Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg!Minek mennénk a globálra? 😊)
global: muse elf lvl 160+
Kül most értem haza
pedig most lenne idõm
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
bb
Ui.:Karácsonyra meg is lessz a 100.reset a StarLighton!!!!😄
Jah és annyit tudom hogy nem lehet letölteni a StarLight Kliensét szoval ha igény van rá én feltöltöm és kilinkelem ide..!
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Kösz szépen Sg a jogot 😛
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És jewelekben gazdag Új Évet😊
Köszi a VIP-tagságot, nagyon zsir hogy tom szerkeszteni a hülyeségeimet😊
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
http://aznmu.servegame.com/
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
..::Borg::..
Boldog karajcsontot.<#ticking>#ticking>
PS.: THX SG az ajándék vip-jogot <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
practitioner of the forbidden arts of death
És kellemes játékot az ünnepek alatt!
<#eplus2>#eplus2><#duma>#duma><#wow3>#wow3>
Nem szidom a tört szervereket. Csak annyit kérek:
- Global legyen fizetõs
- Nullázzanak ki mindenkit
- Uj verzió
- 0 hakker, és tényleg nulla
- Ne laggoljon
- Fejlõdés ráta, drop, minden maradjon ugy ahogy van
Vagy valaki csináljon 1 szervert, ahol ugyanez normálisan megvan!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kösz daerk a felvilágosítást😊
Emberek😞nem kéne folyton a tört szervereket szidni...)
<#bohoc>#bohoc>
practitioner of the forbidden arts of death
ja és az elsõ reset után már nem is lehet használni asszem<#conf>#conf><#buck>#buck>
Frosty hogy alakul a magyar szerver???
tudsz már részleteket, hogy milyen lesz???😊 már nagyon várom!!!
starlight jó lett már????<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
De látom nagyon sok jó játékos van itt, gyertek vissza Globalra, kevés a jó magyar 'High' gamer.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
<#vigyor>#vigyor>es megvan a +11es exc settem.