Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Donoki! Az tök mind1 hogy mien szörnyet irtasz mert bármelykbõl eshet jewel vagy kisállat! De neked azt tanácsolom hogy pusztits Dungeon1 ben küklopszokat 😄.
Hidd el megéri csak csináld egy helyben több órán keresztül, de ha elõbb találsz blesset mint én kicsinállak<#nevetes1>

Huh!
Emberek!!
Ezt már nem tudtam követni h milyen cuccokat szereztek ti!!<#wow3><#zavart2>
Ha én is találnék ilyen cuccokat!!
De én nem vok ilyen szerencsés!!!

HAHA a mai reggel is szerencsésnek mondható!!! Devias 2 ben rögtön érkezés után 10percel egy imp esett😄😄😄!!!

Borg87
azzal meg elérem a 220 defet

..::Borg::..

Borg87
ha azt eladom meglesz a +5+12 sphinx settem talán a cipõ még +7+12+L is 😊

Borg87
Sziasztok nekem volt akor a legjobb napom szereztem +7+8+L brass kézvédõt csak az árával nem vok tisztában de talán 3-4 B lehet

Vdanosss
<#gun> <#violent> <#guluszem1>
Nekem semmi kül nem volt ma!<#pardon1>
Csak elkeztem kékülni....

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Ja és musha! mi lett gladiátorékkal és a többi "õsemberrel"???

Hi! Végre te is bent vagy Fairy 😄! Hát én ma gyaktam egész nap, meg is van az eredménye: 1soul 1angel 4lvl=>90 lvl> tudom használni a Crystal Swordot 😄; Rakás cucc LT4bõl!!! Sajnos nem tudom használni a trade hacket, sõt nagyon semmilyen hekket nem tok használni... Amugy elf mehetnénk egy partyt LT4ben is 😄😄😄
amolyan kizárólagos jewel hunting derbyt 😄 ugyanis kellene a bless a drg armoromhoz amit Zozi barátomtól fogok venni (+7+8 = 2B1S)...
Naggyából ennyit a napomról, de még annyit hogy ide hogy kell saját képet beszúrni??<#email>

nekem meg a gse n az mg nek van 900 def je és simán ölök stadiumba spirit gecit is
😊

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Pff!
Te aztán tudsz!
😄D
De nekem a dk-mnak a gse-n 374 a defe!!
De mégi szét zúznak a tantallosok!!
😞

Borg87
Tarkanban sokmindenki él nyugott lélekkel halál nélkül csak 1 jó ruha kell!!
350 defel alatt kibirod röhögés nélkül de ha anyid van simán elszórakozol a dögökkel 😛 fõleg a DW jó tarkanban mert ott sok a dög és a DW kifejezetten tömeg pusztító fegyver csak 1 jó ruha kell de sok DW van aki 140 lvl en tud tarkanban gyakni igaz õk vedelnek rendesen.... de tüdnak ölni és nagyon hamar +gazdagodtak😊 az én DW-m most 50 lvl és 192 a defem 😊 sphinx sett +5+12+L cipõ +5+12 naci +3+12 armor +4+12 kézvédõ +2+12 helm és lógnak 2B vel mind ez a global 😊

Szia Fairy Elf!!
Hát nem tom h tovább éle vki Tarkan-ba!
Mer én az gse-n nem bírok potion nélkül megölni két szörnyet a bk-mal ami 224 lvl-es!!
<#szomoru1>
Én is elmondom a Lvl-jeimet!

DK-51
DW-19
ELF-5
😊)
LOL
Na ennyi

Vdanosss
Wow
Én csak dw-48<#eplus2>
dk-34<#vigyor1>
fe-28<#szomoru1>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

140+

global: muse elf lvl 160+

Vdanosss
Fairy Elf lvl?

Vdanosss
csumi
végre én is megvagyok<#alien2>

vót már közületek valaki aki 10-15 másodpercnél tovább élt Tarkanon????
kicsit erõsek a szörnyikék😊

háj embörök😊

hogy van ez a trade hekk????
valamit megmutatsz valakinek aki szó szerint elveszi tõled a cuccaidat???
trade kell hozzá vagy megy anélkül is????
én már nagyon rég jáccok a MU-val de még 1 zent se vettek/csaltak el tõlem nemhogy jewelt vagy cuccot!!!!!!!!!
persze ez most nem panaszkodás😊<#nyes>

Huh!!
Azt hittem behalsz!!
😄D
De szerencséd van!!
Nem a kalapácsodnak köszönheted én áldottalak meg!!!
<#worship><#crazya>

sikerült emberi beavatkozással és a mindig hû 20 kilós kalapácsommal ördögöt ûzni a gépembõl, szal pánikra semmi ok, ne aggódjanak emberek, nincs itt semmi látnivaló <#taps>

bajban vagyok emberek!!!
virusos lett a gépem, a panda nem keres virust (kinyiffant) valószínû hogy le sem lehet törölni!!! valaki aki konyit a témához segitsen valamivel!!!
irtó sürgõs!!!

