Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is onna hozták😛
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
én nagyjából tudok angolul( mármint annyira hogy játékon belüli dolgok nem okoznak gondot)
vicces...
de már nem kell semmit...😊
global: muse elf lvl 160+
Mirk : dark horse-t ha szólsz akkor én adok neked ingyér...
Én bírok szerezni simán 5 db-t...de hogy hol...az az én titkom...madj rájöttök ti is egy idõ múlva<#nyes>#nyes>
Én is most nyomatok egy mg-t..már van szárnyam de nem mg..
majd szerzek..
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
meg elõbb utóbb egykét ember abba fogja hagyni itt a játékot és az nekik se lehet jó...
az a baj ezzel a dark horseos dologgal, hogy az is megtud dögleni eccer, aztán vehetsz másikat és ahogy hallom nem valami olcsó.
A dl skillek elég érdekesek egyébként, van a firewburst addig tiszta sor, sebez azt kész, de a másik amit megtanulsz DE! nem tudom hogy valójában használ-e az az add critical dmg. kis sárga körök futkosnak a karomon de a sebzésem nem változik....
a summon nagyon szépen meg van csinálva csak semmi látható eredménye nincs....
az electric spark meg azér érdekes, mert kipróbáltuk, ha partyba vagy és ugy csinálod, nyomvatartod a jojbbklikket, egy ideig gyûjti ugye az energiát, de nem is akárhogy, a partytagok feje fölött kis villámok cikáznak közben! Mintha belõlük szedné az energit😄 aztán kilõ egy folyékonytakonysugarat, természetesen sebzés nélkül...
szvsz a dl tele van bugokkal, csak azért tették be hogy mert hát nekünk ilyen is van na...
az sm tényleg nagyon hatásos egykét reset után, kellõ attackspeeddel és evil spiritsel gyakorlatilag letarolja az egész pályát😊
a multkor devil squarebe egy iennel partyztam, 6000eket sebezett a szörnyeken és másodpercenként kb 2 varázslatot csináld😄
Kira...
Csak gyorsan beleesik a vízbe^^
Csak nem akarok sértödést😄
hehe ez a töri tanárom😄
Csikizzétek halálra😛P
Hát ezt nehéz lenne megállapítani...
Attól függ kinyeri ugyanolyan szinten a ds-t😄
És kinek több az energy-je!!
Vki tudja mi kell a Power Slash skillnek az erõsítéséhez??
VAgy ha senki se tudja akkor plíz írjon vki vmi angol mondatot amivel kérdezõsködni lehet a szerveren!
És az talán nem is olyan gyakori.
Mi a MG-d neve?
Mer ma elvesztettük 1mást,dc-eltem és nem tudtalak whisperelni...
Amit elég jol tok szerezni😄
Már van is de 60lvl-kellene még hozzá,azt meg nem akarom😛
A 2normális támadása az az alap meg a Fire Burst.
Az electric spark monnyuk kilõssz nagy nehezen egy fényes bazifasteg láncot és nem sebez semmit, csak világít<#nyes>#nyes>
A Summonedet csak partyban lehet de azt sem tom hogy mi...stb....
Szal ezért erõsebb azzzzEMGÉ
<#vigyor4>#vigyor4>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Dl az nekem nem szimpi mer nagyon erõs de egyszerre csak 1 szörnyet írthatsz!!😞
Én is náha-néha az mg-met fejlesztem..most 190 lvl körüli...
