nem akarok 10-15K-ért szórópisztolyt venni.
  • Seaweed
    Nagyon klafa!!!
  • Jagi
    Jááááájj! :D
  • kbx
    Nagyon korrekt!! Szép!! nekem teccik, ha lenne fölös 25 K-m vennék aztán lőhetnénk egymást:))))
  • DJ Skyline
    még annyi,hogy a távirányítóba 8(!!!) elem kell!
  • DJ Skyline
    második...

tartozik a tankhoz két hátsó "sárvédő",és 2 ködvetp (amik most nincsenek fent)

így néz ki az alja!:)
    az egyik a "főkapcsoló",a másik pedig a csatorna kapcsoló ( 3 csatornás a tank)...A,B,C castorna...távirányítón is van egy ilyen kapcsoló...és oda megy be a nem kicsit akksi abba a nagy "lyukba"!:D

ha lő vele az ember,akkor ilyen pirosan világít...mondjuk nem tudom minek ez!:D
    és ugyanilyen színűen világít a 2 lámpa a tankon...mondjuk annyiban nem hiteles a két "fényszóró",hogy azok is pirosak(úgytudom nem piros volt),és nem az a kis "réses" lámpa van,hanem egy led bevan biggyesztve és kész

• Seaweed
    Szep ez a peremes felni..de en sose szerettem az otkulloseket...valami sokkullos vagy idomos felni illene ehhez a masinahoz..persze ugyany igy peremes krom szegelyel, es csavaros felnivel ;)))
  • kbx
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Istencsászár!!!!!
  • Jagi
    MikX: ilyenre fenyomhatnám, de majd meglátom : ) [meglátta]
  • kbx
    Fasza!! teccik
  • Seaweed
    Nah vegre egy jos avto
  • Seaweed
    Egeszen korrektnek tunik..nah most mar csak a Tamiya-rol kene hasonlo kep ;))
  • Jagi
    Bocs, ez nagy lett!
  • Jagi
    ?

• Seaweed
    Hat majd rajossz ha elkap a hev, es egy hszbe belinkelet 50 kepet, ilyen hszbol meg csinalok kapasbol 5-6-ot...hogy milyen jo is a hivatkozas
  • DJ Skyline
    well itt van az első képadag

doboza

tartozékok

lesz ezen mit festeni!:))

az "atom" amit kilő!:D

parancsnoki kibúvón lehet bedobálni a golyókat,a másik kibúvón meg kapcsolod,hogy tüzeljen-e a tank,vagy ne,ha lenyomod a távirányítón a kart!:)
  • Kata
    Utálom hogy ilyen hivatkozásokban csevegtek! Írjatok!!! :)
  • Seaweed
  • Seaweed
    #28671 => #28672 => #28677 =? #28679 ?
  • DJ Skyline
    thx!:)
    kicsi a lakás már,meg eredetileg fater kezdte el amikor még kicsit voltam...tehát ő tudja mit,hogyan akart rajta elkészíteni...ha egyszer elköltözünk innen,akkor tuti be lesz fejezve
  • Kata
    mit?
  • DJ Skyline
    nám!:D csak az ágyamra kellett!:D
    "bedigtad a gepet a terepsztal es a fal koze"--->amúgy ja:D
    #28650...az asztal bal oldala felől fényképeztem!:)