Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el megéri csak csináld egy helyben több órán keresztül, de ha elõbb találsz blesset mint én kicsinállak<#nevetes1>#nevetes1>
Emberek!!
Ezt már nem tudtam követni h milyen cuccokat szereztek ti!!<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
Ha én is találnék ilyen cuccokat!!
De én nem vok ilyen szerencsés!!!
..::Borg::..
Nekem semmi kül nem volt ma!<#pardon1>#pardon1>
Csak elkeztem kékülni....
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
amolyan kizárólagos jewel hunting derbyt 😄 ugyanis kellene a bless a drg armoromhoz amit Zozi barátomtól fogok venni (+7+8 = 2B1S)...
Naggyából ennyit a napomról, de még annyit hogy ide hogy kell saját képet beszúrni??<#email>#email>
😊
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Te aztán tudsz!
😄D
De nekem a dk-mnak a gse-n 374 a defe!!
De mégi szét zúznak a tantallosok!!
😞
350 defel alatt kibirod röhögés nélkül de ha anyid van simán elszórakozol a dögökkel 😛 fõleg a DW jó tarkanban mert ott sok a dög és a DW kifejezetten tömeg pusztító fegyver csak 1 jó ruha kell de sok DW van aki 140 lvl en tud tarkanban gyakni igaz õk vedelnek rendesen.... de tüdnak ölni és nagyon hamar +gazdagodtak😊 az én DW-m most 50 lvl és 192 a defem 😊 sphinx sett +5+12+L cipõ +5+12 naci +3+12 armor +4+12 kézvédõ +2+12 helm és lógnak 2B vel mind ez a global 😊
Hát nem tom h tovább éle vki Tarkan-ba!
Mer én az gse-n nem bírok potion nélkül megölni két szörnyet a bk-mal ami 224 lvl-es!!
<#szomoru1>#szomoru1>
Én is elmondom a Lvl-jeimet!
DK-51
DW-19
ELF-5
😊)
LOL
Na ennyi
Én csak dw-48<#eplus2>#eplus2>
dk-34<#vigyor1>#vigyor1>
fe-28<#szomoru1>#szomoru1>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
global: muse elf lvl 160+
végre én is megvagyok<#alien2>#alien2>
kicsit erõsek a szörnyikék😊
hogy van ez a trade hekk????
valamit megmutatsz valakinek aki szó szerint elveszi tõled a cuccaidat???
trade kell hozzá vagy megy anélkül is????
én már nagyon rég jáccok a MU-val de még 1 zent se vettek/csaltak el tõlem nemhogy jewelt vagy cuccot!!!!!!!!!
persze ez most nem panaszkodás😊<#nyes>#nyes>
Azt hittem behalsz!!
😄D
De szerencséd van!!
Nem a kalapácsodnak köszönheted én áldottalak meg!!!
<#worship>#worship><#crazya>#crazya>
virusos lett a gépem, a panda nem keres virust (kinyiffant) valószínû hogy le sem lehet törölni!!! valaki aki konyit a témához segitsen valamivel!!!
irtó sürgõs!!!
Ez egy hüle kérdés volt!!!
Erre ne is figyeljetek!!
😊
Ilyen a világ....
Hogy kell átváltozni a Mg-vé???
Például az gse-n mer nem tom!!
(nekem mért nincs ekkora szerencsém hogy kifogjam a legujabb hekket???<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>)
Eéggé fáj!
egy hülye dk felkinált egy nyakláncot +3% al utánna megszakitotta a tradet miután megeggyeztünk az árban majd ujra megnyitotta a tradet és berakott egy sima szar nyakláncot <#gunyos1>#gunyos1> várva hogy majd én berakom a cuccot és leokézom reflexbõl...
Ezek annyira de annyira de annyira hülyék hogy már fáj...<#csodalk>#csodalk>
De nem tom h hogy müxik!
Akinek van msn-je annak elküldöm!!
Nem tudja vki h a Dupe Hack mire való??
Pontosan!!
De úgy h mindig csinálunk egy új karit és ha elcsórtuk egymástól akkor kitörljük és csinálunk megint egy újat meg megint aztán így tovább....
Érted?
Te most azt mondtad hogy egymástól csórjunk trade hekkel???<#idiota>#idiota>
Nem kell ide vault hack!!
Kell egy jól mûködõ Trade hack és akkor ccsinálnánk egymásnak mindig új karit és akkor egymástól el tradelnénk!!<#wink>#wink>
Nahh milyen ötlet??
Várom a további javaslatokat!!! 😊
Van vault csalás a leg ritkább csaló progi de van sõt már láttam müködés közben is ... de a szemet nem árulta el hogy honnan van hogy fordulna fel!!!! De a ring nekem is bejött +7+12 vine pantot dobott azt kamatoztattam és most a DW-m 190 defel rendelkezik 48 lvl en 😊 ami a DW nél eléggé jó szerintem😊 És én is erre gondoltam hogy csinálok pár hét alatt karit amivel kidobhatom a 40 es ringet de az a gáz hogy csak 40 lvl alatti karit lehet kitörölni vagyis ezt hallottam meg a 40 lvl-t már nehéz eldobni a szemétbe hiszen mégis csak 40 lvl 😄
<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
de általában véve nem használok semmilyen játéknál semmilyen csítet, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni sajna.
De ez mit tud??
Azt hogy bele rakok bármit a vaultba??
Mer akik régebben kezdték el azoknak ilyet nem adtak!!
😞
És nem leeht el tradelni!!
A kidobott cuccot el lehet tradelni??
Mer ha igen akkor csinálok mindig egy embert aztán ha kidobtam a cuccokat akkor kitörlöm!! 😊
😄
Amit adnak a mostani kezdõknek a muba azok a ringek!
Asszem Ring of Fighter és Ring of Warrior!
Azok mire valók??
Ha az akkkor hajrá!!!
ÉS van skillje??És opciója???😊
(még 13 agi és Kristály Kard 😄)
Ez az!!
41 lvl vok!!
😛