10360
Mu Online
  • Vdanosss
    aham a srávnak...
  • donoki
    Hát nyomasd ide milyen opciók vannak rajta!!!
    Utána beszélhetünk!
    Különben nem "Misk" hanem Mirk ^^ a neve a srávnak!
    Amikor olvastam azthittem mellényomtál de 2szer is....Na ez nem beszólás volt, hanem hiba elhárítás
  • NiceShaver
    Most komolyan a starlighton van eladó 2db excellent hurrican nadrág, meg 1 excellent gladiator armorom meg még pár apróság ha valakit érdekel megtalal
  • NiceShaver
    Öcsém a starlight megint szünetel:(
  • NiceShaver
    Ok MIsk csak nem vettem a lapot:) De nyugodtan lehet poénkodni:) Te nem tolod starlighton?
  • Mirk
    daerk nekem van egy dw-m valahol 100valahányas szinten, jol ott is van hagyva:D
  • Fairy Elf
    hello:)

emberek keresek nagyon egy DW szárnyat a Starlight-on!!!!!

én vagyok Daerk:)
  • Vdanosss
    Mg lvl 278+1reset
  • Mirk
    Áááá tudom mit akartál mondani shaver és nem is fikáztam csak poén volt:)
    Csak furán jött ki a szöveget és kiegészítettem egy kicsit ;-)
  • NiceShaver
    Kössz szépen lordbeaker nem tudtam hogy kell resetelni de mostmar tudom:) Srácok én csak vagyis Misk csak probalom ajanlani hogy mieim vannak és áron alul adom őket ha valakit érdekel! De ha lehet nem lépnék be a csordádba de ha így gondlokodsz ne gyere starlightra hanem maradj a pásztorkodásnál! De ez ne legyen fikázórovat maradjunk meg az egymás segítésénél ok?
  • Mirk
    A birkáknak nincs kezük, igy nem hordanak kezstyüt, csak lábtyüt.
  • Mirk
    Niceshaver!Én is fel fogok menni a Starlightra, csinálok egy Juhász nevű karaktert, és majd jól beterellek a karámba!
    Az iszonyatfullos meg a nacci cuccaiddal nem tudom, hogy nem csordulsz még ki (a csordából).
    Asszem, excellent legendary naccit fog hordani a dk-m, de lehet, hogy Hurrican lesz neki, asszem...
    Nevem:Juhászhun
  • LordBaker
    Igazából jó lenne,ha megpróbálnál resetelni az oldalon, mert nincs auto reset a Starlighton!
  • NiceShaver
    Faxom kivan csinaljak a servert a starlighton:( bk-nál hanyas lvl a reset? mert én 363vok és nem volt reset meg ! akit erdekel van
    EXCELLENT red spirit kezstyüm
    naon fullos excellent darklord kesztyüm
    MEG 2 EXCELLENT MAGIC GALDIATOR NACCI AZ IS FULLOS
    MEG EGY ISZONYATFULLOS MG EXCELLENT ARMOR ASSZEM HURRICAN
    CSAK JEWELEK ERDEKELNEK
    NEVEM:birkahun
  • Frosty01
    Háhá
  • Mirk
    Én is CD-Muzok most. Elég jó kis szerver, még nincs resetem de már exc dark phoenix setem van.
  • donoki
    Sixo.
    Már most se vagy fennt a top 20an :(
    De neked is hajrá!
    De hétvégéken látom jól nyomod :P
  • donoki
    Nah..
    Hajrá kolger! :D
    Majd ha kb leszel 10-15 resetes majd segítehetsz!cvagy nem tom...majd meglátjuk!
  • Sixo67
    Kolger nem jössz át a starlightra, most tök jó. Ja és jupijó, top 20as rankingom van a starlighton(27reset,252lvl).Bár hétköznap nem tok jáccani így úgy is lecsúszok.
  • Kolger
    Megvan a 2 resetem is CDMU-n:)
    Most már kezdem erösebbnek érezni magam.
  • Frosty01
  • Vdanosss
    -Azn Mu-
    MG-lvl 289
    Exc RUNEblade +9+16+16+L+sk
    Hurrican gloves +8+12
    boots +9+16+L
    armor +6+16
    pants +9+16+L
    1.szintű dk wing +7+16+4%hp

