Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem fûzök ehhez semmit!
Nah ki akar csatizni a guildomhoz?
global: muse elf lvl 160+
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
nem tom hogy mi a fene jó a globalos game mastereknek abban hogy a vietnamiakat nem engedik jáccani a globalon........
practitioner of the forbidden arts of death
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
A guild neve megváltozott: FIGHTERS
VAN 1 GUILD A STARLIGHT-ON!!!
KERESSÉTEK: Donoki -t
A guild neve: =Crazy=
Aki akar az 9 óráig megtalál a starlight-on!!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
a vietnamiak ip-cime blokkolva lett mert megnyilt a MU-VN és oda át lesznek telepitve szegények => ebbõl az okból kifolyólag kaptam meg szegény barátom accountját is...
amugy Globalon még egy haverom hagyta ott a karrierjét... :'(
és kicsit meggazdagitott egy szárnyal 😊
Fogok még rakni itemeket!!!
Fel lesz rakva 1 GD+11+28 pants
a Divine sowrdnak nicns skillje....
De már az exc drg gloves az +9😊
ez most jól esett😊
tehát bátran a soulal😊
A legjobb egykezes fegyver az EXC AA SOWRD(ahogy mirk mondta:"Divine Sword of Archangel" - csak EXC)
De különben mirk én nem tom mér vagy anniyra oda a dark brekaer+11+28+S-re😊
Mer ha két AA SWORD+11+28-at összepakolsz akkor sokkal erõsebb mint az elõbb említett dark breaker....
A CC akkor mûködik ha kedvük van a GM-eknek elindítani(mindig 45 percet ír....
Nekem teccik a hogy mindig mindenki röhög..sztem ez dobja fel a hangulatot ^^
Szerintem BC sokkal jobb, mer ott egy hosszú egyenes pálya van és itt majdnem mindig jön utánpólás 1-2 mp alatt....A Ds-nél pedig futkározni kel összevissza....
- Nahh most próbáltam összeszedni a gondolataim-Ha vmi hibás akkor javítsatok ki engem pls!
Az más ha a +11-et elbukod(1 Exc GD PANTS 😞 )Egyik haverom 1 nem luckos sima gd szettet feltudott tápolni +13-ra<#merges2>#merges2>
hogy mér sikerül soxor azt nemtom, de nem mindig! én tegnap bebuktam egy +11+28 great dragon helmet....
Divine Sword of Archangel
asszem mûködik de még sose voltam mert nekem dczik ha ráklikkelek😄
a többiek ugy látják hogy te is röhögsz állandóan, ez nemtom mér van
resetet a starlight oldalán tucc csinálni, rámész a karakterre, bepöttyözöd h reset és kész
mûködik mind2, és mind1iket ki kell próbálni😊 egymás után vannak nagyjábol
..::Borg::..
emberek kik a starlighton játszotok!!
mondjatok el légyszi egy-két dolgot:
honnan lesz szárnyam???? (érdemes e csinálni???)
miért van az, hogy a soul-al tápolok itemet akkor mindig sikerül??? (ez mondjuk nem baj<#nyes>#nyes> idáig 5-bõl öt)
Dk-nak mi a legjobb egykezes fegyver???
a chaos castle müködik???? amikor vettem armor of guardmant és idõnként megnéztem, hogy mikor mehetek be, mindig 45 percet írt......
kurva idegesítõ, hogy mindenki mindig röhög!!!!!!!!!!
hogy megy a reset??
a blood castle vagy a devil s. müködik??? ha igen melyiket érdemes kipróbálni???
köszi😊
globálon mindenkit kirabolnak egyszer ez biztos
amig ott jáccottam, 3 hónap alatt asszem 5 haveromat rabolták ki és õk egybõl abba is hagyták a játékot
túl sok ott a hacker meg a rablo meg minden már minden második ember vmi csalást használ vagy pedig jelszavakat tör fel...
de hat frosy teged is kiraboltak egyszer igaz?
jut eszembe lehet be kellene lépnem majd valamikor hogy megnézzem megvannak e még a cuccaim... csak nehogy aztán egy csupasz karaktert találjak majd...
A globalon a karim full csupasz... a +7+12 plate settem oda lett 😞 De tom a nevét csak tudni kéne hogy mit lehet ienkor tenni (skaysopry) ez a neve annak a ...nak
..::Borg::..
Azt te cak úgy hiszed mirk hogy 4 reset után nem számít a szet😊 Lol
Most vok 6 resetes és még mindig meg tok halni ....de haggyuk...1700 agi....2300 str és 100 energy és 100 vit
mondjuk 5 resetnél ha ugy kezdesz hogy 1500 str, és 1000 agi az kapásbol 333 def(dk-nál) arra már felvehetsz bármien szar cuccot is😄(mondjuk egy great dragon +7et...)
Már 282vagyok star-on pedig nem is voltam hétvégén😄
Én valamiért nem tok csatlakozni klánokhoz😞
Mindenkire azt irja ki hogy az a személy nem guild master,pedig igazábol az.
Ez miért van?
Amugy jo lenne 1 magyar gulid.
6-7 magyar már böven elég😄
Amugy valami szetet Donoki nekem is összeszedhetnél,azt mjd én feltunolom blessekkel.
Mer majdnem full phoenixem van,de amikor az armort felnyomtam +7-re rákellet jönnöm hogy nem tul jo igy sem😛
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
csak armor pants meg boots kéne
ha lehet optionos adok érte exc cuccokat 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Grat mirk...Majd egyzser csinálok a s-en egy magyae guildot...de még nincs értelme csinálni ammdig csak ennyien vagyunk...pntosan asszem 8 mayar van vagy 9..
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Asszem befejezem a GSE-t.
Itt a Knightom!!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de nem tom pontosan lehet hogy globalon? =F
Mirk még ezen a szerveren nem olyan profi<#nyes>#nyes>