Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van ez: http://frienzmuonline.com/
Több dolog mûködik benne, mint a globalon, viszonylag kevés bug, 20x xp. Probléma: nem igazán van piac, nem túl sokan játszanak.
Viszont egy alapszintû, +11-es szetet 1es winggel könnyen össze lehet hozni, ruhadarabok esnek heart of loveból vagy firecrackerbõl.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
mert lehet hogy 30as vagy és õ meg 40es vagy lehet hogy te voltál nagyobb.
meg lehet hogy nem csak veled partyzott.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Chaos Anno Domini
ha pl. 15lvl en partyzol egy (90)lvl essel akkor a 90esnek több exp jön a szörnyektõl neked meg kevesebb.
Így ha 30ason akarsz partyzni egy (90)lvl essel már nem teccik neki az exp.
az exp ha megölosz egy szörnyet kiirja hogy experince mittomén 70.a magasabb meg 240et kap szörnyenként.
partyban ilyen feltételek mellet te kapsz 44et õ pedig 580 körül.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
"ow...sorry...bad exp"
Chaos Anno Domini
az a lényeg lvl 135 ^^
Most már értem:D
Chaos Anno Domini
practitioner of the forbidden arts of death
"Your individual subscription time is over." :SS
Tudja valaki hogy ilyenkor mi a nyûgje?
Chaos Anno Domini
25 szint és reset!!!!!!!!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Ebbõl is látszik hogy nekem még mindig magas ez a szleng<#confused>#confused>
\"Ha fodrozódik a víz....\"
minden server privát, ami nem official (vagyis: Global, Korea, Philippines stb...) server.
Én sem priviztem de játék közben szoktam kommunikálni az emberekkel pl. ha fegyver kell menyiért adnak vagy ilyesmi,igaz lassan megszokom még 5-6 reset és menni fog;))
Én nem vagyok jártas e szleng beszédben,épp ezért sokszor a játék közben sem értem ki mit is akar.Jönnek mindenféle B meg S szakszavak én meg értetlenkedek és rákérdek gyémántról van szó??Akkor a restart az a reset??Ezt nem tudtam de ha az akkor már tudom;).Most épp a melóhelyen vagyok itt nem lehet nyomatni de este fennt leszek kb 23 órakor és amig el nem alszok a gép elõtt addig nyomatom.Most is hozzáteszem ha felenged a szerver;((
DL_MANUS néven fut a karim:)
mostmár majd csak idõ kellhogy tudjak játszani:)))
de remélem esténként lesz idõ egy kicsit hajtani a resetre mert sajna a meló melett még 2 hét mulva álamvizsgázom is szal kicsit zsúfolt vagyok de nem adom fel mig nem lesz vagy 100 resetem:)):):)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bakker ilyen az én szerencsém mire felorvosoltam a karakterem a pirosból, és sikerült az elsõ restartom is erre nem enged fel a magyar szerver!!Ez hihetetlen!!Most hogy végre erõsebb vagyok kicsivel nem tudom gyarapítani a szintjeim a következõ restartig.Bár az még messze van:))).
"Bobber" velem társulhatsz,persze ha feltudok menni!
amugy meg ez a másik gondom hogy nem tudom mit érdemes ráadni mit érdemes venni mia za mit érdemes csinálni stb ill egyáltalán hogy mi az ami elérhetõ a hu.hu-n cucc és mit ér mert sajna nem nagyon duskálok most még blessekben ill soulokban:)
azért van már vagy 20-30 darab minda 2 fajtábol csak nem nagyon merek trédelni mert nem tudom mikor akarnak lehuzni:))
tanácsot meg igazábol csak itt tudok kérni mert elég magányos farkas vagyok ami amugy szerintem irtó nagy baromság a részemröl mert önerõböl haladok a leglassaban:(
pedig milyen jó is lenne ha a bc-ben nem csak akkor tudnék gyorsan fejlõdni ha véletlenül bent van az egyetlen cimbi akivel nyomulok vagy véletlenül bevesznek a partiba:)
hanem válogathatnék a haverok közül és mehetnék velük hentelni ezerrel:)
de majd lehethogy keresek a játékban egy két értelmesebb rendes embert akikkel lehet játszani mert tuti vannak:)
na de megint bõlére eresztettem a mondandómat igy most lépek is melózni tovább ezerrel:)
valami hasonlóra emlékeztem de nem nagyon volt még rá sajna szükségem de majd most a hétvégén:))
Amugy szerintetek mit érdemes fejlesztni mert van minden féle karakterem de ahogy nézgetem a hu.hu-n a toplistákat azért a BK viszi maagasan a primet
most mondjuk egy DL-t nyomatok ezerrel de valahogy nem látom benne azt az ütõerõt amit feltételeztem róla és a BK tünik nekem is a legpörgõsebb (akár szószerint is<#idiota>#idiota>Twisting slash )karakternek amit a legjobban lehet húzni mert iszonyat nagy sebzéseket tud bevinni
míg a DL igaz hogy csak egy nagy séta karakter és iszonyatos gyors is tud lenni a holló de valahogy hiányzik számomra belóle a BK hoz viszonyított pörgés:)
Javítsatok ki ha tévedek:)
Ûgyhogy várom a tanácsokat ki mit ajánl hogy hagyjam meg a DL-t taxi karakternek és nyomassam a BK-t vagy a DL is elég kemény lesz egy pár reset után?:)