• LordBaker
    Voltam a magyar MU fórumon.Mstipee megint alkotott, tele van a fórum kamionokkal, meg csajokkal, de a MU-ról egy szó sem esik.Erről ennyit.
  • LordBaker
    Meghívtak a CD-re partyzni.Bocs!A starlighton majd jövő héten leszek,hétközap fejlődök egy kicsit, aztán hétvégén megyek veletek.
  • Sixo67
    Navégre megvan az exc gladiator +9+28as set. LordBaker mér nem voltál fenn tegnap este? Vagy csak elkerültük egymást?
  • Vdanosss
    Hogy érted hogy te öltél?
    Ha arra gondolsz akkor, én szereztem meg a szintemet.
    És én öltem ki egy Ice warrior ból az exc runeblade-t.
  • Borg87
    aszem a nevem Borg[}{]
  • Borg87
    Hi starlaiton valaki megdobna pár DW itemmel?
  • donoki
    Dani: te öltél? vagy vki ott hagyta??
    Mer ha te öltél akkor elég jó Mu lehet!:)
  • Vdanosss
    Ma Azn mu-n DareDevilben találtam egy exc runeblade+sk-t.
    Kurva jó.
    És hamarosan megvan az 1reset
  • Frosty01
    :S a sok csaló köcsögit...
  • BBeton
    FIGYELEM! FONTOS!

HA globálon egy GMD_Renan nevű DK akar veletek üzletelni (valószínűleg egy +7+12-es Dragon armort akar elcserélni valamire), nem javaslom, mert CSALÓ!!!
    --pt-- nek ellopta egy +6+12-es scale-jét, és most az elfemmel is bepróbálkozott.

Berakja a cuccot a trade ablakba, mikor leokézod, kiveszi, sztán visszarakja.. Lagg-ra hivatkozik. Mikor úgy látod, hogy ok, és mindketten leokézzátok, akkor kiírja, hogy inventory is full. Akkor aszongya, bocs, az övé van tele, most jó, próbáljuk újra.. Néhányszor megcsináljátok, és egyszer csak, hopp! A cuccod eltűnik, az ellenértékét meg nem kapod meg. Szokásos forgatókönyv, ő meg szépen kilép..:D

LEhet, hogy valami Bug a játékban, de ez a mocsok ügyesen kihasználja. Bazi sok embert meg scammelhetett már. MAjdnem lekaptam FRAPSsal, de rossz gombot nyomtam meg..:)

B
  • donoki
    Te vagy birkahun? :D
    Akkor én tok neked hozni pár cuccot.
    LordBaker: Sztem BC6-ba próbálkozz mer most esik a legelején gd,rune blade,stb....
    Majd máma megpillantom a végét is ;)
    Lordbaker te mivel nyomod?bK?
  • NiceShaver
    Aki starlightozik az tudna majd segíteni? a nevem starlighton birkahun :)dk vok
  • LordBaker
    A Starlight egész jó lett, igaz nem nagyon találtam jó cuccokat, de az új pályák nagyon jók.Asszem maradok ott.A Global meg legyen csak fizetős, de talán most kicsit újítanak is rajta.Mert most azért kicsit döcögős a fejlődés...
  • NiceShaver
    Ha jó lesz a starlight akkor írja fel valaki köcce
  • donoki
    Most asszem nem megy...
    Senkisincs fennt :'(
  • NiceShaver
    Lockdown linket valaki:))))))
  • Frosty01
    nekem most nem jó, nem mutatja a servert :S
  • Frosty01
    állitólag letörlik az összes eddigi accountot :'(((((