Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki tudja....

Ez most véletlen egybeesés? Nem megy ma se a starlight, se a cdmu, még az azn is leállt délután...
hÁÁT ÉN ÚGY LÁTOM EZ MÁR NEM LESZ JÓ MA😞Pedig meglett vona az 50 reset😊 Nembaj holnap is lesz nap
A Starlight müködni fog egyáltalán?Csak azt hallom, hogy éppen nem, vagy most nem.Én addig vissza sem megyek, amig rendben nem lesz, mert csak bosszankodok rajta.
Borg!Minek mennénk a globálra? 😊)
Borg87
Hi all!!
Globaon az EE-m 90 lvl es 😊 gyertek globálra 😊

..::Borg::..

ma még vajon jó lesz???

global: muse elf lvl 160+

Még mindig nem megy.
Kül most értem haza

most nem megy a star😞
pedig most lenne idõm

hello!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!

Hy alll!!!!! Kellemes Karácsonty!! Mindenkinek
Vdanosss
-=AZN MU=-

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Nah majd este leszek a starlight-on.
bb

Nekem meg karácsonyra meglett az 50.reset 😄

Bolgog Karásconyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!

Ui.:Karácsonyra meg is lessz a 100.reset a StarLighton!!!!😄

Jah és annyit tudom hogy nem lehet letölteni a StarLight Kliensét szoval ha igény van rá én feltöltöm és kilinkelem ide..!

No Comment😛

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Frosty01
GLOBAL RULZ FOREVÖR :F

practitioner of the forbidden arts of death

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Kösz szépen Sg a jogot 😛

amugy most ki hol játszik ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

SteWhite
Kellemes Ünnepeket 😊

Global DW 11x

Köszönöm a VIP-tagságot!
Boldog Karácsonyt 😊
Zomil
Boldog Karácsonyt Mindenkinek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek😄
És jewelekben gazdag Új Évet😊

Köszi a VIP-tagságot, nagyon zsir hogy tom szerkeszteni a hülyeségeimet😊

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Vdanosss
Megujult, szoval bonyolultabb az AZNSMU oldala de itt a link:
http://aznmu.servegame.com/

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Borg87
Hi all köcce mindent fõleg a VIP tagságot nagyon örülök neki 😄 ja meg adjon valaki 1 linket felhuztak a globalon starlight link is jöhetne!

..::Borg::..

Vdanosss
😛

Vdanosss
Én is köszönöm az SG-nek.
Boldog karajcsontot.<#ticking>

Frosty01
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek!!!

PS.: THX SG az ajándék vip-jogot <#worship><#worship><#worship><#worship>

Minden vitát félretéve KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
És kellemes játékot az ünnepek alatt!
Hát ha nekem 1 dk-mat akinek scle set+9+12+L lenne már nem is kezdenék újat...

Az hogy ki mennyi idõ alatt éri el globálon a 100as szintet, vagy tört szerveren a 100 resetet nem mond semmit. Lehet az illetõ totál noob, ha egész nap a gép elõtt ül könnyen megvan.
Ja, igen! Én egy szóval sem állítottam, hogy hackeltél! Minek hangsúlyozod annyira? Mindenkinek a saját dolga, hogyan játszik (bár nagyon megvan a véleményem a hackerekrõl)
<#eplus2><#duma><#wow3>
Olvasd már el, mit írtál:Szoval ha már több hete játszanék több 100 resetem lenne.De nem akarok vitatkozni.
kegabor
Lord! Nem száz resetet irtam, hanem 4-et és azt 2 nap alatt. Igen a globalon kihackeltek 2x is. Egyszer a dw-met, akkor alig buktam. Egyszer a dk-mat, amikor egy +9+12+L scale setet vittek el és ezt a globalon, nem tört szervereken. Igazad van szét van hackelve, sok az illegal player. És ha globalon 3 hónap alatt 2 karakterem van 100 felett és ha nem rabolnak ki, meg ha nem bukok annyit. Most ezekben a percekben. Akkor globalon 30B vagyonom simán van, és SIMÁN. Nem hack cuccal teljesen magamtól! És ha ennyit játszanék tört szerveren akkor, már rég nem 100 resetes lennék.

Nem szidom a tört szervereket. Csak annyit kérek:

- Global legyen fizetõs
- Nullázzanak ki mindenkit
- Uj verzió
- 0 hakker, és tényleg nulla
- Ne laggoljon
- Fejlõdés ráta, drop, minden maradjon ugy ahogy van

Vagy valaki csináljon 1 szervert, ahol ugyanez normálisan megvan!

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Hát nem kéne a tört szervereket szidni,se a globált mer ebbõl csak vita lesz:S
Kösz daerk a felvilágosítást😊

Kegabor!Szerintem a Global egy agyonhackelt game, ahol csak arra vársz, mikor törik fel az accountodat.Szóval ha már veled is megtörtént, akkor gyere vissza, és mondd el újra a véleményedet!Egyébként emlékszem rád a Globalról,és szerintem kicsit túlzás a "néhany hét alatt 100 reset",de hát ez neked nem kihívás? ugye?Amikor utoljára láttalak, nem voltál túl "high Gamer",pedig kb. egyszerre kezdtük...
Emberek😞nem kéne folyton a tört szervereket szidni...)
<#bohoc>
Frosty01
A srác, aki csinálja a servert csajozik 😄, karácsony után lesz csak 😛

amennyi spare pointod van annyi plusz stat pontot tudnál gyümölcs zabálásból szerezni, de mivel a privát szervereken a reset miatt amúgy is kapsz ezért ennek csak a globálon van értelme........ ugyanis ott számít az a plusz 80-90 pont!!!
ja és az elsõ reset után már nem is lehet használni asszem<#conf><#buck>

Nem tudja vki hogy a Spare Points-ok mire valók??

hali😊

Frosty hogy alakul a magyar szerver???
tudsz már részleteket, hogy milyen lesz???😊 már nagyon várom!!!

starlight jó lett már????<#conf><#csodalk>

Frosty01
X_X

Vdanosss
Csodalotos modon eltunt az EXC +11es Runebladem.

Akkor itt van a címe sixo: sTaRlIgHt

Frosty01
hehe
mostmár tom honnan vágod a nevem =.="

kegabor
Sziasztok! Ugyanazon a véleményen vagyok, mint 'frosty' a tört szervereken nem kihívás a játék. (Egyenlõ a Nullával) Ezek a resetek semmit sem érnek, ha meg kiváncsiak vagytok 2 nap alatt, 4 resetem volt. Szoval ha már több hete játszanék több 100 resetem lenne. (Ha már ismernétek Globalon)

De látom nagyon sok jó játékos van itt, gyertek vissza Globalra, kevés a jó magyar 'High' gamer.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Nekem a +13+28as exc dark phoenix setem. Meg exc divine swordok hozzá.
Vdanosss
16. reset is megvan.
<#vigyor>es megvan a +11es exc settem.

Fairy!Adjam a címemet?😊)