69150
-
Hát az, csak ez ahogy mondtad, mintha lenne vmi baj a Toyotával...
A világ legmegbízhatóbb autói! -
akkor lehet maradok a ragasztásnál! 
no nem baj,legalább nem unatkozok majd!:D -
Indul valaki a hétvégi Stefánia versenyen? -
Ja.
Már készül nálam :)
Igaz és a SAS féle műgyanta átalakítót használom mert amikor megvettem akkor még nem volt Aoshima
Még csak az alapozásnál járok
-
En se CSAK azt mondtam hogy ""csak" egy Toyota"!!!!
(Amugy meg tamaszd ala hogy nem igy van! Tulajdonkeppen "csak" egy Toyota) -
Kafa
-
az enyémen minden szemet le kellett sorjázni és ki kellett fúrni. 0.5mm-es drót kellett bele és úgy működik mint az igazi. ez csak az enyém de már nagyon sok helyen olvastam meg már sokan mondták személyesen is hogy szinte mind sorjás meg át kell fúrni. -
Hát, nemtom, az hogy "csak" egy Toyota, azt nem mondtam volna, nade ez nem az Autós topic... -
köszi -
nem találtam sok infót róla...hivatalos oldalon nem írnak semmit erről...ami kéne azt megtaláltam,csak nem tudom milyen...mármint ragasztós,vagy pattintós... -
passz..neten kerested mar? -
valaki tud valamit a #28758-ról?:)
thx -
10-12 misiert mar meg is kapod...amugy nekem nagyon tetszik az az auto.....de ha jol belegondolsz sok mas kivalo autot kapsz enyiert..es ez meg mindig "csak" egy Toyota...bar annak apresztizsmarkaja, kivalo minoseggel, megbizhatosaggal, neves formatervezo munkaja, es amugy is kurvajol nez ki....de draga :((
-
Én meg egy ilyet -
új Lexus IS250 reklám... akarok egy ilyet!!!!!
-
Jahh, ez C-West, de én csak hasonlóra gondoltam, mármint alap spoiler, csak teszek az aljára egy stirol-lapot, ami kinyúlik előre kicsit! -
aham
-
Ilyet gyárt is az Aoshima, asszem C-West... -
Egyébként én valahogy így képzeltem el:
Kicsit kinyúlik az egész -
ja és eleve szarul írták le!:D
olyan szó nincs,hogy inluded!:DDDD included olyan már van -
ÁÁÁÁ ezt láttátok már?
Hát ha lenne, akkr...ilyen -
tetszik,nekem is jól jönne egy ilyen!
-
Jó!!
"Body Stand and Turntable.
(Car body and tank not inluded)"
Látszik, hogy amerika :DDD -
addigra kb kiderül hogy lesz pénzem. még nem mondok semmi konkrétat. vagyis azt hogy mi kéne. ez -
Új Swift!
Sztem jó, bár nem igen lehet még kipróbálni, mert bejáratós ugye...
Aszthittem szarul néz ki sárgában, de állat, bár nem sima sárga, hanem gyönyház! -
az derék! 
-
laza 3 és fél óra alatt sikerült elpakolnom az asztalomról és az alatta lévő fiókból...
2 Tescos szatyornyi szemét... pff... gyakrabban kéne költözni :D
-
nem tenném rá az autó aljára azokat a sztirolokat...
nem csinálok,mert öcsém itthon van,és így rögtön leesik neki,hogy nincs is angyalka,ha meglátja majd a tankt most,aztán meg majd a fa alatt!:D
amúgy sincs itthon hely...majd kiviszem a kertbe,aztán ott ródeózok vele,és ott csinálok képeket!:))
milyen autó? -
OK, szerinted megcsináljam ezt a kiegészítést a spoilerekhez? -
Ezt hogy érted, hogy "hagynám a spoiler növelést" ?
Nem csinálsz videót? -
Na hali!
Ittvagyok ám, csak muterék meghozták az új kocsit, aztán le kellett tesztelni! -
elirtam
-
tudok róla,sőt 15500!:))) a brazil cuccokkal együtt!:))
muternak nem utalták át a fizut...faternak meg pláne nem...jövőhét elején szólok,hogy mikor kap fizut a mutter...bocs,hogy így tologatom az időpontot!:D -
frankó
-
Subaru, Supra motorháztető, CLK öntőkeret. Mikor adod a zs-t?
-
Te még lógsz nekem 10500-al !!
-
kb 2 hét
-
olyan kell nekem is...van is most felesleges 8000 pénzem!:D -
4-5ezerért van aránylag jó szórópisztoly. kis fekete papírdobozban van, fóliás az eleje. Alsó üvegtartályos és van hozzá egy keveőtégely is. Én is olyat használok. Aztán egy palack gondolom kb. 2-3ezer
-
valahogy nincs kedvem szöszmötölni a Tigris szemenkénti lánctalpainak összeragasztásával:D
a friul lánctalpak azok pattintósak? vagy azt is ragasztani kell?