Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát...
Én nem fûzök ehhez semmit!
Nah ki akar csatizni a guildomhoz?

ugyan már Frosty a vietnam, brazil, lengyel játékosok parasztok meg hackerek!!!!

global: muse elf lvl 160+

Vdanosss
aham...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
Ez rossz hir és nagy...
nem tom hogy mi a fene jó a globalos game mastereknek abban hogy a vietnamiakat nem engedik jáccani a globalon........

practitioner of the forbidden arts of death

Fairy Elf:ha megkeresel fent vmikor kapsz 1 dvine sword+4-et😊

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Javítok!
A guild neve megváltozott: FIGHTERS

NAGY HÍREK EMBEREK!!!
VAN 1 GUILD A STARLIGHT-ON!!!
KERESSÉTEK: Donoki -t
A guild neve: =Crazy=
Aki akar az 9 óráig megtalál a starlight-on!!

Vdanosss
És ebben mi a jó?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
NAGY HIR A GLOBALOSOKNAK
a vietnamiak ip-cime blokkolva lett mert megnyilt a MU-VN és oda át lesznek telepitve szegények => ebbõl az okból kifolyólag kaptam meg szegény barátom accountját is...

Frosty01
Oo donoki azt lefoglalnám lécci ha nem nagy gond...
amugy Globalon még egy haverom hagyta ott a karrierjét... :'(
és kicsit meggazdagitott egy szárnyal 😊

Különben nézzétek meg az auctiont!!
Fogok még rakni itemeket!!!
Fel lesz rakva 1 GD+11+28 pants

Nem...a life is mindig sikerül😊
a Divine sowrdnak nicns skillje....
De már az exc drg gloves az +9😊

jaj és még egy a jewel of life ha nem sikerül elronthat valamit??

ja és ha van valakinek 1 db Divine Sword of Archangel + skill eladó akkor megvenném és donoki visszatérhetnénk a excelent dragon glovesra😊

köszönöm szépen😊

ez most jól esett😊

tehát bátran a soulal😊

A szárnyat olcsóbban megúszod ha veszel....Mondjuk én nekem elõszörre sikerült 1 Sm szárnyat összeraknom...De a szárnyam én vettem...
A legjobb egykezes fegyver az EXC AA SOWRD(ahogy mirk mondta:"Divine Sword of Archangel" - csak EXC)
De különben mirk én nem tom mér vagy anniyra oda a dark brekaer+11+28+S-re😊
Mer ha két AA SWORD+11+28-at összepakolsz akkor sokkal erõsebb mint az elõbb említett dark breaker....
A CC akkor mûködik ha kedvük van a GM-eknek elindítani(mindig 45 percet ír....
Nekem teccik a hogy mindig mindenki röhög..sztem ez dobja fel a hangulatot ^^
Szerintem BC sokkal jobb, mer ott egy hosszú egyenes pálya van és itt majdnem mindig jön utánpólás 1-2 mp alatt....A Ds-nél pedig futkározni kel összevissza....

- Nahh most próbáltam összeszedni a gondolataim-Ha vmi hibás akkor javítsatok ki engem pls!

Haha...Mirk...Te nem úgy buktad be a helmedet hogy ráraktál soult hanem a chaos machine-nél...Ez Tök más mint ha csak simán rárakod!! Danifea...Itt mindig sikeres a +9-ig való tápolás és sztem eddig nekem midng sikerült +10-re fel raknom
Az más ha a +11-et elbukod(1 Exc GD PANTS 😞 )Egyik haverom 1 nem luckos sima gd szettet feltudott tápolni +13-ra<#merges2>

szárnyat csinálhatsz is meg vehetsz is... nem olyan drága...
hogy mér sikerül soxor azt nemtom, de nem mindig! én tegnap bebuktam egy +11+28 great dragon helmet....
Divine Sword of Archangel
asszem mûködik de még sose voltam mert nekem dczik ha ráklikkelek😄
a többiek ugy látják hogy te is röhögsz állandóan, ez nemtom mér van
resetet a starlight oldalán tucc csinálni, rámész a karakterre, bepöttyözöd h reset és kész
mûködik mind2, és mind1iket ki kell próbálni😊 egymás után vannak nagyjábol
Borg87
nemadom fel!!! csak lesz valami idötöltés meg kell szal majd lesz valami De most tusi nem DK-t csinálok hanem DW-t

..::Borg::..

