10360
Mu Online
-
donoki #3956 Ki tudja.... -
Mirk #3955 Ez most véletlen egybeesés? Nem megy ma se a starlight, se a cdmu, még az azn is leállt délután... -
NiceShaver #3954 hÁÁT ÉN ÚGY LÁTOM EZ MÁR NEM LESZ JÓ MA:(Pedig meglett vona az 50 reset:) Nembaj holnap is lesz nap -
LordBaker #3953 A Starlight müködni fog egyáltalán?Csak azt hallom, hogy éppen nem, vagy most nem.Én addig vissza sem megyek, amig rendben nem lesz, mert csak bosszankodok rajta.
Borg!Minek mennénk a globálra? :)) -
#3952 Hi all!!
Globaon az EE-m 90 lvl es :) gyertek globálra :) -
Fairy Elf #3951 ma még vajon jó lesz??? -
donoki #3950 Még mindig nem megy.
Kül most értem haza -
Fairy Elf #3949 most nem megy a star:(
pedig most lenne időm -
Fairy Elf #3948 hello!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!! -
NiceShaver #3947 Hy alll!!!!! Kellemes Karácsonty!! Mindenkinek -
#3946 -=AZN MU=- -
donoki #3945 Nah majd este leszek a starlight-on.
bb -
donoki #3944 Nekem meg karácsonyra meglett az 50.reset :D -
starweb88 #3943 Bolgog Karásconyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!
Ui.:Karácsonyra meg is lessz a 100.reset a StarLighton!!!!:D
Jah és annyit tudom hogy nem lehet letölteni a StarLight Kliensét szoval ha igény van rá én feltöltöm és kilinkelem ide..! -
Kolger #3942 No Comment:P -
#3941 GLOBAL RULZ FOREVÖR :F -
donoki #3940 Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Kösz szépen Sg a jogot :P -
Barty007 #3939 amugy most ki hol játszik ? -
Sixo67 #3938 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek. -
Barty007 #3937 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK -
#3936 Kellemes Ünnepeket :) -
LordBaker #3935 Köszönöm a VIP-tagságot! -
Mirk #3934 Boldog Karácsonyt :) -
#3933 Boldog Karácsonyt Mindenkinek :) -
Kolger #3932 Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek:D
És jewelekben gazdag Új Évet:)
Köszi a VIP-tagságot, nagyon zsir hogy tom szerkeszteni a hülyeségeimet:) -
#3931 Megujult, szoval bonyolultabb az AZNSMU oldala de itt a link:
http://aznmu.servegame.com/ -
#3930 Hi all köcce mindent főleg a VIP tagságot nagyon örülök neki :D ja meg adjon valaki 1 linket felhuztak a globalon starlight link is jöhetne! -
#3929 :P -
#3928 Én is köszönöm az SG-nek.
Boldog karajcsontot. -
#3927 Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek!!!
PS.: THX SG az ajándék vip-jogot -
LordBaker #3926 Minden vitát félretéve KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
És kellemes játékot az ünnepek alatt! -
donoki #3925 Hát ha nekem 1 dk-mat akinek scle set+9+12+L lenne már nem is kezdenék újat... -
Mirk #3924 Az hogy ki mennyi idő alatt éri el globálon a 100as szintet, vagy tört szerveren a 100 resetet nem mond semmit. Lehet az illető totál noob, ha egész nap a gép előtt ül könnyen megvan. -
LordBaker #3923 Ja, igen! Én egy szóval sem állítottam, hogy hackeltél! Minek hangsúlyozod annyira? Mindenkinek a saját dolga, hogyan játszik (bár nagyon megvan a véleményem a hackerekről)
-
LordBaker #3922 Olvasd már el, mit írtál:Szoval ha már több hete játszanék több 100 resetem lenne.De nem akarok vitatkozni. -
#3921 Lord! Nem száz resetet irtam, hanem 4-et és azt 2 nap alatt. Igen a globalon kihackeltek 2x is. Egyszer a dw-met, akkor alig buktam. Egyszer a dk-mat, amikor egy +9+12+L scale setet vittek el és ezt a globalon, nem tört szervereken. Igazad van szét van hackelve, sok az illegal player. És ha globalon 3 hónap alatt 2 karakterem van 100 felett és ha nem rabolnak ki, meg ha nem bukok annyit. Most ezekben a percekben. Akkor globalon 30B vagyonom simán van, és SIMÁN. Nem hack cuccal teljesen magamtól! És ha ennyit játszanék tört szerveren akkor, már rég nem 100 resetes lennék.
Nem szidom a tört szervereket. Csak annyit kérek:
- Global legyen fizetős
- Nullázzanak ki mindenkit
- Uj verzió
- 0 hakker, és tényleg nulla
- Ne laggoljon
- Fejlődés ráta, drop, minden maradjon ugy ahogy van
Vagy valaki csináljon 1 szervert, ahol ugyanez normálisan megvan! -
donoki #3920 Hát nem kéne a tört szervereket szidni,se a globált mer ebből csak vita lesz:S
Kösz daerk a felvilágosítást:) -
LordBaker #3919 Kegabor!Szerintem a Global egy agyonhackelt game, ahol csak arra vársz, mikor törik fel az accountodat.Szóval ha már veled is megtörtént, akkor gyere vissza, és mondd el újra a véleményedet!Egyébként emlékszem rád a Globalról,és szerintem kicsit túlzás a "néhany hét alatt 100 reset",de hát ez neked nem kihívás? ugye?Amikor utoljára láttalak, nem voltál túl "high Gamer",pedig kb. egyszerre kezdtük...
Emberek:(nem kéne folyton a tört szervereket szidni...)
-
#3918 A srác, aki csinálja a servert csajozik :D, karácsony után lesz csak :P -
Fairy Elf #3917 amennyi spare pointod van annyi plusz stat pontot tudnál gyümölcs zabálásból szerezni, de mivel a privát szervereken a reset miatt amúgy is kapsz ezért ennek csak a globálon van értelme........ ugyanis ott számít az a plusz 80-90 pont!!!
ja és az első reset után már nem is lehet használni asszem