Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Csak benne az ORC SPOT!
Ott is van 😊
Nem is tom hol láttam utoljára...
Talán az FD MU-n?!<#wilting>#wilting>
stadiumban....<#email>#email>
A 99999... x exp elég durva...Fõleg ha van olyan spot devias-ba ahol egyzser 20-25 yeti van...
Akkor ott elõlnék resetig 😊
SpySylver: Kül ez olyan mint a MUBZ 2-es szervere!
Ott csak chaos gobo van...az 1es szerveren meg chaos gobo nincs 😊)
Nekem is az a problémám hogy nincsenek szörnyek, de elindítani az sql serveren belül kell, és nem kötelezõ internet hozzá.
én már játszottam itthon csak vault, meg szörnyek nem voltam.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Akkor majd irjátok le az exp-t,drop-ot,és hogy mi lessz a boltban+a reset szintjét.
<#worship>#worship>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
..::Borg::..
én Archange-t meg a starlighton kundun staff...
De ez számít az ütõ-,varázsló erejáben??
Minden privát szerveren bugos lehet minden fajta cucc. Nekem ment már tönkre Kundun staff, DB, AA, Leg staff...
practitioner of the forbidden arts of death
Hogy bugos az archangel cuccok...
nekem is kb ennyi van Azn on, csak a storm crow melletti nincs meg és a brass.
Paypal-os vagy???
[email protected] ez az msn címem, aki be akar szállni a server-összedobásába vagyen fel azt dumálunk, 1 et nem tok még hogy lehet paypal-t berakni a szerverbe......???
Amugy 3 dolog kell ehhez barty007.
kell maga a server fájlok, kell 1 server beállító a microsoft-nak van 1 ilyen progija most így nem tom a nevét de majd leírom, meg kell 1 0.97-0.99 es játék a 0.99 be nem vok biztos bár a server írja hogy elfogadja, de ki tudja!?
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
egy kicsit eltúloztad<#fogmosas>#fogmosas><#worship>#worship>
Ezen mi a nevetséges ? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wow3>#wow3><#vigyor5>#vigyor5>
Bár mára már elfelejtettem 😊