Na? Mit iszol,mit kersz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
Repülõ Wartburgot 😄DD

traXion
Mondjuk nem ad megoldást a másnaposságra, de mindegy 😊

FtranX
ez egy nagyon hasznos link! 😊

Punker
loál

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Oáááááh!
Én álmos vagyok asszem lefekszem aludni...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

http://www.hazipatika.hu/articles?aid=20020107163831;HPID=1FFE988B-C2795211-11A30038-FEE9A7A3

Sephi
Ha en maradok a megszokot SEDU koktelna' mer az a finom.

elkeszitese!

Vegyunk egy uveg edes feher bort majd vegyunk egy ures ket literes flakont es ket dobozos Red Bull-t. Majd a bort es a RB-et keverjuk osze a 2 literes flakonba es tetszes szerint elfogyasztani. Aztan megismetejuk a folyamatot meg vagy ketszer es garantaltan megtalajuk a sarga foldet meg ejfel elott 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

traXion
Az már trio!

Punker
én vilmos+vilmos+szivar kombóval kezdek majd....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

traXion
Szal?

Sephi
BUEK mindekinek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

traXion
Én Zipfer + Vodka kombora gondoltam!

traXion
Mi van?

Kandurex
Ha meg vagy a röviddel, gyere énekelni-.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Valami rovidet!

Kerek a havernak egy tiroli nadragot!