Jahh!
Ez egy hüle kérdés volt!!!
Erre ne is figyeljetek!!
😊

Hát ez az!!
Ilyen a világ....
Hogy kell átváltozni a Mg-vé???
Például az gse-n mer nem tom!!

Eszem megáll naponta uj hekkek és ráadásul mindegyik köcsögnek megvan, és ott keménykedik a big fishikkel hogy mennyek hozzá partyzni 1 milláért...

(nekem mért nincs ekkora szerencsém hogy kifogjam a legujabb hekket???<#rinya><#rinya>)

Jahh!
Eéggé fáj!

Hah tegnap már megint át akarták **szni a fejem amivel lenyulták a soulomat is...
egy hülye dk felkinált egy nyakláncot +3% al utánna megszakitotta a tradet miután megeggyeztünk az árban majd ujra megnyitotta a tradet és berakott egy sima szar nyakláncot <#gunyos1> várva hogy majd én berakom a cuccot és leokézom reflexbõl...
Ezek annyira de annyira de annyira hülyék hogy már fáj...<#csodalk>

Találtam egy trade hackot!!
De nem tom h hogy müxik!
Akinek van msn-je annak elküldöm!!

Figy all!
Nem tudja vki h a Dupe Hack mire való??

Igen!!
Pontosan!!
De úgy h mindig csinálunk egy új karit és ha elcsórtuk egymástól akkor kitörljük és csinálunk megint egy újat meg megint aztán így tovább....
Érted?

Hát ezt most fullra nem értem...
Te most azt mondtad hogy egymástól csórjunk trade hekkel???<#idiota>

Van egy ötletem!!
Nem kell ide vault hack!!
Kell egy jól mûködõ Trade hack és akkor ccsinálnánk egymásnak mindig új karit és akkor egymástól el tradelnénk!!<#wink>
Nahh milyen ötlet??
Várom a további javaslatokat!!! 😊

Borg87
Hello all!!
Van vault csalás a leg ritkább csaló progi de van sõt már láttam müködés közben is ... de a szemet nem árulta el hogy honnan van hogy fordulna fel!!!! De a ring nekem is bejött +7+12 vine pantot dobott azt kamatoztattam és most a DW-m 190 defel rendelkezik 48 lvl en 😊 ami a DW nél eléggé jó szerintem😊 És én is erre gondoltam hogy csinálok pár hét alatt karit amivel kidobhatom a 40 es ringet de az a gáz hogy csak 40 lvl alatti karit lehet kitörölni vagyis ezt hallottam meg a 40 lvl-t már nehéz eldobni a szemétbe hiszen mégis csak 40 lvl 😄

kábé ezerszeresen <#vigyor><#nevetes1><#vigyor>

Ez csak azé mert valamivel kárpótolni kéne azokat a gyûrûket amiket mi nem kaptunk meg 😄

Hát kár...
<#falbav><#wilting>

musha
hehe, nem is hallottam még róla <#vigyor5>
de általában véve nem használok semmilyen játéknál semmilyen csítet, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni sajna.

Hát abból nekem is adjatok egy példányt!!
De ez mit tud??
Azt hogy bele rakok bármit a vaultba??

Télleg , musha szerinted a vault editorok csak átverések vagy vannak mûködõ példányok is?

Az biza 😛, kéne valami müködõ vault editor és adnék mindenkinek 😄

De ez hüleség!!
Mer akik régebben kezdték el azoknak ilyet nem adtak!!
😞
És nem leeht el tradelni!!

De ez hogy megy??
A kidobott cuccot el lehet tradelni??
Mer ha igen akkor csinálok mindig egy embert aztán ha kidobtam a cuccokat akkor kitörlöm!! 😊
😄

Azt elhajithatod 40 és 80 lvl-nél, és adnak valami szuper cuccot amit tudsz használni, egyik havernak +9+mittoménmis Sphinx csukát dobott a 40 es gyûrû 😄

Figy!
Amit adnak a mostani kezdõknek a muba azok a ringek!
Asszem Ring of Fighter és Ring of Warrior!
Azok mire valók??

Crystal Sword???
Ha az akkkor hajrá!!!
ÉS van skillje??És opciója???😊

Jah ez az 85 lvl vagyok 😄😄😄😄
(még 13 agi és Kristály Kard 😄)

Jahh!! 😉
Ez az!!
41 lvl vok!!
😛

Borg87
még csak kezd lenni

Remélem a 18 hoz méltó buli volt! <#awink>

Borg87
Köszi szépen már igyis kicsit bovok piázva hátmég az este <#buck><#banplz><#vigyor><#idiota><#wink><#wink>