Vdanosss
Engem még eccer se raboltak ki pedig már a Hell Fire-nél járok.<#lookaround>

hi😊

emberek kik a starlighton játszotok!!

mondjatok el légyszi egy-két dolgot:

honnan lesz szárnyam???? (érdemes e csinálni???)

miért van az, hogy a soul-al tápolok itemet akkor mindig sikerül??? (ez mondjuk nem baj<#nyes> idáig 5-bõl öt)

Dk-nak mi a legjobb egykezes fegyver???

a chaos castle müködik???? amikor vettem armor of guardmant és idõnként megnéztem, hogy mikor mehetek be, mindig 45 percet írt......

kurva idegesítõ, hogy mindenki mindig röhög!!!!!!!!!!

hogy megy a reset??

a blood castle vagy a devil s. müködik??? ha igen melyiket érdemes kipróbálni???

köszi😊

hát...igen
globálon mindenkit kirabolnak egyszer ez biztos
amig ott jáccottam, 3 hónap alatt asszem 5 haveromat rabolták ki és õk egybõl abba is hagyták a játékot
túl sok ott a hacker meg a rablo meg minden már minden második ember vmi csalást használ vagy pedig jelszavakat tör fel...
de hat frosy teged is kiraboltak egyszer igaz?
jut eszembe lehet be kellene lépnem majd valamikor hogy megnézzem megvannak e még a cuccaim... csak nehogy aztán egy csupasz karaktert találjak majd...
Frosty01
oh ez ciki de hogy csinálta????

Borg87
Kiraboltak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A globalon a karim full csupasz... a +7+12 plate settem oda lett 😞 De tom a nevét csak tudni kéne hogy mit lehet ienkor tenni (skaysopry) ez a neve annak a ...nak

..::Borg::..

oks....

jó akkor csak úgy hiszem
Lol....
Azt te cak úgy hiszed mirk hogy 4 reset után nem számít a szet😊 Lol
Most vok 6 resetes és még mindig meg tok halni ....de haggyuk...1700 agi....2300 str és 100 energy és 100 vit

Frosty01
mert mi a drága? 😄

az olcsó és szép😊
Frosty01
jah az elég szar a GD +7...

set... igazából járhatnál késõbb leatherbe is... csak a második vagy negyedik vagy mittomén hányadik resetig számít a set mert utána agilitybõl alapbol lesz annyi defed hogy nem számít mien is a seted😊
mondjuk 5 resetnél ha ugy kezdesz hogy 1500 str, és 1000 agi az kapásbol 333 def(dk-nál) arra már felvehetsz bármien szar cuccot is😄(mondjuk egy great dragon +7et...)
Kolger azert mert ne ugy csinald hogy d-t nyomsz es guild... ahoigy a warpolas, ez se megy ugy, ezt is be kell irni üzenetként, hogy /guild és a guild masteren van közbe az egér...
Ok..

Hali!
Már 282vagyok star-on pedig nem is voltam hétvégén😄
Én valamiért nem tok csatlakozni klánokhoz😞
Mindenkire azt irja ki hogy az a személy nem guild master,pedig igazábol az.
Ez miért van?

Amugy jo lenne 1 magyar gulid.
6-7 magyar már böven elég😄

Amugy valami szetet Donoki nekem is összeszedhetnél,azt mjd én feltunolom blessekkel.
Mer majdnem full phoenixem van,de amikor az armort felnyomtam +7-re rákellet jönnöm hogy nem tul jo igy sem😛

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Vdanosss
Donoki szerintem minimum 8an máér elég jó guild lenne😄

Frosty01
öö izé donoki kéne nekem is egy kis help nagyon szar a defem tudnál nekem is segiteni egy majdnem BD settel? 😄
csak armor pants meg boots kéne
ha lehet optionos adok érte exc cuccokat 😊

Zomil
kb 7-8 körül leszek, és köszi a segitséget

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil majd szõlj ha fennt vagy mer akkor majd összeszedek neked egy szettet!oks?
Grat mirk...Majd egyzser csinálok a s-en egy magyae guildot...de még nincs értelme csinálni ammdig csak ennyien vagyunk...pntosan asszem 8 mayar van vagy 9..

Vdanosss

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Asszem befejezem a GSE-t.

Vdanosss
=)<#duhos2>(=
Itt a Knightom!!!

Vdanosss
Az jó=)<#nyes>

hehe megvan az elsõ reset😊
Zomil
vkinek nincs kölcsönbe black dragon setje?starlighton kéne😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
BORG mintha mondta volna hogy alapitott eggyet....
de nem tom pontosan lehet hogy globalon? =F

Zomil
a starlight-on van magyar klán?

Vdanosss
Miért mi olyan új azon a serveren😊<#confused>

Frosty01

Hát én se vok kezdõ dani...
Mirk még ezen a szerveren nem olyan profi<#nyes>

Frosty01
Ez igaz hogy a valódi neve dragon wing de mióta kijött a globalon a 0.9X verzió onnantól kezdve vannak átnevezve eggyes cuccok... pl az unikorn valódi neve horn of unilia.........

Vdanosss
Jah és álltalában a külön szervereken monnyák dewilnek!!!
Mert a valódi neve Dragon
<#mf2>