HA vki akar egy 190 lvlessel partyzni az írjon: donokiMG<(vagy DonokiMg): nem tom>(vagy DonokiMg): nem tom>
De most fogom a bk-mat resetelni ... ha vki jó idõbe ír akkor még talán partyzni is tok vele!!😊
Elee addig nem használok szavakat amig nem tom mit jelent,másrészt ez nem is volt szimpatikus nekem😊
De meg kell hagyni ez nagyon szépen megfogalmazott szöveg vol,3szor is elolvastam<#nyes>#nyes>
a statok nem maradnak meg hanem olyanok lesznek mintha most inditottad volna a karit csak ép kapsz 500 eloszthato pontot egybõl resetenkent(tehát a másodiknal mar1000et kapsz)
azér kell az mgnek jo set mer nincs siakja:/
ste ez nagyon szép volt, az utolsó mondatot bekeretezem és kiteszem a falra😊
Tisztázzunk valamit: a "LoL" egy amerikai szleng rövidítése. Csak az amerikaiak használják; kibontva: Laughing Out Loud; annyit tesz: most egy nagyot nevetek, jó hangosan. A "LoL" nem pozitív, nem is negatív jelzõ. A "LoL" az LOL, és még csak nem is <#vigyor0>#vigyor0> vagy <#vigyor>#vigyor>, legfõképpen nem <#hawaii>#hawaii> és <#mf2>#mf2>. A "LoL"-lal nem kiröhögsz valakit vagy valamit, nem teszed azt gúny tárgyává. A "LoL" az élet igenlése, a Lét önmaga teljes feltárulása a boldogságod által....
Global DW 11x
meg igazán se DK se DW hanem hibrid, de nekem is van<#wave>#wave>
ha így akarják a zen értékét kicsit felvinni hát elég szarul csinálják... a régi rendszer jobb volt
jewelre nagyobb szükség van...
egyébként asszem végeztem a dk-mmal... inkább az mg-t fejlesztem mert sokkal jobb...több pontot kap és jobbak a skilljei meg eszméletlen tömegirtó. Az sokat számít fõleg bcben meg dsben
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg 25????
bakker nekem azért ennyire nem pottyannak😊
mit csinálok rosszul???
Én most felszedtem 6 bok+5-t 5bõl zen 1bõl +7-es hurricane csuka...😞
Ebbe bele kell törõdni...így járrtunk..
Télleg van vmi a jewel dobálssal!
Én máma csak 9 jewelt szereztem!!:'(
Tegnap meg vagy 25-t!!
NEm tom...Biztos vmit terveznek...
én aszt hittem a lol= laughing of life!!ops...
na min1
Egybként meg Globalon jobban kened meg erõsebb vagy, szal én arra szevazok<#hawaii>#hawaii>
Béke...<#worship>#worship>
mért van hogy starlighton minden szörny zent dob és semmi itemet????
tegnap este szereztem 8db boy of kundun+2õt, 1 box of luckot es 2 box of kundun+3at es 8szor esett zen.....a többibõl meg szaros +7es itemek, semmi exc!<#mf3>#mf3>
Kinek kell Spinx:+0+12 pants
+2+12 csuka
+2+12 kesztyû
Szójjatok ha kell valakinek!!!!
És várom a +3+8on felüli spinxeket nekem
<#miaz>#miaz><#crazya>#crazya>
Hát semmitöbbet nem tudok elmondani..
nah szóval ez Szandi😊
Mi az a LOL?
ha kiveszed õket reset elõtt akkor meg mászkálhacc leather armorokba meg minden amig meg nem erõsödsz a rendes cuccodhoz😊
engem szerintem már kidobtak a globálon a guildembõl😊!!!!!!!
de hát starlight a király!!!
a reset után tudom hordani a cuccaimat????
kell valami trükköt csinálni, vagy csak reset és kész?????
ja és 1 kérdés:
starlight-on az arénába miért nem tudok folyamatosan támadni???
mindig 1 egérkatt / 1 ütés😞
Cence eventje viszont hétvégén lesz....
Õ is veletek ért egyet.
Donoki én is 13:10kor végzek<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem a hatodik órámnak 13:10-kor van vége...
Azután megebélek és akkor meek haza...(kb fél 3:p)
Szal nem jó idõpont..Ezt inkáb hétvégáre kéne rakni!<#gunyos1>#gunyos1>